2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

MArsada dr kim mihri?
eşimde marsada yap diyo..kardeşim orda tüm dr ları tanıyo ama ben temiz ve ilgili değillerdir diye istemiyom
kardeşimde önermedi
Marsa nasılmış bi bak bakalım...eşim ısrar ederse ora olur..arabayı o sürüyo...direksiyon onda :sinifsinif:

balcalının adanada imajı kötü
Sen burayla kıyaslama kendini

bizimki sıradan bi hast de değil...İyi bi hast...talep te var...

adanayı bu yüzden seviyorum
herşey ucuz
daha doğrusu ucuzmuş!!!!! sizin sayenizde ucuz olduğunu öğrendim.....
1den aşşağı söyleyen olmadı eylul anneleri arasında akannehir

çok iyi ya aslında bende özel hast istiyodum ama burda ya dr iyi değil özel hast.yada anestezi uzm.napım bende mecbur ünv.hast.seçtim inş.refakatçi olarak eşimi alırlar yarın konuşcam bakalım yoksa yalnızımakannehir

Ben ferhat erol a gidiyorum
13üne kadar izinliymiş
dr 15 gün sonraya tekrar randevu verdi..epidurali falan detaylı konuşacam bidahaki kontrolume...Sen O.D' dan mı memnun kalmadın
Universal.
başkent falan nasıl acaba..
Gidersen banada bildirirmisin gamze

ben de düşük tehlikem varken görmüştüm VİP oddasını ama o korkuyla hiç merak etmemişim ilerleyen zamanda bakarım diye. yarın Şar'a gidicem ben de bi bakıyım meraklandım şimdi. benim de yarın Bülent Bey'e randevum var. 11'de. senin kaçta?

Kızlar sabah annemi yolcu ettik, kayınvalide yolda, prensesi kocası getiriyor. Evi temizledim; wc banyo Allah ne verdiyse giriştim. Kaynana gelince alarma geçiyoruz biliyorsunuz :)) Yok öyle incelemez aslında ama ev çok fenaydı. Annem sağolsun hiç kenar köşe yapmadı. Ben nete sık girmem, merak etmeyin olur mu canlar :))

merhaba rize lı hamişler nasılsınız anlaşılan doktorlarımız aynı

tabiki bildiririm ama Universal ii değilmiş benim bi arkadaşım orda doğum yaptı marsada doğursam daha iiydi dedi:):):) başkente ii diolar ebru tarım var orda çok iii bi dr muş ama yine de ben cerrahide bayanlara çok güvenmiyorum

Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....
lilacım çok sevindim canım benım
çok fazla suda içemiyorum ben ya bari maden suyu içeyim faydası olur herhalde
bende cok ıcıyorum acaba zararı var mı
canım sağlıcaklı kucağın alırsın ınsallah
canım benımkıde 12.30 opuyorumnanaktan
merhaba rize lı hamişler nasılsınız anlaşılan doktorlarımız aynı
evet angel aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…