ipekcim hangi şubesi _? ben b.evlere gidiyorum 2100 tl sezaryan doğum.
yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde
böyle canım sol tarafım boş kalıyor sağ tarafıma toplanıyor senınde öyle oluyor dimi?
slmm kızlarr nasılız bakalım ben sıcaktan buharlaştım valla uçtum gökyüzüne karıştım :) çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ipekçiğim valla medical park fiyatlarını duyunca şok olum bendebursa medical parka gidiyorum2 önce randevum vardı bu fiyatları sordum ordakigörevli kızlara onlarada semtine ve müşteri potansiyelinin maddi gücüne bakılara fiyat veiliyomuşşaşıracaksın belki ama bende medcalde doğum yapıcam Allah nasip ederse normal doğum 250 tl sezerya 500 hiçbişieyi eksik yada fazla değil normalde 1 sezeryanda 2 gece hastane yatışı ve bütün tektiklerin bebeğin bütüntektikleride dahil fiyatı bu 1 senedir böle bir kampanya apmış bursa ki bursa medical parkata çok güze bir hastane yanii valla bence orda yapmayın demeki imkanları var böle indirm yada kampanya yapabiliyolar
canım sen raporlumusun..izne cıktınmı?
slm arkadaşlar nasılsınız ben bu aralar fazla giremiyorm misafirim var ama sizlere bi sorum olacak benm çamaşırım hep ıslak oluyo va oturduğm yerede ıslaklık geçiyo her zaman değil ara sıra oluyo bu konuda bilgisi olan arkadaşlar 4 gün sonra dra gideceğim şuan gimek istemiyom sizden bi fikir ednmek istedim?
aynısı bende de var cnm bu defa gittiğimde suyun çok azalmış dedi dr um ama akıl edipte bu durumumu sormadım, kızımla gitmiştim onu zapdedicem derken unuttum sormayı
bızımkı goztepe cıkolatacım
zaten drumda bahcelıevlere gecmıs acaba bende mı orada yapsam hıc bılemedım kafam allak bullak
sen emınmısın canı bu rakamdan
muayene ve nst ucretlerı nedır bu arada
kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??
melos bendede oluyo yani camasriim islaniyor ama oturdugum yere gecicek kadard egil zaten islanir islanmaz acayip rahatsiz oluyorum daha once mantar gecmisim var kisada olsa hemen korkumdan degistiriyorum yanimda hep ic camarisi tasir oldum gunluk pedde kullaniyorum kullanmayind ediniz hemsireye sordum sorun yok kullandedi bende kullaniyorum ama benimkide bildigin tertemiz kokusuz su benimdemi suyum azaliyor acaba cokta su ictigim yokz aten hava sicak olsa su icilir soguk havada suda icilmiyor ki
aynısı bende de var cnm bu defa gittiğimde suyun çok azalmış dedi dr um ama akıl edipte bu durumumu sormadım, kızımla gitmiştim onu zapdedicem derken unuttum sormayı
ben geçen gün rezil oldum markette, birden bi akmaya başladı tutamıyosunda nası tutcanpantalonuma geçti, çantamada çamaşır taşıyorum yakında pantalonda taşıcam :) dr arayıp sorucam ben bu su azalmasıyla benim bu denli su gelmelerimin bi bağlantısı olabilirmi acaba
kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??
eminim canım c.tesi günü fiyat verme ofisi ile detaylı görüştüm, bebeğin erken gelirse hemen kimlik ve sgk girişi yapman halinde yenidoğan yoğun bakım ün,iteside ücretsiz. mesela fatih şubesinde yoğunbakım ünitesi geceliği 100 tl imiş, şubeden şubeye farkı var.
muayene 55 tl, nst 50 tl sanırım, ben nst için acıbademe gidiyorum orda daha uygun :)
cuma gideceğim canm baklım dr ne diyecek tabi aksılik olmazsa ogüne kadar bugün ağdaya gitsemmi perşembeyimi beklesm dra gitmen 1 gün önce ay şaşdım doğuma erken yaklnırm diyede trsıyom jiletde vurmak istemiyom
hiuc duymamistim benimkide cok harekete diyo aslinda eskidene lini kolunu oynatir gibiydi simdi sanki bedeniyle donuyo icimde ama hic duymaidm oksijen sorunu olur diye ins olmaz soriyim doktora ama doktorun sorun oslaydi soylerdi sana cok endise yapma onemli olsa keisnlikle atloamazdi merake tme canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?