2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım inş. düzelirsin inş. bebeğin biraz daha dayanır Allah yardım cın olsun hayırlısı olsun inş.

canım arkadaşımında geliyordu hiç bir sorunda olmadı gününe kadar bekledi inş. seninde öyle olur ya
onun altı aylıkken başlamıştı...
inş. canım bekler

canım aynı şey bana da oldu 12 gün önce falan.mavi renkli bir kağıt koyuyolar rengi pembe olursa su geliyor demekmiş.beni hastaneye yatırdı 6 gün yattım suyum sınırda ama şu an sorun yok, açıklık varsa kapandı yani.doktorun iltihap falan var mı diye test istemedi mi?benimki duş almamı yasakladı, mikrop kapabilir diye bilgin olsun.umarım düzelir.bebek kaç kilo?bi de sende şeker var mı?

çikolata: canım geçmiş olsun üzülme herşeyin hayırlısı

bizde gittik bugün dr. sonunda kuzum dönmüş
hiç dönmicek sanmıştım
bizde Allaha şükür bi yaramazlık yok 2 hafta sonra tekrar kontrölümüz var

canım arkadaşımında geliyordu hiç bir sorunda olmadı gününe kadar bekledi inş. seninde öyle olur ya
onun altı aylıkken başlamıştı...
inş. canım bekler

gerçektenmi nevincim, ayy inş bizimkide öyle olur, hatta çıkmak bilmesin beklesin gününe kadar :uhm: çok korkuyodum bu da erken gelirse diye, isyanda etmek istemiyorum ama gene gelip niye beni buluyo tövbe yarabbim yaa klava:

canım benim çok geçmiş olsun...
aman kendine dikkat et. daha çok erken. inşallah daha gelmicek bebişin. inşallah kapanır açılan yer :Saruboceq: kendini üzme. moral çok önemli. bol bol dinlen.
dualarımız seninle... keşke küvözlük zamanı atlatsa da öyle gelse aceleci minniş...
bu arada kilo-boy durumu nasılmış?

evet o kağıttan koydu banada, iltihap var bende ztn, bu ctesi gittiğimde gene yaptı tahlil orda görmüştü, tekrar gerek duymadı sanırım. duşla ilgili bana bişi demedi yarın sorayım onu sağol canım. bebek c.tesi 1800 dü bugün kilosunu felan sormadım
şeker yok çok şükür sende varmı

canim ya oyle dusunme. insallah biraz daha bekler bebisin!! kendine cok dikkat et.. ama hic bebisin biraz erken gelir bi kac gun kuvezde yatar ve sonucta kucagina gelir. durum o kadar da kotu degil. melegine Allahin izniyle bisey olmaz. morelini bozma ya olumunekankayizsmile

inş. canım :Saruboceq:
boy 42 cm kilo 1800 dü c.tesi günü
bugün sormadım haliyle dr da söylemedi bu durumdan ötürü, pek bi değişiklik olmamıştır sanırım

uykulu gozle yazdigimi kendim de anlayamadim. Allah korusun tabi hic olmadi gelirse de bebegine bisey olmaz demek istemistim. kuvezde biraz yatar ve gene sag salim kucagina gelir. herseyin en iyisine odaklan canim!

inş. geçer yat dinlen ağırlık olmansın kapanır
beklemekten başka yapacak bieşy yok
ay hepimizin farklı bi sorunu rahat durmuyo bunların hiç biri :)

evet bende şeker de var insilün kullanıyorum.bendeki sorun da 34 haftalıkken başladı.yani sen 32 haftalık olmana rağman risk durumun daha az, şeker varsa çocukların ciğerleri daha gaç gelişiyormuş.duş alma bence benim doktorum kesinlikle girme dedi,enfeksiyon riski yüzünden , su gelmeye başladığında çocuklar enfeksiyona açık oluyorlarmış öyle bir açıklama yaptı, antibiyotik falan kullanıyor musun, çok canını sıkma, moral bozuk olunca daha da artıyor çünkü, çok küçük sayılmaz şeker de yok en azından,ama dolaşma dinlen bence ayakta durdukça falan daha da artıyor çünkü.34. haftaya kadar dursa bile yeter aslında

inş. canım :Saruboceq:
boy 42 cm kilo 1800 dü c.tesi günü
bugün sormadım haliyle dr da söylemedi bu durumdan ötürü, pek bi değişiklik olmamıştır sanırım

hayırlısı bakalım tatlım...
maşallah kuzuya. keşke şu 2 kiloyu tamamlasa... bazen 2 kiloyu geçtiğinde küvöze koymuyorlar... hayırlı haberlerini bekliyoruz... opuyorumnanaktan
benim eşimin kuzeni 1 kilo 320 gr. doğum yapmıştı. 2 kiloyu tamamlayınca vermişlerdi. ama inşallah açılan yer kapanır da hiç gerek kalmaz küvöze felan.

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler çıkmalıyım duramıyorum belim çok ağrıyor, face de cebim var giremezsemde made den haber gönderirim size,
iyi geceler

canım yat bol bol dinlen bence rapor al sen artık işe gitme
inşllh Allah ın izniyle bişey olmıycak stres yapma sen
bak şeker pembe ye hala doğurmadı bekliyor

inş. geçer yat dinlen ağırlık olmansın kapanır
beklemekten başka yapacak bieşy yok
ay hepimizin farklı bi sorunu rahat durmuyo bunların hiç biri :)

offf aynen yaa... ne aceleleri var bu eylül bebişlerinin klava:
benim de lekelenmem oldu biliyorsundur belki... kendimi yormamaya çalışıyorum...
10 gün sonra kontrolüm var. inşallah şu 29 günü de sağ salim atlatırım eyvahedigeldismile
sıcaklardan mı oluyor sorunlar nedir :uhm:

Çiko geçmiş olsun..
"kayısın" biraz daha bekler inş....
4 hafta daha sabretsin

Son düzenleme:
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler çıkmalıyım duramıyorum belim çok ağrıyor, face de cebim var giremezsemde made den haber gönderirim size,
iyi geceler

tamam tatlım sen git dinlen. daha durman hata. öpüyorum seni...
yorma kendini. iyi akşamlar... Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…