ipekcim şekerden dolayı bebek kilolu doğarmış zaten nomal doğum tarihi eylül 2 ,3 gibi olacaktı ozamanı bekleseydik herhalde bir 5 kilo doğardı bebek yerimsenibenMaşallah mihricim kilosu bayağı iyiymiş.Ah biz görebilebekmiyiz acaba 3 kilolarıbilmiyorumkismile
ipekcim şekerden dolayı bebek kilolu doğarmış zaten nomal doğum tarihi eylül 2 ,3 gibi olacaktı ozamanı bekleseydik herhalde bir 5 kilo doğardı bebek yerimseniben
ipekcim şekerden dolayı bebek kilolu doğarmış zaten nomal doğum tarihi eylül 2 ,3 gibi olacaktı ozamanı bekleseydik herhalde bir 5 kilo doğardı bebek yerimseniben
Hayırlı sağlıklı doğumlar canım...
Sen insülin kullanmadın dimi mihri... Ben kullanıyorum halen. Doktorum izindeydi geçen cumartesi başka doktora muayne oldum o da kendi doktorum gibi hiç etkilenmiyor şuanda bebek şekerden böyle dikkat edersen hiç bir sıkıntı olmayacak dedi. Ama yinede tedirginim, ya kilolu olursa falan diye sezeryan mı olurumki bende. Şuanda 2,600 falan bebek 5 haftam var doğumada. Sanırım benimkide 4 kg ye yakın olacakgününü beklerse.
benım şeker dun 93 çıktı şimdide düşmeyemi başladı
Canım inşallah kilolu doğmayacaklarbızler elımızden gelenı yapıyoruz
insilin kullanmadım ama yükselince gel hemen yapalım dedidr ozamanda hastanede yatırıyor o yüzden gitmedim kendim bol su içerek yürüyüş yaparak düşürmeye çalıştımHayırlı sağlıklı doğumlar canım...
Sen insülin kullanmadın dimi mihri... Ben kullanıyorum halen. Doktorum izindeydi geçen cumartesi başka doktora muayne oldum o da kendi doktorum gibi hiç etkilenmiyor şuanda bebek şekerden böyle dikkat edersen hiç bir sıkıntı olmayacak dedi. Ama yinede tedirginim, ya kilolu olursa falan diye sezeryan mı olurumki bende. Şuanda 2,600 falan bebek 5 haftam var doğumada. Sanırım benimkide 4 kg ye yakın olacakgününü beklerse.
Mihri hayırlı olsun / hayırlısı olsunyusecim eğer şekerim doğum yapacağım gün yüksek çıkarsa balcalıda yapmam gerektiğini söyledi dr ama biliyorsun balcalının durumunu orada hiç tanıdık yok rezil olurum diye bende metro hastanesiyle konuşacam eğer orada dahiliye uzmanı varsa orada yapmayı planlıyoruz ama şimdi marsada kuzenim sağolsun herşeyi ayarladı alkisalkisalkis
gamze mihrinin marsada kuzeni var
sanırım orda yapacak
Sen nerde yapacaktın
bi hastaneden rahatsızım diyordun..eşim duymasın falan demiştin
ben metroyla konuştum..dr um izinde şuan..15 güne biddaha gidecem
sezeryan-normal aynı.
1gece..kendi drum...özel oda...3dr
300 tl...SSK
Gelgittttttttttttttttttttttttttttt
insilin kullanmadım ama yükselince gel hemen yapalım dedidr ozamanda hastanede yatırıyor o yüzden gitmedim kendim bol su içerek yürüyüş yaparak düşürmeye çalıştım
evet canım balcalıya elini veren kolunu kaptırıyorMihri hayırlı olsun / hayırlısı olsun
Ben balcalıyı hiç sevmiyorum
Açıkta konuşmak istemiyorum...araştırma hast . anla artık....sağlıktan çok araştırma düşünüyorlar....hastanın canı umurlarında değil
İyi bak bakalım nerden memnun kalacaksın...
maaşallah..bebiş iyiymiş...1 hafta kalmış..ben tarihe dikkat etmemiştim...
Eşin ne iş yapıyodu mihri? SSK ödicek dimi
Mihri hayırlı olsun / hayırlısı olsun
Ben balcalıyı hiç sevmiyorum
Açıkta konuşmak istemiyorum...araştırma hast . anla artık....sağlıktan çok araştırma düşünüyorlar....hastanın canı umurlarında değil
İyi bak bakalım nerden memnun kalacaksın...
maaşallah..bebiş iyiymiş...1 hafta kalmış..ben tarihe dikkat etmemiştim...
Eşin ne iş yapıyodu mihri? SSK ödicek dimi
sezryan mı olacaksın sen setupcım.Hayırlısı olsun sık dişini biraz.
Benim yüzüm mahvoldu kızlar.Her yerim sivilcelendi.Dün teyzem geldi.Sen alerjimi oldun diyor.Hayatımda hiç bu kadar esmerleştiğimi hatırlamıyorum.Hiç güneşe çıkmadım ama sürekli sahillerdeymişim gibi...ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?