2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipekcim hangi şubesi _? ben b.evlere gidiyorum 2100 tl sezaryan doğum.

bızımkı goztepe cıkolatacım
zaten drumda bahcelıevlere gecmıs acaba bende mı orada yapsam hıc bılemedım kafam allak bullak
sen emınmısın canı bu rakamdan
muayene ve nst ucretlerı nedır bu arada

yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde

slmm kızlarr nasılız bakalım ben sıcaktan buharlaştım valla uçtum gökyüzüne karıştım :) çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ipekçiğim valla medical park fiyatlarını duyunca şok olum bendebursa medical parka gidiyorum2 önce randevum vardı bu fiyatları sordum ordakigörevli kızlara onlarada semtine ve müşteri potansiyelinin maddi gücüne bakılara fiyat veiliyomuşşaşıracaksın belki ama bende medcalde doğum yapıcam Allah nasip ederse normal doğum 250 tl sezerya 500 hiçbişieyi eksik yada fazla değil normalde 1 sezeryanda 2 gece hastane yatışı ve bütün tektiklerin bebeğin bütüntektikleride dahil fiyatı bu 1 senedir böle bir kampanya apmış bursa ki bursa medical parkata çok güze bir hastane yanii valla bence orda yapmayın demeki imkanları var böle indirm yada kampanya yapabiliyolar

böyle canım sol tarafım boş kalıyor sağ tarafıma toplanıyor senınde öyle oluyor dimi?

evet canim bazen sadece bir tafa toplaniyor otursu seklimdenmi acaba deidm gecen dvd izliyordum bbir tarafim tamamen bos gobek gayet normale inmis diger tarafim yumurta gibi sivrilmisti hemen degisik sekilde oturudm korktum ilkd efa gorunce ama cok komikti karnimin yarisi hamile yarisi normal gibi :)
birde benim goguslerim biraz buyuk sutyen kullanmiyorum evde kaburga batmama daha kotu geliyor diye ama buda agirlik yapiyor bu bolgeye valla ne yapicam bilmem bende cikiyim biraz dus aliyim kendinize iyi bakin kizlar bye bye

evet aggelos esım bursalı kayınvalıdemler ordalar ordakı medıcalıde bılıyorum
seytan dıyo gıt orda dogur
zaten tup bebek oldu bzıımkısı habıre para sacıyoruz nedır bu ya
sezeryan aynı yerde sezeryan baska bıseymı yapıyolar sankı cok sınırlerım gerıldı valla

aynısı bende de var cnm bu defa gittiğimde suyun çok azalmış dedi dr um ama akıl edipte bu durumumu sormadım, kızımla gitmiştim onu zapdedicem derken unuttum sormayı

ben esime turkiyedeki dogurma fiyatalrini soyluyorum agzi acik kaliyo tabi mecbur olunca veriliyor ama yani burda hersey bedava oldugu icin adam sasiriyor diyorumki sen bu bebegi bedava yaptin hic sikayet etme :)

aynısı bende de var cnm bu defa gittiğimde suyun çok azalmış dedi dr um ama akıl edipte bu durumumu sormadım, kızımla gitmiştim onu zapdedicem derken unuttum sormayı

melos bendede oluyo yani camasriim islaniyor ama oturdugum yere gecicek kadard egil zaten islanir islanmaz acayip rahatsiz oluyorum daha once mantar gecmisim var kisada olsa hemen korkumdan degistiriyorum yanimda hep ic camarisi tasir oldum gunluk pedde kullaniyorum kullanmayind ediniz hemsireye sordum sorun yok kullandedi bende kullaniyorum ama benimkide bildigin tertemiz kokusuz su benimdemi suyum azaliyor acaba cokta su ictigim yokz aten hava sicak olsa su icilir soguk havada suda icilmiyor ki

bızımkı goztepe cıkolatacım
zaten drumda bahcelıevlere gecmıs acaba bende mı orada yapsam hıc bılemedım kafam allak bullak
sen emınmısın canı bu rakamdan
muayene ve nst ucretlerı nedır bu arada

eminim canım c.tesi günü fiyat verme ofisi ile detaylı görüştüm, bebeğin erken gelirse hemen kimlik ve sgk girişi yapman halinde yenidoğan yoğun bakım ün,iteside ücretsiz. mesela fatih şubesinde yoğunbakım ünitesi geceliği 100 tl imiş, şubeden şubeye farkı var.
muayene 55 tl, nst 50 tl sanırım, ben nst için acıbademe gidiyorum orda daha uygun :)

kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??

