ipekcim bizde sabah çikolatayla aynı konuyu konuştuk bende fatih medical parka gidiyorum bende sabah oranın muhasebesiyle görüştüm normal 1250 sezeryanda 2000tl ymiş sana farklı söylemişler gerçi bugün medical parkın hastanesine göre farklı uyulamalar yaptığınıda gördüm mesala fatihteki bebek küvöze konursa günlük 100tl alıyor bahçelievlerdeki almıyor çok saçma değilmi bende değiştirmek istiyorum ama yer yok nereye gidicem bu saatten sonra çok güveneceğim bir doktor olması lazım
selam kızlar :):)
nasıl keyifler?
niye msn'de yazışmıyoruz yahu...hem daha kolay hem daha hızlı...
hadi oraya gelinn
yok saadet medıcalpark bızımkısı
amerıkana memorııale 5 10 dan asagı gıdılmıyor
saglık ne kadar pahalı bızım ulkemızde
arkadaşım doğum yaptı bebeiğini gsterdi kıskandım valla
kizlar bugun bisey duydum. bebegin asiri hareketli olmasi oksijen yetmediginden olabiliyor diye.. bebek cok hareket ederek kan dolasimini hizlandiryomus yeterli miktarda oksijen alabilmek icin..siz hic duydunuz mu? ben doktoruma sormustum benim bebek cok hareketli, normal mi diye.. o da temiz havada cok yurumek lazim demisti oksijen eksikligi falan dememisti.. simdi okudum korkmaya basladim. siz duydunuz mu boyle bisey??
pekimiş madem....buarada bende aşşa yukarı sizinle aynı tarihlerdeyim made & çikolata...
cnm daha uygun bir hastane araştırsan dr unu ekstra ücret karşılığı o hastaneye doğum için alabiliyorsun
ipekcim bizde sabah çikolatayla aynı konuyu konuştuk bende fatih medical parka gidiyorum bende sabah oranın muhasebesiyle görüştüm normal 1250 sezeryanda 2000tl ymiş sana farklı söylemişler gerçi bugün medical parkın hastanesine göre farklı uyulamalar yaptığınıda gördüm mesala fatihteki bebek küvöze konursa günlük 100tl alıyor bahçelievlerdeki almıyor çok saçma değilmi bende değiştirmek istiyorum ama yer yok nereye gidicem bu saatten sonra çok güveneceğim bir doktor olması lazım
cikolata kilolar oynuyor dogru diyosun zaten boyla ilgili doktorum hic birseyde soylemedi dogru olmaz dedi lilaya dojktor bebek 2200 demisti bebek 1900 dogdu ruzgar dmeekki kg ya boya ultrasodna guven olmuyo bosa ogreniyoruz
hastane konusu açılmış...ben de muzdaripim bu konudan..varmı uygun bir hastane teklifi olan,avrupa yakasında....
AA PES NST İÇİNDEMİ PARA:1no2:ben hem özel hastaneye gidiyorum hem bir profun özel muayenehanesine ikisinde de sntye para vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?