kızlar doğum videosu izlemeyin doğumdan önce kötü etkiliyomuş.
kızlar doğum videosu izlemeyin doğumdan önce kötü etkiliyomuş.
olabilir, mantıklı. peki ama doğum esnasında yapmamız gerekenleri nereden bileceğiz, vahiy mi gelecek:) yurtdışında eğitimi veriliyor, burada hiç duymadım ben böyle bir eğitim verildiğini.
dr ve hemşireler yönlendirecek canım.bana hastaneden tembihlediler sakın izleme doğumu zorlaştırıyo psikoloji bozuyor dediler.o an gelsin doğaçlama olacak.annelerimiz videomu izlemiş alllahaşkına.bi şekilde çıkacak o çocuk ordan:)
sular hala gelmedı erıdım bıttım artık Allahım yardımcımız olsun
su sıcaklarda bunu reva gorenlerede soyleyecek cok sey varda neyse soylemıyım
vıdeo fılan ızlemıyorum merak etmıyorum hastane cantam hazır degıl gecelıgım de yok zaten
boyle karambole yasıyorum bu gunlerde
hayırdır ipek,
salmış gibi bir halin var, hem de günlerin bunca ilerlemişken. moralin bozuk sanırım, ama hepimizde arasıra oluyor bu ani daralmalar, yalnız değilsin.
şeker pembede beklemede demek ...maşşallah bebeklerimize.....bizde yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek...10 gunde bi çağırıyor artık...3 kg oldumu acaba alisamız ...baya büyüdü gibime geliyor sanki otururken göbeğim bacaklarıma deyiyor gibi....çok zormuş son aylar gerçekten..bide 2 gündür göbeğimin solundan lif kopuyor gibi oluyor....
ben heran çıkabilirim şekerler sizi özledim....çok çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?