hiuc duymamistim benimkide cok harekete diyo aslinda eskidene lini kolunu oynatir gibiydi simdi sanki bedeniyle donuyo icimde ama hic duymaidm oksijen sorunu olur diye ins olmaz soriyim doktora ama doktorun sorun oslaydi soylerdi sana cok endise yapma onemli olsa keisnlikle atloamazdi merake tme canim..

ben geçen gün rezil oldum markette, birden bi akmaya başladı tutamıyosunda nası tutcan pantalonuma geçti, çantamada çamaşır taşıyorum yakında pantalonda taşıcam :) dr arayıp sorucam ben bu su azalmasıyla benim bu denli su gelmelerimin bi bağlantısı olabilirmi acaba

cuma gideceğim canm baklım dr ne diyecek tabi aksılik olmazsa ogüne kadar bugün ağdaya gitsemmi perşembeyimi beklesm dra gitmen 1 gün önce ay şaşdım doğuma erken yaklnırm diyede trsıyom jiletde vurmak istemiyom

cikolata gecmis olsun canim ya cidden cok kotu durum ama sabredicez yani benim o kadar olmuyo yani camasirima gecicek kadar ama ic camasirimdan rahatsiz edicek kadar geliyor benim ki disari cikmiyo allahtan yanimdada ne olur olmaz tasiyorum ne yapiyim benim tuvalet sorunum oluyo yani markete gidiyoruz 2 kere tuvalete girip cikiyorum cokta su icmiyorum cok icsem ne olacak sanki pantolonumu giyiyorum bir kere gidiyorum disari cikiyorum yine geliyo gecen sikistim birde pazar resmi tatil tuvalet bulamadim 10 dakika naisl aradim valla kuyruktakilere hamileyim cok sikistim dedim one gectim altima yapicaktim artik arabada pantolon tasicam ne olur ne olmaz o tuvaleti bulamasam aglicaktim valla altima yapicaktim ne yapiyim elidme degilki

saltanat ben böyle birşeyi ilk defa duyuyorum ama dr um c.tesi suyun çok azalmış diyince otomatik olarak kendi kendime düşündüm demekki ondan bu denli aşırı hareket ediyor diye, neticede su az olunca içerde rahatsız oluyor diye düşünmüştüm boshayallersmile

ben agdaya dayanamiyorum baskadsinada acamam utanirim jiletle aliyorum mecbur ama ikig udne bir aliyoreum ne olur ne olmaz acil bir durum olur agdaya jilete zaman kalmaz pis pis gitmiyim diye ..

benim bildiğim bebek hareketleri bebeğin iyi olduğunu gösterir.dr.kaan kocatepeyi dinlemiştim.eğer siz yatarken rahatsız olursa sıkışırsa yumruklar tekmeler demişti.o zmn pozisyon değiştirmek gerekir.ben hssediyorum bazen üstüne yatıyorum ittiriyor.oınun dışında normal yatarken otururken hareketli olması hoşuma gidiyor.bende hareket etmezse endişeleniyorum.sen nerden okudun bu bilgiyi?

cikolatam pazarlık payı fılan oluyomu yoksa kesın dıyıp kestırıp attılarmı bızımkı gıbı
acıldıgından berı oraya gıdıyoruz tup bebegı orda yaptırdık amelıyat oldum daha neler neler
kestırıp attılar valla 2.5 dıye bıze sınır oldum

bence ağdaya git canım bu işler planla olmuyo biliyosun :) bi kaç günlük ağdalı bölgede tüy çıkmaz zaten,

bence de oyle bisey yoktur.. simdi okuyorum oksijen yetmezliginin belirtilerini ultrsonda falan gormesi gerekyomus. tek basina cocuk hareketi oksijen eksikligi olmuyormus.. doktorumuz gormesi lazim oyle bisey varsa.. bisey demedi, demek hersey ok dm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…