Ben Gaziosmanpaşadayım canım, özel Gop'a gidiyorum ama doktorum ayrıldı burdan. yine aynı doktora gidicem ama hastane tercihini bana bıraktı..Gop'ta pahalı baya yaa...sen geçen gün bi resmi yazı yollamıştın buraya, alınan farklarla ilgili ne oldu o...elde var sıfır sanırım diğmi?
onu araştırdım soruşturdum canım burayada yazmıştım
önce parayı ödüyorsun sonra faturayla sgk ya gidip şikayette bulunuyorsun bu kdr fark alındı diye, sonrada kendin dava açıyorsun parayı alıyorsun, baya meşakatli bir iş
kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??[/QUOT
onu bende sormuştum e benim dr.çok hareketli olması kaslarının geliştiği anlamına gelir ve gelişimi güzel olduğunu gösterir demişti Allah Allah anlamadım :uhm:
ben yine cok usudum camalri acsam usuyorum kapasam bunaliyorum temiz hava yokmus gibi geliyo hirkami giydim terlikelrimi gecirdim ayagima uff ne yapcam bilmem boyle
cikolata turkiyede dava aciyosan heleki en korktugum kelime arastirmaya alindi allah demektirki 10 sene beklersin gider gelirsin sonucu gelmez benim calinan postalarim ciin ptt ye sikayet dilekcesi yazdirgiimda arastirmaya alindi dediler deidmki adama allah yandim hala bekliyorum o postanin uzerine 2 postam daha kayip dahada malid egeri olan hic bir sey gondermem :)
benim karnimin ust tarafina dokundummu arkadaslar icten bir aksinma gibi bir sey hissediyorum sonra icten bicak yarasi gibi sizi basliyor ayrica semsert sizdede varmi kaburga batmamada cok yakin gogsum agrilik yapiyo diyorum ama ne yapicam sutyeni zaten evde attim kullanmiyorum gogsumu disari cikarcam t shirttena rtik
Hoşbuldukk..yoktuk 3 gündür neyse bebişler akıllı durmuşlar :1hug:yuse canim hosgeldin sendmei burdaydim ozledim seni :):)
yuse 300 tl iyi valla ama soyle milyaralri duyunca sasiriyorum valla seden gurel bile reklamda bu paralardan daha az paraya deniz akkaya benzemistir
üümekmi canım özledim üşümeyi darısı başımıza ,
evet insanı süründürüyorlar artık pes ediyorsun en sonunda, ülkemizde ne doğruki bu doğru işlesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?