iyi akşamlar yeni geldik dr dan hemen size yazıp yatıcam,
çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır
çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır
canım arkadaşımında geliyordu hiç bir sorunda olmadı gününe kadar bekledi inş. seninde öyle olur ya
onun altı aylıkken başlamıştı...
inş. canım bekler
canım aynı şey bana da oldu 12 gün önce falan.mavi renkli bir kağıt koyuyolar rengi pembe olursa su geliyor demekmiş.beni hastaneye yatırdı 6 gün yattım suyum sınırda ama şu an sorun yok, açıklık varsa kapandı yani.doktorun iltihap falan var mı diye test istemedi mi?benimki duş almamı yasakladı, mikrop kapabilir diye bilgin olsun.umarım düzelir.bebek kaç kilo?bi de sende şeker var mı?
gerçektenmi nevincim, ayy inş bizimkide öyle olur, hatta çıkmak bilmesin beklesin gününe kadar :uhm: çok korkuyodum bu da erken gelirse diye, isyanda etmek istemiyorum ama gene gelip niye beni buluyo tövbe yarabbim yaaklava:
canım benim çok geçmiş olsun...
aman kendine dikkat et. daha çok erken. inşallah daha gelmicek bebişin. inşallah kapanır açılan yer :Saruboceq: kendini üzme. moral çok önemli. bol bol dinlen.
dualarımız seninle... keşke küvözlük zamanı atlatsa da öyle gelse aceleci minniş...
bu arada kilo-boy durumu nasılmış?
evet o kağıttan koydu banada, iltihap var bende ztn, bu ctesi gittiğimde gene yaptı tahlil orda görmüştü, tekrar gerek duymadı sanırım. duşla ilgili bana bişi demedi yarın sorayım onu sağol canım. bebek c.tesi 1800 dü bugün kilosunu felan sormadım
şeker yok çok şükür sende varmı
inş. canım :Saruboceq:
boy 42 cm kilo 1800 dü c.tesi günü
bugün sormadım haliyle dr da söylemedi bu durumdan ötürü, pek bi değişiklik olmamıştır sanırım
inş. geçer yat dinlen ağırlık olmansın kapanır
beklemekten başka yapacak bieşy yok
ay hepimizin farklı bi sorunu rahat durmuyo bunların hiç biri :)
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler çıkmalıyım duramıyorum belim çok ağrıyor, face de cebim var giremezsemde made den haber gönderirim size,
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?