evet canım ya aniden girip korkutuyo valla:1shok: birde sol yana yatın arkadaşlar sürekli zor ama ben hep öyle yapıyorum bebeğimin kilosu hep az çıkıyodu sürekli sol yanıma yatıyorum faydası olduğunada inanıyorum kan ve besinler daha fazla gittiği için gelişimini etkiliyomuş ay şu son zamanlarıda bi atlatsaydık bana eylül başı gibi dedi ama zamanda geçmiyo sanki
ysm bende tirsiyorum ama hemsireleri dinleyince bu akdinalrin bizden bir cikariyo yok neden normal normal diye bastiriyorlar dimi dememkki en sagliklisi normala yrica hemsire sezeryan kolayda bir maeliyat degil birde toparlanmasi var normal dogumdada agri kesici bir cok teknik var ayni aciyi basta veya sonda cekmissin hic farki yok dedi dusunuyorum hakli yani ikiside kolay degil tabi ama sezeryanda kolay ameliyat degilmis akdin anlatiyo 24 saat yemek yok agrisi var sancisi var normalde burda 3 gun kaliyosun onda 5 gun kalicam hastanede sezeryan olursam hayirlisi tabi ama normal daha mantikli geldi bana eskisi gibi ilacsiz ahirdada dogurmicaz bir cok agri kesicisi var gaz maskesi var olmadi epidurali var :)
ysm bende tirsiyorum ama hemsireleri dinleyince bu akdinalrin bizden bir cikariyo yok neden normal normal diye bastiriyorlar dimi dememkki en sagliklisi normala yrica hemsire sezeryan kolayda bir maeliyat degil birde toparlanmasi var normal dogumdada agri kesici bir cok teknik var ayni aciyi basta veya sonda cekmissin hic farki yok dedi dusunuyorum hakli yani ikiside kolay degil tabi ama sezeryanda kolay ameliyat degilmis akdin anlatiyo 24 saat yemek yok agrisi var sancisi var normalde burda 3 gun kaliyosun onda 5 gun kalicam hastanede sezeryan olursam hayirlisi tabi ama normal daha mantikli geldi bana eskisi gibi ilacsiz ahirdada dogurmicaz bir cok agri kesicisi var gaz maskesi var olmadi epidurali var :)
ben vajinal ultrasona bile zorla giren kendini kasan ve sıkıntı yapan bir insanım şunu hala yenemedim e bunda böyle yapıyosam doğuramam diye düşünüyorum ya dormal doğumdada kasarsan ıkınamazsan bebeğim nefessiz kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim ama tabi herkes benim gibi değil sağlığınız ve psikolojiniz el veriyosa adı üstünde tabi ki normal doğum en iyisidir bence de ama benim gibi olanlar ayrı bir psikoloji
o da dogru canım bir sürü kolaylaştırıcı şeyler var ama dogum videolarına bakıyorum kanlı kanlı ay cok tırstım bir daha bakmıycam dıyorum sonra yine kendimi bakarken görüyorum
merhaba kızlar nasılsınız
benım moralım bozuk bıraz
randevum vardı bugun gıttık hersey yolunda cok sukur
ama drum hastaneden ayrıldı bu bir
dogum ucretını konustuk .2 bucuk mılyar dedıler bır kurus da ınmıyorlar sınırlerım oyle bozuldukı
annemler tarafında 500 mılyona sezeryan yapıyolar ozel hastaneler
bu anadolu yakasında yok hastane kıtlıgı var sankı
hayır 2 bucuk mılyara nasıl oluyor anlamadımkı kulp mu takıyolar
yazık ya sankı parayı sudan topluyoruz
canim burda bir program var dogumla ilgili kan falan yok yani hemsire onu bile izlemeyin sakin gercegi yansitmiyor psikolojisinzi bozuyorsunuz bosu bosuna dedi akdin zaten normal insani gelip cekmezler nerde sorunlu abartan tip var reyting ilgi cekici oldugu icin onu cekerler arkadasiniz bile iyi seyelri anlatmaz ilk insan psikolojisi ilk aciyi siziyi basina gelen kotu seyelri anlatir dedi herkesin dogumu farkli olur sakin izlemeyin diyorlar bende izliyordum valla..
iki bucuk milyar cidden cok paraymis hangi hastaneki bu amerikan hastaneis falanmi simdi onalrin ucretini merak ettim yani :) turkiyede yasama zaten hamile kalmadan mutlaka ozel saglik sigortasi edinirdim bence daha mantikli gibi geliyo ama burda ucretsiz tum islemler zaten cok para cidden estetik ucreti gibi..
ben vajinal ultrasona bile zorla giren kendini kasan ve sıkıntı yapan bir insanım şunu hala yenemedim e bunda böyle yapıyosam doğuramam diye düşünüyorum ya dormal doğumdada kasarsan ıkınamazsan bebeğim nefessiz kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim ama tabi herkes benim gibi değil sağlığınız ve psikolojiniz el veriyosa adı üstünde tabi ki normal doğum en iyisidir bence de ama benim gibi olanlar ayrı bir psikoloji
acayip uyku bastırdı biraz uyusamda kendime gelsem
benim bebeigmde bazen bir yere toparlaniyor karnim yumurta gibi oluyo bazende top gibi duruyo normal galiba bana tuha gelmedi doktora soylemedim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?