kızlar ben msn adresini ekledım ama cevrım dışı şimdi nasıl olacak?
canim msn-de suan sorun var galiba
evet ayşe rizede yaşıyorum ilk bende bülent beye gittim ama sonra suat hasgörende devam ettım taaaki bugune kadar .şimdi tekrar bülent beye dönücem tabi kabul eder herhalde ama yinede araştırıyorum
canım adres group1355119@groupsim(nokta)com dimi ? ben bunu normal adres ekler gibi ekledim yanlış bişi yapmışmıyım ?
canim adresi hatirlamiyorum ama face-ten almissan dogrudur. ben normal arkadas ekler gibi ekledim sonra da titresim gonderdim ve olmustu.
ysm ben sırf burası için özel facebook açtımcanım benım face adresim yok burdan aldım .. eşimle anlaşmıştık face açmıycaz diye şimdi acamıyorum çoğu şeyide kaçırıyorumklava:
burcu benimde oram ağrıyo..doğuma hazırlık yapıyo vücutburada kızlar kaç gündür hafif hafif adet sancısı gibi sancılarım oluyo
aynı zamanda bikini bölgemi bacağıma bağlayan kemik var ya(uff ya bu kemiğin yerini anlatmak çok zor:)orası çok ağrıyo özellikle uzun oturup birden ayağa kalktığımda,yada sağa sola dönerken sizdede bu ağrıyı yaşayan var mı?
kızlar real de prima yenidoğan 10 tl ye düşmüş... en 3 paket aldırcam ama yetermiki acaba ? yani 3.6 kg. fazlada almak istemedim elimde kalmasın diye..
ben yiyorum tugen...bu arada kızlar hurma yiyomusunuz yada yiyecekmisiniz ben şimdilik 2-3 tane yiyorum bi 10 gün sonra 5-6 taneye çıkarıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?