kaburga batması bebek tepikleyince mi oluyor yoksa sürekli mi var canım sürekliyse zor benım bir kaç kere tekmeleyınce olduda canım cok yandı allah yardım etsin.... olsun canım çatlagada üzülme bol bol yağlan son haftalarda catır catır catlıycaz hep son haftalarda catlıyomuş ben bu sıcakta yağ bile sürmüyorum kac haftadır saldım iyice ... ailenede üzülme ya keşke kardeşinde anlatmasa sana bir şey ay dogurunca rahatlıycakmıyız acaba bilmiyorumkismile
arkadaşlar kaburgaya batma bendede vardı dr sordum normal yapcak bişey yok dayanıyo oraya dedi ama çok acı veriyo gerçekten birde sizdede aniden vajinaya ağrı girmesi gibi bir durum var mı korkuyorum valla artık ara ara oluyo erken doğum belirtisi değildir inş.bu sene herkes erkenci diyolar bebişkerimiz sağlıklı sıhhatli gelsinler inş.:Saruboceq:
canim kaburga batmam yaklasik uyumadigim surece 24 saat oluyor keisntisiz bazen ince sizi seklinde bazende siddetli yani surekli kesilmiyor bazen kasiniyo o bolge kasiyorum dahada ici yaniyo dokunamiyorum sanki bir sey gelmis dayandim tenime cok aciyor ins gecer ama yakalsik 1 ay olucak gecmedicatlak olmadi olmadi diyordum yaglaniyordum surda iste kaburga sancimdan 2 gun biraktim sadece 2 gun hemen br tane baslamis esim gecer bu diyo dahada sinir oldum gecmez dedim olan sey gecermi tekn.ilerledi diyo lazeler silerler konusutkca dahada sinirlendim abamla ilgilide annem anlatmiyo hem hamilelitken hemde cok sikildim sorunundan her 6 ay da bir bir dertle geliyor bus eferde nereye gittigini bilmedigimiz 30 milyar borcla geldi deidmki param yok olsada arabami falans aticam turkiyede 1 kurus vermem saglik icin olsa tamam ne icin belirli degil naisl yaptiysa odesin dedim yeter artik bir seyde diyemiyorum cunku annem kiziyo falan bu kacinci sorun boyle 1 ay geciyo avukat oluyo babama kotu olan biz oluyoruz cocuk deigl koca adam hata yapmadan dusunecek surekli bir olay ben takip etmekten biktim biraktim karismiyorum ne halktalri varsa yesinler artik :)
kizlar dun adet sancisi gibi bir sancim vardi yani haytata adets ancisida cekmemis biriyim neymis anladim bu normalmi neden yapiyor bunu ?
nbr şekerler
evet canım aynısı bende de oluyor dr.a sormuştum günde 5 kezden fazla olursa bana haber ver demişti bazen 5 i geçiyor ama önemsemıyorum ...:uhm:
saadetim daha ne ağrılar olcak normal tatlım
anladım canım haklısın üzülmekte ama dediğin gibi bırak karışma .... ay şikayetlerimiz çoğaldı hayırlısıyla bir dogum yapsaydık alsaydık bebişlerimizi kucaklarımıza offfffff
ay inş kötü bişey değildir canım ya bide sıcaklar korkutuyo insanı aaa biz seninle aynıyız hafta olarak zaten korkuyordum normal doğumdan aklıma iyice yattı sezeryan epidural istiyorum yoksa doğurmadan buharlaşıcam
valla ben sikildim artik dun gece gelicekse gelsin artik gelmicekse beni rahatsiz etmesin ufff ya dedim :)
evet aynıymış haftalarımız eyvahedigeldismile bende normal istiyodum ama iyice tırsmaya başladım son zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum
mentos kaburga batmasi bende oluyo canim feci gece boyu yutmuyor sag olsun sola yatiyorum rahat edemiyorum saga donuyorum ebbek rahatsiz oluyo sirt ustu yatiuyoreu yine olmuyo gece boyu kabus gibi doktor banada yapicak bir sey yokd edi ama ben yine gidicem ben hafif kasiniyorum o bolgede elimi surersemde ictn bicak yarasi gibi sizliyorum feci sendede oluyormu boyle ?
bu arada eism bana kustu konusmuyodunz aten tum cinelrim ustumde deidmki su kaburga agrimi ceken benim senin umrundami doktora bile gidelim demiyosun deidm oda doktor ona ne yapicak sordun iste dedi acile gitsek belki bir sey yapar dedim oda kalk gidelim dedi gitmem istemiyorum hep benim soylememle oluyo tum isler ben seni itekliyorum sikildim artik ins bebege bir sey olur omur boyu viucdan azabi cekersin beni doktora goturmedigin icin dedim kustu bana sabah konusmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?