2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canim kaburga batmam yaklasik uyumadigim surece 24 saat oluyor keisntisiz bazen ince sizi seklinde bazende siddetli yani surekli kesilmiyor bazen kasiniyo o bolge kasiyorum dahada ici yaniyo dokunamiyorum sanki bir sey gelmis dayandim tenime cok aciyor ins gecer ama yakalsik 1 ay olucak gecmedi catlak olmadi olmadi diyordum yaglaniyordum surda iste kaburga sancimdan 2 gun biraktim sadece 2 gun hemen br tane baslamis esim gecer bu diyo dahada sinir oldum gecmez dedim olan sey gecermi tekn.ilerledi diyo lazeler silerler konusutkca dahada sinirlendim abamla ilgilide annem anlatmiyo hem hamilelitken hemde cok sikildim sorunundan her 6 ay da bir bir dertle geliyor bus eferde nereye gittigini bilmedigimiz 30 milyar borcla geldi deidmki param yok olsada arabami falans aticam turkiyede 1 kurus vermem saglik icin olsa tamam ne icin belirli degil naisl yaptiysa odesin dedim yeter artik bir seyde diyemiyorum cunku annem kiziyo falan bu kacinci sorun boyle 1 ay geciyo avukat oluyo babama kotu olan biz oluyoruz cocuk deigl koca adam hata yapmadan dusunecek surekli bir olay ben takip etmekten biktim biraktim karismiyorum ne halktalri varsa yesinler artik :)

evet canım aynısı bende de oluyor dr.a sormuştum günde 5 kezden fazla olursa bana haber ver demişti bazen 5 i geçiyor ama önemsemıyorum ...:uhm:

kizlar dun adet sancisi gibi bir sancim vardi yani haytata adets ancisida cekmemis biriyim neymis anladim bu normalmi neden yapiyor bunu ?

anladım canım haklısın üzülmekte ama dediğin gibi bırak karışma .... ay şikayetlerimiz çoğaldı hayırlısıyla bir dogum yapsaydık alsaydık bebişlerimizi kucaklarımıza offfffff

evet canım aynısı bende de oluyor dr.a sormuştum günde 5 kezden fazla olursa bana haber ver demişti bazen 5 i geçiyor ama önemsemıyorum ...:uhm:

ay inş kötü bişey değildir canım ya bide sıcaklar korkutuyo insanı aaa biz seninle aynıyız hafta olarak zaten korkuyordum normal doğumdan aklıma iyice yattı sezeryan epidural istiyorum yoksa doğurmadan buharlaşıcam

mentos kaburga batmasi bende oluyo canim feci gece boyu yutmuyor sag olsun sola yatiyorum rahat edemiyorum saga donuyorum ebbek rahatsiz oluyo sirt ustu yatiuyoreu yine olmuyo gece boyu kabus gibi doktor banada yapicak bir sey yokd edi ama ben yine gidicem ben hafif kasiniyorum o bolgede elimi surersemde ictn bicak yarasi gibi sizliyorum feci sendede oluyormu boyle ?

evet aynıymış haftalarımız eyvahedigeldismile bende normal istiyodum ama iyice tırsmaya başladım son zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum

bu arada eism bana kustu konusmuyo dunz aten tum cinelrim ustumde deidmki su kaburga agrimi ceken benim senin umrundami doktora bile gidelim demiyosun deidm oda doktor ona ne yapicak sordun iste dedi acile gitsek belki bir sey yapar dedim oda kalk gidelim dedi gitmem istemiyorum hep benim soylememle oluyo tum isler ben seni itekliyorum sikildim artik ins bebege bir sey olur omur boyu viucdan azabi cekersin beni doktora goturmedigin icin dedim kustu bana sabah konusmadi

evet aynıymış haftalarımız eyvahedigeldismile bende normal istiyodum ama iyice tırsmaya başladım son zamanlarda ne yapıcam bilmiyorum

ysm bende tirsiyorum ama hemsireleri dinleyince bu akdinalrin bizden bir cikariyo yok neden normal normal diye bastiriyorlar dimi dememkki en sagliklisi normala yrica hemsire sezeryan kolayda bir maeliyat degil birde toparlanmasi var normal dogumdada agri kesici bir cok teknik var ayni aciyi basta veya sonda cekmissin hic farki yok dedi dusunuyorum hakli yani ikiside kolay degil tabi ama sezeryanda kolay ameliyat degilmis akdin anlatiyo 24 saat yemek yok agrisi var sancisi var normalde burda 3 gun kaliyosun onda 5 gun kalicam hastanede sezeryan olursam hayirlisi tabi ama normal daha mantikli geldi bana eskisi gibi ilacsiz ahirdada dogurmicaz bir cok agri kesicisi var gaz maskesi var olmadi epidurali var :)

evet canım ya aniden girip korkutuyo valla:1shok: birde sol yana yatın arkadaşlar sürekli zor ama ben hep öyle yapıyorum bebeğimin kilosu hep az çıkıyodu sürekli sol yanıma yatıyorum faydası olduğunada inanıyorum kan ve besinler daha fazla gittiği için gelişimini etkiliyomuş ay şu son zamanlarıda bi atlatsaydık bana eylül başı gibi dedi ama zamanda geçmiyo sanki

ay canım benım ya yinede öyle deme senınde için yanar allah korusun ... bıraz daha sabredelim az kaldı eşlerimizde artık bunaldı onlarada pek yüklenmeyelim diyorum ama sinirlenınce hep onlara patlıyoruz o an böyle düşünemıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…