2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
group1355119@************* adresini msnine kişi ekler gibi ekliyorsun, daha sonra bu adresin üstüne tıklayıp konuşma penceresi açıyorsun ve titreşime basıyorsun, bir takım yazılar çıkıyor, en sonunda bir davet var, kabul et diyorsun ve toplu msn açılıyor...

Ben Gaziosmanpaşadayım canım, özel Gop'a gidiyorum ama doktorum ayrıldı burdan. yine aynı doktora gidicem ama hastane tercihini bana bıraktı..Gop'ta pahalı baya yaa...sen geçen gün bi resmi yazı yollamıştın buraya, alınan farklarla ilgili ne oldu o...elde var sıfır sanırım diğmi?

Adanada Özel metro hast..
Sezeryan - normal farketmez

özel oda 1 gece
3 dr..kendi dr un giriyor doğuma..

300 tl (SSK) dediler..Ben buna bile şaşırdım

İst. da herşey uçmuş..allah yardımcınız olsun

simdi hastaneden mektup geldi okudum evde dogum yapmka istersem bana evde dogum kiti gonderiyorlarmis tuhaf geldi tabi eisme sordum burda hristiyanlik degil daha eski bir din varmis bu dine mensup geri kafali tiplerin dogumu hastanede yapmasi kan ihtiyaci oldugunda kan almasi dinen caiz degilmis hatta bir kadina doktor hastaneye yetistirmisler kan verdi diye akdin doktordan daha sonra davaci olmus cok ilginc ya neler duycam naisl bir anlayis cozemedim burdaki doktorlarda korkuyorlar adamalr ne yapsa suc oluyo turkiye de doktor hata yapsada develt mahkemeydi falan zuar uzar sonuca baglanmaz burda kan veriyo diye doktor davalik oluyo sacma tabiki ilkd efa duydum cok tuhafima gitti dogum kiti gonder desem icidne ne var acaba merake ttim :)

yuse canim hosgeldin sendmei burdaydim ozledim seni :):)
yuse 300 tl iyi valla ama soyle milyaralri duyunca sasiriyorum valla seden gurel bile reklamda bu paralardan daha az paraya deniz akkaya benzemistir

onu araştırdım soruşturdum canım burayada yazmıştım
önce parayı ödüyorsun sonra faturayla sgk ya gidip şikayette bulunuyorsun bu kdr fark alındı diye, sonrada kendin dava açıyorsun parayı alıyorsun, baya meşakatli bir iş

cikolata turkiyede dava aciyosan heleki en korktugum kelime arastirmaya alindi allah demektirki 10 sene beklersin gider gelirsin sonucu gelmez benim calinan postalarim ciin ptt ye sikayet dilekcesi yazdirgiimda arastirmaya alindi dediler deidmki adama allah yandim hala bekliyorum o postanin uzerine 2 postam daha kayip dahada malid egeri olan hic bir sey gondermem :)

slm arkadaşlar benim karnım aşırı sertleşti..sizinkiler ne alemde...kasılma falan olmuyo ama karnım taş gibi...

yusecim hoşgeldin nasılsın 300 tlmii iyiymişş, burda da var o şekilde hastaneler ama ben international hospitalden fiyat almıştım 10.000 tl demişti :) veya dr um gitmemiş olsaydı acıbademe 4000 tl verecektim nerdeyse ist da ki tüm hastane fiyatlarını ezberlemişim ben :))))))))))

ben yine cok usudum camalri acsam usuyorum kapasam bunaliyorum temiz hava yokmus gibi geliyo hirkami giydim terlikelrimi gecirdim ayagima uff ne yapcam bilmem boyle

benim karnimin ust tarafina dokundummu arkadaslar icten bir aksinma gibi bir sey hissediyorum sonra icten bicak yarasi gibi sizi basliyor ayrica semsert sizdede varmi kaburga batmamada cok yakin gogsum agrilik yapiyo diyorum ama ne yapicam sutyeni zaten evde attim kullanmiyorum gogsumu disari cikarcam t shirttena rtik

evet insanı süründürüyorlar artık pes ediyorsun en sonunda, ülkemizde ne doğruki bu doğru işlesin

benim karnım da çok yukarda o yüzden kaburgama batma oluyo..aynı dediğin gibi sızı oluyo..ve çok aşırı sert karnım ya şimdiye kadar bu kadar sertleşmemişti çok korkuyorum

kızlar hızınıza yetişemiyorum üç sayfayla başladım on sayfa okudum nerdeyse

yuse canim hosgeldin sendmei burdaydim ozledim seni :):)
yuse 300 tl iyi valla ama soyle milyaralri duyunca sasiriyorum valla seden gurel bile reklamda bu paralardan daha az paraya deniz akkaya benzemistir
Hoşbuldukk..yoktuk 3 gündür neyse bebişler akıllı durmuşlar :1hug:

Saadet öğrendin mi bebiş pozisyonunu???

benim oğlanın kafası aşşadaymış...sırtı sağ yanımdaymış...
Poposu sanırım gögüs altıma geliyor... hani 2mizde de o bölgede kaşıntı ...titreme oluyo ya..
demekki pozisyonumuz aynı bilmiyorumkismile

Hani bebişler sıvıyı işeyip işeyi içiyo ya
sanırım çiş yapınca bizim orda bi titreme başlıyo :roflol: :roflol:

üümekmi canım özledim üşümeyi darısı başımıza ,

bende bir otelde havuz kenarinda elimde dondurmam kafamda sapkam gozumde gunes gozlugum yatmayi cok ozledim gecen alisverise gittim plaj kiyafetelri mayolar 5 euro deniz elbiseleri o kadar sikki 3 euro gunes gozlukleri modelelri cok hos buyuk tasli falan 1 euroya dusmus 20 eurodan hahaha gunes yokki kim alcak bunlari aldim tabi turkiyeye kardeisme godneririm plaj elbiseleri o giyer dedim

kızlar bebişim bir ara ayaklarıyla mesanemde debeleniyordu üç kere dışarda küçüğü kaçırdım . ortalık battı neyseki eve beş dakika mesafede oldu ama çok kötü ya:) şimdi de döndü herhalde yürürken bir yerde toplanıyor sertleşiyor. hareketleride epey azaldı. gerçi çok dönünce hareketleri değişiyormuş

evet insanı süründürüyorlar artık pes ediyorsun en sonunda, ülkemizde ne doğruki bu doğru işlesin

bende pes ettim cikolata neler dedim postaneye ya para godnerdim kart icersinde farke tmisler yarisini almis yarisini birakmis hahaha insafliymis yine deidmki kaybolanalri bagisladim size allahtan bulun cok gucune gitmis akrdesimi cagirmis cok gucumuze gitti demis 2 ay gecti daha oncekilerdende 4 ay falan ne ses ne seda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…