2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
medilife diyenler var, avicenna diyorlar, güngörende bi hast. demişlerdi bak unuttum, bi ton hastane var...nasıl karar vericem

hosgeldin kivi gitti kocan sana kaldi tabi gez bakalim :):)
bende hafta sonu cok gezdim sayilmaz ama eismle romantik italyan rest.gidip yemek falan yedik gezindik oyle yani :)
dun esim kustu bana zaten kaburga batmam biliyosun cok oluyo ablasida hemsire arayip sormuyo bile doktor normal dediya diyo deidmki bak ayalrdir nerdeyse cekiyorum doktor diyorum bana hep doktor normal dediya diyosuna cile goturmedin beni tabi ceken benim senin tinin duymuyo ins bebege bir sey olur omur boyu cekersin dedim kustu biraz once ugradi ablasini aramis ablasida doktora gidin ne olur ne olamz demis aksama acile goturecek beni doktor randevm 2 hafta sonra beklemiyim o kadar canim yaniyo hemde bebegimi merake diyorum ya dund eidmki bir ultrason alsak eve kac paraki 15.000 euro civari vardir diyo cokta degilmis canim dedim

canım @işaretindenki son ra yere ne yazıcam?

bende üşümek istiyorummmmmmmmm:lepi:

cikolata anlastik siz buraya gelin ben oraya gidim ama sartlraim var calismak istemiyorum evde oturmak istemiyorum sapkam kafamda gozumde gozlugum elimde dondurmam havuz basi istiyorum bodrum veya alanya olabilir mumkunse esimin kucuk yegeni ablasi portekize gitti iki hafta once ufacik bir sey bana gelmis diyorki sen nereye gittin tatile sadet ismimide tam soyleyemiyor cok seker annesi diyorki onun tatil ulkesi burasi uzun tatil yapiyo diyoki sen nerelisin sadet? deidmki ben bu gobekle anca burda tatil yaparim yeridmen kimildiyamam zaten :) bana senin oglun olcak diyo hala 4 yaisnda kiz bu diyorum yok oglan diyo takti oglana anlamaidm gitti zaten..

opuyorumnanaktan
Çiko seni yönetime şikayet edicem..
Böyle güzel nick alıyosun hamileler topiğinde.... herkesin canı çikolata çekiyo seni gördükçe... cokacimcoook

Burda en pahalısı acıbadem...
benim gittiğimde en iyi hast'den ...1den aşşağı demez diye düşünüyordum..tekrar tekrar sordum.. 300 paket fiyatmış hihoyyyt

aksine bende çikolatanın her türlüsünü yemem sevmem :) züleyha isminde nick alınmıştı o yüzden bende tatlı bişiler olsun demiştim cokacimcoook

cikolata sevmeyen kadin ilk defa gordum duydum gercekten hayret ettim tum kaidnalr sveer diye bilirdim masallah valla kilo almazsin ben cok ama cok severim her gun bir paket 200 gr hic hayir diyemem

Saadet dur faceye foto koyim bugün..ev dağınık birazdan koyacam..kiviyi gezdiridiğimiz gün bolca foto çekildik..benim makinadakileri

Bi sor bakim sende pozisyon neymiş
Ay burdan kalkamıyordum..şimdi bide msn çıktı hiç ayrılamıyorum sizden
ev darma dağınık klava:

selamlar herkese,

bu haftasonu ilk defa nst'ye girdim. hizmet hastanesine gidiyorum ve nst için 42 milyon aldılar. ekstra.
nst'ye para mı alınır diye yazanları okudum, hizmette alınıyor :)
oğlumun boyu 48 cm, ağırlığı 2,750 gr. aynı haftada olduğum birileri varsa bilgilerini paylaşır mı acaba?
lohusa geceliği bulamadım. terlik bulamadım hastane için. şimdi nette baktım, ebru giyimde gecelikler var ama 115 milyon, pes yani. çok abartı geldi bana. normalde zaten evde rahat bir gecelik giyerim ama hastane için biraz daha çık birşey olması gerekir dediler diye bakıyorum. başka nereden alabilirim, istanbul avrupa yakasında? öneriniz var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…