2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

banada sat tarihime gore 12 eylul diyo ins dahada uzamaz eylul sonunu gormem hatta mumkunse bu persembe gelse keske cumartesi esimin babasinin dogum gunu partisi var hic gitmek gelmiyo icimden ama ayip olur diye gidiyorum ondanda yirtarim 70 kusur yasinda partimi olur diyorum esim babam belki daha parti gormez diye yapiyoruz saglikli degil pek diyor bence daha 5 yili devirir gibime geliyor :)

ben bebegime muzik dinletmiyorum valla konusmuyorumda bazende acic ekiyorum sadecehamile dregilmisim gibi geliyo ben alisamadim halen icimde bir bebek olduguna ..

o da dogru canım bir sürü kolaylaştırıcı şeyler var ama dogum videolarına bakıyorum kanlı kanlı ay cok tırstım bir daha bakmıycam dıyorum sonra yine kendimi bakarken görüyorum

ben vajinal ultrasona bile zorla giren kendini kasan ve sıkıntı yapan bir insanım şunu hala yenemedim e bunda böyle yapıyosam doğuramam diye düşünüyorum ya dormal doğumdada kasarsan ıkınamazsan bebeğim nefessiz kalırsa ömür boyu vicdan azabı çekerim ama tabi herkes benim gibi değil sağlığınız ve psikolojiniz el veriyosa adı üstünde tabi ki normal doğum en iyisidir bence de ama benim gibi olanlar ayrı bir psikoloji

ins benim bebegim cidden persembe gelir bende kaynatamin dogum gunu partisinden yirtarim hastane daha huzurlu ses olucak 15 tane cocuk olucak amcalar yegenler aile hepsi olucak ufff ya direkt eziyet bana birde ne giycem ne yapicam zatens ancim var persembe gelsin bebek ben gitmiyim

merhaba kızlar nasılsınız
benım moralım bozuk bıraz
randevum vardı bugun gıttık hersey yolunda cok sukur
ama drum hastaneden ayrıldı bu bir
dogum ucretını konustuk .2 bucuk mılyar dedıler bır kurus da ınmıyorlar sınırlerım oyle bozuldukı
annemler tarafında 500 mılyona sezeryan yapıyolar ozel hastaneler
bu anadolu yakasında yok hastane kıtlıgı var sankı
hayır 2 bucuk mılyara nasıl oluyor anlamadımkı kulp mu takıyolar
yazık ya sankı parayı sudan topluyoruz

mentos ahh sen beni bir tanisan ilk hamilelik ayimda kontrole gittim kulagima tabanca soktu ates olcucek naisl bagirdim bilsen hemisre ate solcuyorum sadece dedi ben korkuyorum hastane aletlerinden ozur dilerim dedim birak baska islemleri bende epiduralle ilgili hemsireye sordum ya ani atak yaparsam yanlis yere batarsa kadind ediki ilk oraya pamukla discilerin kullandigi uyusturuc curuluyor bu ihtimle karsin sen baski disinda aciyi hic hissetmiyorsun zaten ilk gaz maskesi kullaniyorlarmis eger bu acima yetersiz dersme bir hap varmis agizdan alinan kadin cok ama cok etkili dedi 180 mg morfin varmis icinden hala ben doguramiyorum yapamiyorum dersem epidural var gorumcem diyoki zaten onu oldugunda ustunu hissediyorsun ama altin senden lakasini kesiyor ikiniyorsun ama acin yok diyor kaidn 6 cocuk yapmis bu sistemle allah yardimcimiz olsun valla bende naisl korkuyorum bir bilsen kemiklerim aciyo dusundukce ama bakiyorum sezeraynda kesiyor kesiyor onun sonraki acisi var birde ..

o da dogru canım bir sürü kolaylaştırıcı şeyler var ama dogum videolarına bakıyorum kanlı kanlı ay cok tırstım bir daha bakmıycam dıyorum sonra yine kendimi bakarken görüyorum

canim burda bir program var dogumla ilgili kan falan yok yani hemsire onu bile izlemeyin sakin gercegi yansitmiyor psikolojisinzi bozuyorsunuz bosu bosuna dedi akdin zaten normal insani gelip cekmezler nerde sorunlu abartan tip var reyting ilgi cekici oldugu icin onu cekerler arkadasiniz bile iyi seyelri anlatmaz ilk insan psikolojisi ilk aciyi siziyi basina gelen kotu seyelri anlatir dedi herkesin dogumu farkli olur sakin izlemeyin diyorlar bende izliyordum valla..

iki bucuk milyar cidden cok paraymis hangi hastaneki bu amerikan hastaneis falanmi simdi onalrin ucretini merak ettim yani :) turkiyede yasama zaten hamile kalmadan mutlaka ozel saglik sigortasi edinirdim bence daha mantikli gibi geliyo ama burda ucretsiz tum islemler zaten cok para cidden estetik ucreti gibi..

görücez bakalım nasıl dogum yapıcaz... eksikliklerimi aldım yıkadım ütüledim ama cantamı hazırlamak istemıyorum ya ben bide nerdeyse eşimi işe göndermıycem hep yanımda kalsın isitoyorum onun yanında kendimi daha iyi hissediyorum :gitme:

kızlar bıde bişey sorucam benım karnımın şekli cok değişiyo bebek bir tafara cok toplanıyor 2-3 gundür böyle.. dr.u aradım sordum dahada artarsa muane tarihinden önce göruyum dedi sizde de oluyor mu

yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde

aynııı bennn
dr deli ediyordum vajinal muayenede
bi kadın dr gitmiştim hamile olmadan önce kadın deli oldu kadın tam bakıcak ben zıplıyorum sen böyle yaparsan ben muayene etmiycem dedi zar zor durdum
elimde değil kasılıyorum

benim bebeigmde bazen bir yere toparlaniyor karnim yumurta gibi oluyo bazende top gibi duruyo normal galiba bana tuha gelmedi doktora soylemedim bile :)

dus aliyim sacimi basimi topliyim evimi supurdum sildim banyolari temizleidm ohhh icim rahat etti detol kokuyo heryer su kaburga batmamda olmasa daha iyi olucam hamilelikte birlikte tembellik hastaligina yakalanmadim yine her isimi kendim yapiyorum buna sukrediyorum acickasi evim tertemiz oldu simdi dinlenirim biraz :)

slm arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar fazla giremiyorm misafirim var ama sizlere bi sorum olacak benm çamaşırım hep ıslak oluyo va oturduğm yerede ıslaklık geçiyo her zaman değil ara sıra oluyo bu konuda bilgisi olan arkadaşlar 4 gün sonra dra gideceğim şuan gimek istemiyom sizden bi fikir ednmek istedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…