bızımkı goztepe cıkolatacım
zaten drumda bahcelıevlere gecmıs acaba bende mı orada yapsam hıc bılemedım kafam allak bullak
sen emınmısın canı bu rakamdan
muayene ve nst ucretlerı nedır bu arada
kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??
cikolata gecmis olsun canim ya cidden cok kotu durum ama sabredicez yani benim o kadar olmuyo yani camasirima gecicek kadar ama ic camasirimdan rahatsiz edicek kadar geliyor benim ki disari cikmiyo allahtan yanimdada ne olur olmaz tasiyorum ne yapiyim benim tuvalet sorunum oluyo yani markete gidiyoruz 2 kere tuvalete girip cikiyorum cokta su icmiyorum cok icsem ne olacak sanki pantolonumu giyiyorum bir kere gidiyorum disari cikiyorum yine geliyo gecen sikistim birde pazar resmi tatil tuvalet bulamadim 10 dakika naisl aradim valla kuyruktakilere hamileyim cok sikistim dedim one gectim altima yapicaktim artik arabada pantolon tasicam ne olur ne olmaz o tuvaleti bulamasam aglicaktim valla altima yapicaktim ne yapiyim elidme degilki
CANIM VALLA BU nts yede para almaları cok aptalca...ben merter hızmete gıdıyorum 30.tl nts-muayene 57 tl.
ama gecen hafta acil bı durum için devlete gırtttım..hatta bugunde kontrole her seferınde de nts ye gırdım ..bedava... çokta kıytırık bı aletmış.yaa ben daha komplike bişi bekliyodum... yanı hastaneler tamamen tıcarethane olmuş ama yapıcak bişi yok.1-.1,5 ay daha dayanaıcaz...
CANIM VALLA BU nts yede para almaları cok aptalca...ben merter hızmete gıdıyorum 30.tl nts-muayene 57 tl.
ama gecen hafta acil bı durum için devlete gırtttım..hatta bugunde kontrole her seferınde de nts ye gırdım ..bedava... çokta kıytırık bı aletmış.yaa ben daha komplike bişi bekliyodum... yanı hastaneler tamamen tıcarethane olmuş ama yapıcak bişi yok.1-.1,5 ay daha dayanaıcaz...
benim bildiğim bebek hareketleri bebeğin iyi olduğunu gösterir.dr.kaan kocatepeyi dinlemiştim.eğer siz yatarken rahatsız olursa sıkışırsa yumruklar tekmeler demişti.o zmn pozisyon değiştirmek gerekir.ben hssediyorum bazen üstüne yatıyorum ittiriyor.oınun dışında normal yatarken otururken hareketli olması hoşuma gidiyor.bende hareket etmezse endişeleniyorum.sen nerden okudun bu bilgiyi?
cikolatam pazarlık payı fılan oluyomu yoksa kesın dıyıp kestırıp attılarmı bızımkı gıbı
acıldıgından berı oraya gıdıyoruz tup bebegı orda yaptırdık amelıyat oldum daha neler neler
kestırıp attılar valla 2.5 dıye bıze sınır oldum
canm öle bişey olsaydı şuana kadar duyardık benkide çok hareketli bazende az eder ama beğin çok hareketli olması iyi olduğunu gösterir bende böle duydum dr danCADIARZU
pazarlık kısmına hiç girmedim canım daha vakit var diye, birde benim şanslı olduğum kısım, 2000 tl banka ödüyor ben 100 tl vermiş olucam doğuma o yüzden pazarlık sormadım, bizim burda sgk ile anlaşmalı olup hiç fark almayan hastanelerde var
madecim hoşgeldin nasılsın
yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde
çikolatacımrüyamda doğurdun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?