hoşgeldin zelcan
benimki 1 aydır başaşağı duruyordu bu c.tesi kontrol vardı iyice kafasını kanala dayamış heralde bu pozisyonunu bozmaz bozsada bana sorun değil, inş döner kuzucuğun, doğum sancısındada dönen bebek çok oluyor şimdiden üzülme hayırlısı olsun
hayırlsısı olsun inşallah...ben normal ıstıyorum konuştuk biraz..ilk tercıh normal tabıkı ama durum değerlemesı yaparız falan dedı... epidural normal istıyorum bi aksılık olamzsa...
kısmet dıyelım...Allah hepimizi kolaylıkla kurtarsın inşallah...
yorumun için sağol canım ya
nebilim bana sanki herkezinki dmnüş benim oğlan dikbaş dönmemiş gibi geliyor
kafası hala yukarda
altta kasıklarımda tekmeleri hala aynı
yarın gidicem 2 hafta önce dönmemişti ama halen aynı hissediyorum
üzülmemeye çalışıyorum daha doğrusu korkmamaya bende normal istiyorum
ama çok istediğim için mi ne sanki sezeryan olcak gibime geliyor...
Ay ne güzelll.tam benlik kafamçokkarıştıYatağını biz de çok ucuza aldık, 250 tlye belisin yatağını aldık. Bebe giysileri de çok ucuzdu. Ama iç giyim fazla çeşitli değil ve tam suriye kültürü hakim pullu abiye gecelikler:umursamaz:
kirmizi tac bence tam koca kari inanisi eskiden yoktu gerci cok eskiye dayanmiyor demekki bens adece sik dursun sacimonume gelmesin diye takiyorum rengide farketmiyor dogal olarak :) eski yasli kaidnalr ahirda dogurup krizii tac mi takiyorlardi acab hepsini al basmamis hehehehe :)
kırmızı taç takmak al basmasın diye biliyorum ben lohusayken yani adettin amacı o..sanırım aynı renk değilde kırmız takmak gerekiyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?