cikolata sevmeyen kadin ilk defa gordum duydum gercekten hayret ettim tum kaidnalr sveer diye bilirdim masallah valla kilo almazsin ben cok ama cok severim her gun bir paket 200 gr hic hayir diyemem
ıyyy hemde 200 gr hayatta yiyemem -tatlicadiarzu- 1 lokma ısırsam bile gerisi gelmiyor bende, hayatta aramam sevmemde, gereksiz geliyo bana
hadi yaaa afiyet olsun :teytey: benimde işim gücüm sütlü tatlı türüdür, dolapta biri bitmeden başka bi çeşidini yaparım çok severimkeşke banada gereksiz gelse koca paketi yedim biraz önce ohaoldumsmile
çikolatacım, cehaletimi mazur gör kafama baya takılıyor bu aralar bu konu...bizi doğuma nasıl alıyorlar, yani tamamen çıplakmı oluyoruz, hastne önlüğünü falan demiyorum, içimizde neler kalıyor, sütyendir yada bir penyedir falan...ay bilmiyorum işte napimm, doğumda ne durumdayız yani :):)
selamlar herkese,
bu haftasonu ilk defa nst'ye girdim. hizmet hastanesine gidiyorum ve nst için 42 milyon aldılar. ekstra.
nst'ye para mı alınır diye yazanları okudum, hizmette alınıyor :)
oğlumun boyu 48 cm, ağırlığı 2,750 gr. aynı haftada olduğum birileri varsa bilgilerini paylaşır mı acaba?
lohusa geceliği bulamadım. terlik bulamadım hastane için. şimdi nette baktım, ebru giyimde gecelikler var ama 115 milyon, pes yani. çok abartı geldi bana. normalde zaten evde rahat bir gecelik giyerim ama hastane için biraz daha çık birşey olması gerekir dediler diye bakıyorum. başka nereden alabilirim, istanbul avrupa yakasında? öneriniz var mı acaba?
selamlar herkese,
bu haftasonu ilk defa nst'ye girdim. hizmet hastanesine gidiyorum ve nst için 42 milyon aldılar. ekstra.
nst'ye para mı alınır diye yazanları okudum, hizmette alınıyor :)
oğlumun boyu 48 cm, ağırlığı 2,750 gr. aynı haftada olduğum birileri varsa bilgilerini paylaşır mı acaba?
lohusa geceliği bulamadım. terlik bulamadım hastane için. şimdi nette baktım, ebru giyimde gecelikler var ama 115 milyon, pes yani. çok abartı geldi bana. normalde zaten evde rahat bir gecelik giyerim ama hastane için biraz daha çık birşey olması gerekir dediler diye bakıyorum. başka nereden alabilirim, istanbul avrupa yakasında? öneriniz var mı acaba?
kızlar ağdamı yaptırdım geldim biraz acıdı baya bi uzamıştı bi kaç hafta rahat edeceğim en azından belki 3 haftaya kadar doğurum ozamana kadarda uzamaz herhalde
aayyy çıplakmı olcaz tamamennnn...bırrr içim bi tuhaf oldu bak..üstümüz nie çıplak acaba yaa...bi penyedir bir sütyendir falan giysydik...
canım ben boynerden aldım geçenlerde çok şık bişey lohusa geceliği,kendinden bolerolu yıkadım şimdi resim koyarım ütülenince..63 tl canım hastane için aldım bende..
hahaha saadet burda bi kahkaha attım herkez bana bakıyo :))))))))) italyan erkekleri öylemiymiş :) gitmişken chiccodan bişiler alında yollayın bize, erkeklerini istemem :roflol:
ayyy ben de şimdi arayıp randevu alıcam kuaförümden günlerdir erteliyorum bugün gideyim de kurtulayım bari
kızlar ağdamı yaptırdım geldim biraz acıdı baya bi uzamıştı bi kaç hafta rahat edeceğim en azından belki 3 haftaya kadar doğurum ozamana kadarda uzamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?