Benim kırmızı tacım yok :/ hiç de aklıma gelmedi.. bi yerden bulup koyayım çantama bari...
Benim kırmızı tacım yok :/ hiç de aklıma gelmedi.. bi yerden bulup koyayım çantama bari...
iyi akşamlar kızlar.Bugün tekrar dr a gittim ilaca devam edeceğiz 36. haftayı bitirene kadar.Sancılarım ara ara gelip gidiyor.Şu 15 gün geçsede doğsa ne güzel olacak:CüvCüv:
canım zaten o zamanlar taç değilde kurdele bağlarlarmış ben annemi hatırlıyorum 23 sene önce kardeşimde bile takmıştı bizlerdede takmış..adet o zamanlardan gelme..günümüze kadfar taç olup modernize edilmiş..şimdi geceliklerede aynı renk koyuyorlar mutlaka...
canım benim çok dikkat et kednine birazcık daha dursunlar sonra hemencecik gelsin kuzucuklarımız..aman yorma kendini çok,geçmiş olsun tekrar..
şekerim hoşgeldin tatilinin iyi geçmesine sevindim kaynanaya gelince koyver gitsin valla herkesi ürpertiyo bu kaynana olayı benim sorunlarda doğumdan sonra başlar ben biliyom huyunu herşeye karşacak evde savaş çıkıcak valla gazamız mubarek olsun
bu arada en son ne zamangittin dr seninle günlerimiz aynı ne durumda bebişin ???
hangi doktor o merak ettim. benim arkadaşıma da oldu benzer bir durum rize'de. sen rizede mi yaşıyorsun?
şar hospital'ın eski kadın doğum uzmanı sezeryan günü verdi ve 3 gün sonra bulana aşkolsun. çok zor durumda kalmıştı kızcağız. hiç tanımadığı yeni gelen doktora emanet etmişti kendini.
ben de o doktora gidiyordum ama henüz 6 aylık olduğum için değiştirdim doktorumu. şimdi rizede Bülent Demir'in hastasıyım.
siz kimin hastasıydınız?Allah kolaylık versin.
ngiş sende de çıktı demek enfeksiyon geçmiş olsun
stres yapma boşver aman erken felan doğurma dursun daha içerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?