2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Maşallah mihricim kilosu bayağı iyiymiş.Ah biz görebilebekmiyiz acaba 3 kilolarıbilmiyorumkismile
ipekcim şekerden dolayı bebek kilolu doğarmış zaten nomal doğum tarihi eylül 2 ,3 gibi olacaktı ozamanı bekleseydik herhalde bir 5 kilo doğardı bebek yerimseniben

ipekcim şekerden dolayı bebek kilolu doğarmış zaten nomal doğum tarihi eylül 2 ,3 gibi olacaktı ozamanı bekleseydik herhalde bir 5 kilo doğardı bebek yerimseniben

Haklısın şekerden dolayı.Sağlıklı olsunda bebişin,sende bu sıkıntılı günleri çabuk atlatırsın inş mihricim.
Bebişim geçen hafta 2500 gr dı.Zayıf bir bebeğim olsun istemiyorum.Tabi en önemlisi sağlıklı olması ama doğum sonrası zaten bir miktar kilo kaybedecek.Hayırlısı bakalım.Bebişim 24 ağustostan sonra doğsun inş:Saruboceq: :CüvCüv:

Hayırlı sağlıklı doğumlar canım...
Sen insülin kullanmadın dimi mihri... Ben kullanıyorum halen. Doktorum izindeydi geçen cumartesi başka doktora muayne oldum o da kendi doktorum gibi hiç etkilenmiyor şuanda bebek şekerden böyle dikkat edersen hiç bir sıkıntı olmayacak dedi. Ama yinede tedirginim, ya kilolu olursa falan diye sezeryan mı olurumki bende. Şuanda 2,600 falan bebek 5 haftam var doğumada. Sanırım benimkide 4 kg ye yakın olacak gününü beklerse.

Canım inşallah kilolu doğmayacaklar bızler elımızden gelenı yapıyoruz

benım şeker dun 93 çıktı şimdide düşmeyemi başladı

Merhaba ceylancım. Tokluksa biraz düşükmüş 110-140 arası. açlık 70-110 canım...
Çok düşük değil bence ya. Birde gebeler yemeğe başladığı saatten tam bir saat sonra ölçmeli şekerini gebelerde 1 saatte kana karışıyormuş.

insilin kullanmadım ama yükselince gel hemen yapalım dedidr ozamanda hastanede yatırıyor o yüzden gitmedim kendim bol su içerek yürüyüş yaparak düşürmeye çalıştım

Mihri hayırlı olsun / hayırlısı olsun
Ben balcalıyı hiç sevmiyorum

Açıkta konuşmak istemiyorum...araştırma hast . anla artık....sağlıktan çok araştırma düşünüyorlar....hastanın canı umurlarında değil

İyi bak bakalım nerden memnun kalacaksın...
maaşallah..bebiş iyiymiş...1 hafta kalmış..ben tarihe dikkat etmemiştim...
Eşin ne iş yapıyodu mihri? SSK ödicek dimi

cnm evet hastane değiştirmeyi düşünüyorum drum ii ama hastaneden memnun değilim sen hangi dr a gidiyodun,???
metroda selçuk aslan varmış ii die duydum bu hafta bi ona gidim diye düşünüyorum.
ortadoğuda doğum 500 tl bu arada

insilin kullanmadım ama yükselince gel hemen yapalım dedidr ozamanda hastanede yatırıyor o yüzden gitmedim kendim bol su içerek yürüyüş yaparak düşürmeye çalıştım

Anladım canım düşürebilmişsin ne güzel.
Bana hemen verdiler insülin değerler bayabi yüksek olunca. Allah hepimize kolay doğumlar versin inşallah.

gelgitim nasıl gıdıyor oğluş napıyor buyuttun dımı maşallah 2.gelıyor neler yapıyorsun ne kadar uzun oldu görüşmeyeli..

evet canım balcalıya elini veren kolunu kaptırıyor
metroda yaparsam kurumumuz karşılıyor canım eşim araştırmıştı sende yazmıştın 300 tl fiyatı gerisini ssk ödüyormuş inşallah gerek kalmaz metroya felan çünkü ben memnunum doktorumdan

evet ceylan çok uzun zaman oldu görüşmeyeli.oğlum 1 yasını doldurdu.hem o hem hamilelik çok zor oluyor nete girmek girsem bakıp çıkıyorum hemen.hele bu sıcaklarda çok bunalıyorum.bayramdan hemen sonra doğumum olacak sezeryen ile.

bende ünv.hast.yapıcam niye kötü mü ki araştırma hastaneleri:1shok:hem sizin orda ne kadar ucuz ya fiyatlar ben sadece dr 1100 vericem daha hast ve özel odayı bilmyoruz ne kadar çıkartcaklar oarya mı gelsem ki doğurmaya bide burda hem para alıyolar hemde utanmasalar ameliyata hastabakıcılar girecek:roflol: sizde bide 3 dr. çok şanslısınız çok

evet canım dr sezeryan olmam gerektiğini söyledi... öf bi geçseydi şu günler.
doğumdan sonra geçer belki esmerliğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…