tum dunya biliyo sen naisl bilmezsin dunya capinda en yakisikli ortalamasi yuksek ulke italyadir ispanyollar aynen biz turklere benziyo yunanlar turk erkeginin biraz yontulmusu vucut yapmisi hahaha ingilizler sarisin irlandali esim benim aslen biliyosun ingilizlerind aha yakin canlisi ama gorunus ayni :)
bilmiyodum senden duydum neyse bugün birşey daha öğrenmiş oldum
sorma canım bende erteleye erteleye bugüne geldim birzda tırsdım erken doğurum diye dedim gidem kurtulam üzerimden öle bi yük kalktıki :lepi:
cnm nasıl peki penyemi yoksa şu mevlüt için olan sabahlıklı saten takımlardanmı, mevlüt için bende arıyorum hala bulamadım güle güle kullanın
aklandın paklandın meloscum güle güle uzat :dance:
ben 1 ay önce orayı aldırdım hala çıkmadı tertemiz duruyor, bacaklarım için gidicem bende haftasonu
canım ben boynerden aldım geçenlerde çok şık bişey lohusa geceliği,kendinden bolerolu yıkadım şimdi resim koyarım ütülenince..63 tl canım hastane için aldım bende..
haha eisme diyorumki iskandinav ulkelerine tatile gitmeyelim niye diyo hatunalri cok hos oluyo uzun boylu falan bir akrabamiz demsitiki esinizi goturmyein boyle yerlere goz yani kayar falan tatsizlik cikmasin deidmki italyaya gidelim bence benimki komplekse giorsin uzerime dahada dussun ulan ben ne cirkinmisim ulkeye bakd esin :)
kompedan nerde var canım netten satışı varmı_? ben aldım 4 takım pijama 2 gecelik ama gecelikler bildiğin bol babaanne geceliği napıcam hastanede şık olupta, canımın derdine düşmüş olcam zaten :)
heryerde var kompedan genelde..sen hangi semttesin
canım mevlüt içinde aldım bir takım ekru renkte penye hem ykm de hemde boynerde var ondan..çok beğenerek aldım ben dur o hazır fotosunu koyaıom çekipte..diğeride penye onuda beğenerek aldım sabahlığı yok onun..
kompedan nerde var canım netten satışı varmı_? ben aldım 4 takım pijama 2 gecelik ama gecelikler bildiğin bol babaanne geceliği napıcam hastanede şık olupta, canımın derdine düşmüş olcam zaten :)
ben bağcılardayım bi ayağımda halkalı ve b.evlerde, işyerimde leventte varmıdır bu saydığım yerlerde acaba
bende şirinevlerden aldım 3 takım 1 tane gecelik sabahlık evvde 1 geceliğim vardı fiyatlarda uygundu 50tlya aldım yakın oln arkadaşlr ordan tavsiye edrim
çiklotacığm şirin evlerde aziz bebenin yan tarafındaki çamaşırcıda bulabilirsin istediğini loğusa geceliğide var ne ararsan fiyatlar uygun 40 50 arası ben her şeyimi oradn aldm
caycay senle aramızda 2 gün varayyy ben de şimdi arayıp randevu alıcam kuaförümden günlerdir erteliyorum bugün gideyim de kurtulayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?