2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mihri senin adına ve bebeğimiz adına çok sevindim şafak 7 desene.... maşallah... kilosu boyu ne durumda şimdi...

sezryan mı olacaksın sen setupcım.Hayırlısı olsun sık dişini biraz.
Benim yüzüm mahvoldu kızlar.Her yerim sivilcelendi.Dün teyzem geldi.Sen alerjimi oldun diyor.Hayatımda hiç bu kadar esmerleştiğimi hatırlamıyorum.Hiç güneşe çıkmadım ama sürekli sahillerdeymişim gibi...ohaoldumsmile

mihriii doğumu nerde yapıcaksınn??
gamze mihrinin marsada kuzeni var
sanırım orda yapacak
Sen nerde yapacaktın
bi hastaneden rahatsızım diyordun..eşim duymasın falan demiştin

ben metroyla konuştum..dr um izinde şuan..15 güne biddaha gidecem
sezeryan-normal aynı.
1gece..kendi drum...özel oda...3dr

300 tl...SSK

iyidir setup senden naber?
hem de çok iyiyim
izne çıktımhihoyyyt

nevin mihri 17sinde sezeryan olacakmış

bebişin kız mı?
hamilelerin renk pigmentleri bir acayip oluyor

slm kızlar haftaya yeni bebişlerimiz gelecek aramıza ne güzelllll.Allahım hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
Bu hamilelik çok güzelde ama artık çokkkkkk zor geliyor.mide ağrısından uyuyamıyorum bütün gece ilaçta alıyorum ama banamısın demiyor.Allahım bu sıcaklarda hepimizin yardımcısı olsun

sağol canım ne yapalım adana hep sıcak

yusecim eğer şekerim doğum yapacağım gün yüksek çıkarsa balcalıda yapmam gerektiğini söyledi dr ama biliyorsun balcalının durumunu orada hiç tanıdık yok rezil olurum diye bende metro hastanesiyle konuşacam eğer orada dahiliye uzmanı varsa orada yapmayı planlıyoruz ama şimdi marsada kuzenim sağolsun herşeyi ayarladı alkisalkisalkis

şuanda evde temizlik var kızlar sağolsun kız kardeşim yapıyor meğer evim nekadar kirliymiş utandım nede olsa büyük temizlik 9 aydır yapılmıyor fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…