2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kiviyi merake ttim valla gonder haha cumartesi italyan rest.gititk eismle garsona baktim kardeism olsun tabi ama naisl yakisikli esmer yemyesil gozler esime deidmki italyaya gidermiyiz seneye esim gideriz niye gitmeyelim dedi deidmki su italyan erkekelrde pek hos canim oda bana bakti deidmki senin kadar mumukund egil tabi ama istatistikleri iyi oldurecek bu adam beni bir gun..saka yaptim tabi :)

cikolata sevmeyen kadin ilk defa gordum duydum gercekten hayret ettim tum kaidnalr sveer diye bilirdim masallah valla kilo almazsin ben cok ama cok severim her gun bir paket 200 gr hic hayir diyemem

ıyyy hemde 200 gr hayatta yiyemem -tatlicadiarzu- 1 lokma ısırsam bile gerisi gelmiyor bende, hayatta aramam sevmemde, gereksiz geliyo bana

hahaha saadet burda bi kahkaha attım herkez bana bakıyo :))))))))) italyan erkekleri öylemiymiş :) gitmişken chiccodan bişiler alında yollayın bize, erkeklerini istemem :roflol:

bi Aşçı gördüm <<<tavuk gögüslü..şehriye çorbası>>> tarifi sordum..adam bana asıldı tarif vereceğine klava:

neyse rüyaymış ohaoldumsmile

Size sorim sizden bana zarar gelmez..
Bol limonla içilebilecek tarif varmı elinizde..
benim şehriye çorbam güzel olur ama tavukla yapmak istiyorum

Tavuk gögsü çıkardım..pazardanda limon almıştım cokacimcoook

çikolatacım, cehaletimi mazur gör kafama baya takılıyor bu aralar bu konu...bizi doğuma nasıl alıyorlar, yani tamamen çıplakmı oluyoruz, hastne önlüğünü falan demiyorum, içimizde neler kalıyor, sütyendir yada bir penyedir falan...ay bilmiyorum işte napimm, doğumda ne durumdayız yani :):)

canım cehaletle ilgisi yokki daha önce doğum yapmadınız bilmemen çok normaldir.
ameliyat önlüğü giyiyorsun anadan doğma soyunuk haldeyken, ama o önlüğün arkası bağlamalı yani popo meydanda oluyo az buçuk. sezaryanda onuda soydurmuşlardı ameliyata alırken ( eğer yanlış hayıtlamıyorsam ) üst kısmımı örtmüşlerdi alt çıplaktı canım :)

aayyy çıplakmı olcaz tamamennnn...bırrr içim bi tuhaf oldu bak..üstümüz nie çıplak acaba yaa...bi penyedir bir sütyendir falan giysydik...

canım ben boynerden aldım geçenlerde çok şık bişey lohusa geceliği,kendinden bolerolu yıkadım şimdi resim koyarım ütülenince..63 tl canım hastane için aldım bende..

kızlar ağdamı yaptırdım geldim biraz acıdı baya bi uzamıştı bi kaç hafta rahat edeceğim en azından belki 3 haftaya kadar doğurum ozamana kadarda uzamaz herhalde

Saba bence kıyaslama kendini kimseyle..
Doğan bebeklerin kilosu hep farklı çıkıyor hem..
USG doğru olamayabiliyor..
mesela ben minyonum..başka bi ark 1.95 se aynı kiloda bebiş doğurmamızın imkanı yok

Ben kiloyu takmıyorum o yüzden

105 tlden 55 e düşmüş bi tk aldım..kırmızı renk ..
Bide ucuz gecelik alacam hast giymeye
pahalıyı evde giyerim

kızlar ağdamı yaptırdım geldim biraz acıdı baya bi uzamıştı bi kaç hafta rahat edeceğim en azından belki 3 haftaya kadar doğurum ozamana kadarda uzamaz herhalde

ayyy ben de şimdi arayıp randevu alıcam kuaförümden günlerdir erteliyorum bugün gideyim de kurtulayım bari

aayyy çıplakmı olcaz tamamennnn...bırrr içim bi tuhaf oldu bak..üstümüz nie çıplak acaba yaa...bi penyedir bir sütyendir falan giysydik...

yok cnm penye veya sütyen yasak hatta bana lenslerimi bile çıkarttırdılar genel anestezi ile sezaryan oldum. küpe saat bileklik yüzük vs çıkartıldı hep.
tokam bile düşün yani :) ameliyattan sonra üzerime örtü örttüler öyle indirdiler odaya

canım ben boynerden aldım geçenlerde çok şık bişey lohusa geceliği,kendinden bolerolu yıkadım şimdi resim koyarım ütülenince..63 tl canım hastane için aldım bende..

cnm nasıl peki penyemi yoksa şu mevlüt için olan sabahlıklı saten takımlardanmı, mevlüt için bende arıyorum hala bulamadım güle güle kullanın

hahaha saadet burda bi kahkaha attım herkez bana bakıyo :))))))))) italyan erkekleri öylemiymiş :) gitmişken chiccodan bişiler alında yollayın bize, erkeklerini istemem :roflol:

tum dunya biliyo sen naisl bilmezsin dunya capinda en yakisikli ortalamasi yuksek ulke italyadir ispanyollar aynen biz turklere benziyo yunanlar turk erkeginin biraz yontulmusu vucut yapmisi hahaha ingilizler sarisin irlandali esim benim aslen biliyosun ingilizlerind aha yakin canlisi ama gorunus ayni :)

aklandın paklandın meloscum güle güle uzat :dance:
ben 1 ay önce orayı aldırdım hala çıkmadı tertemiz duruyor, bacaklarım için gidicem bende haftasonu

kompedanlarda yeni gelmiş yumuşacık penye gecelik + sabahlıklar var, ayrı ayrıda alabiliyosun...fiyatı çok uygun tavsiye ederim 34 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…