ben yine cok usudum camalri acsam usuyorum kapasam bunaliyorum temiz hava yokmus gibi geliyo hirkami giydim terlikelrimi gecirdim ayagima uff ne yapcam bilmem boyle
Hoşbuldukk..yoktuk 3 gündür neyse bebişler akıllı durmuşlar :1hug:
Saadet öğrendin mi bebiş pozisyonunu???
benim oğlanın kafası aşşadaymış...sırtı sağ yanımdaymış...
Poposu sanırım gögüs altıma geliyor... hani 2mizde de o bölgede kaşıntı ...titreme oluyo ya..
demekki pozisyonumuz aynı bilmiyorumkismile
Hani bebişler sıvıyı işeyip işeyi içiyo ya
sanırım çiş yapınca bizim orda bi titreme başlıyo :roflol: :roflol:
group1355119@************* adresini msnine kişi ekler gibi ekliyorsun, daha sonra bu adresin üstüne tıklayıp konuşma penceresi açıyorsun ve titreşime basıyorsun, bir takım yazılar çıkıyor, en sonunda bir davet var, kabul et diyorsun ve toplu msn açılıyor...
bende üşümek istiyorummmmmmmmm:lepi:
opuyorumnanaktanyusecim hoşgeldin nasılsın 300 tlmii iyiymişş, burda da var o şekilde hastaneler ama ben international hospitalden fiyat almıştım 10.000 tl demişti :) veya dr um gitmemiş olsaydı acıbademe 4000 tl verecektim nerdeyse ist da ki tüm hastane fiyatlarını ezberlemişim ben :))))))))))
opuyorumnanaktan
Çiko seni yönetime şikayet edicem..
Böyle güzel nick alıyosun hamileler topiğinde.... herkesin canı çikolata çekiyo seni gördükçe... cokacimcoook
Burda en pahalısı acıbadem...
benim gittiğimde en iyi hast'den ...1den aşşağı demez diye düşünüyordum..tekrar tekrar sordum.. 300 paket fiyatmış hihoyyyt
saadetcim ben razıyım oraya gelmeye :) koşa koşa gelirim :))))))
gidip biraz uyucam 10 dk. kestirsem kardır :hooray:
hosgeldin kivi gitti kocan sana kaldi tabi gez bakalim :):)
bende hafta sonu cok gezdim sayilmaz ama eismle romantik italyan rest.gidip yemek falan yedik gezindik oyle yani :)
dun esim kustu bana zaten kaburga batmam biliyosun cok oluyo ablasida hemsire arayip sormuyo bile doktor normal dediya diyo deidmki bak ayalrdir nerdeyse cekiyorum doktor diyorum bana hep doktor normal dediya diyosuna cile goturmedin beni tabi ceken benim senin tinin duymuyo ins bebege bir sey olur omur boyu cekersin dedim kustu biraz once ugradi ablasini aramis ablasida doktora gidin ne olur ne olamz demis aksama acile goturecek beni doktor randevm 2 hafta sonra beklemiyim o kadar canim yaniyo hemde bebegimi merake diyorum ya dund eidmki bir ultrason alsak eve kac paraki 15.000 euro civari vardir diyo cokta degilmis canim dedim
peki madem..groupsim nokta com oldumu acaba
çikolata burdamısın? sana (yine) birşeyler sorucam :):):)
En lezzetli nick... sen işyerinde değilmisin şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?