2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm daha uygun bir hastane araştırsan dr unu ekstra ücret karşılığı o hastaneye doğum için alabiliyorsun

yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde

Canım bizim burdaki medikal parkta 250 tl normal doğum. 500 tl de sezeryanmış. Ne alaka her ilde değişiyormu bu fiaytlar aynı grup değilmi bunlar ya... Burda medikalin yüzüne bakan yok ama o yüzden öyle olabilir. Yazık günah o paraya yaa...

canım bende şimdi okudum burdan benimde bebeğim çok haraketli endişelendim doğrusu okuyunca nerden duydunki sen bunu?

cnm daha uygun bir hastane araştırsan dr unu ekstra ücret karşılığı o hastaneye doğum için alabiliyorsun

ya evet canım aslında bugün oda aklıma geldi avicenna da tanıdığımız arkadaşlar var oraya söylesem gelirmiki acep dur bir dahaki kontrolde açayım bir konuyu

cikolata kilolar oynuyor dogru diyosun zaten boyla ilgili doktorum hic birseyde soylemedi dogru olmaz dedi lilaya dojktor bebek 2200 demisti bebek 1900 dogdu ruzgar dmeekki kg ya boya ultrasodna guven olmuyo bosa ogreniyoruz

gelir bence neticede paraya bakr, hatta dr parası + avicennada doğum bile sana 2000 tl ye patlamaz tahminimce daha uyguna getirirsin

birisi burdamı yazmıştı hatırlamıyorum ama bi yerden duydum sağlıklı bebek haraket ederek enerjisini atarm ış diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum

evet canım semte gore degısıyor malesef
sacmakı ne sacma
bazen gozumu kapayım bı hastaneye gıdeyım dıyorum o kadar bunaldım bu konudan yanı
drumda ayrıldı ama hastaneye devam edıyım dıyodum rakam bu kadar ucuk olunca sınırım kat kat arttı, bu gune kadar geldık verebılırızde ama ne gerek var az paramı 2.5 mılyar

cikolata kilolar oynuyor dogru diyosun zaten boyla ilgili doktorum hic birseyde soylemedi dogru olmaz dedi lilaya dojktor bebek 2200 demisti bebek 1900 dogdu ruzgar dmeekki kg ya boya ultrasodna guven olmuyo bosa ogreniyoruz

evet ama kağıttada yazıyor + - şu kadar gram oynayabilir diye, o yüzden ben pek itimat etmiyorum kilo boy bilgisine. nasılsa doğduktan sonra zayıfta olsa kiloluda olsa bol vitaminli sütümüzle beslicez :)) yeterli vitamini alıyorsa besleniyorsa kilosu normal seyirde gitsin yeter :)

hastane konusu açılmış...ben de muzdaripim bu konudan..varmı uygun bir hastane teklifi olan,avrupa yakasında....

cnm ist. güneşide gelişim hastanesi var sgk lı hastalardan normal ve sezaryan için fark almıyor, hizmet hastanesi var ama uygun değil 1900 tl sezaryanı,
medicana grubu var onlarda iyiymiş fiyatlarını bilmiyorum, sen hangi semttesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…