2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarin oruc baslyo. kocislerinize sahur hazirlicaniz dm? ben de kocise sahurunu yedirip uyuyayim diye bekliyorum. Ayse, mentos bebislerimiz saglikla gelsinz! ben de bugun kontrole gittim. ama ultrason yapilmadi. idrar ve kan tahliline bakildi. hepsi normal hic bisey dusunme rahat rahat dogumunu bekle dedi. :smiley-cool:

ay canım en önemlisi o sağlıkla gelsin inş.bütün bebişlerimiz:Saruboceq:

bugün çok yoruldum arkadaşlar doğum yapacam diye evde yıkamadık şey bırakmadım ayakalrım balon gibi oldu terliğim ayağıma olmuyor

marsada yasemin ilkite görünüyorum çok iyi bir dr zaten biliyorsun kuzenim orada ve bende bir çok hemşireyi tanıyorum onun sayesinde odalarıda biliyorum eskisi gibi değil değişmiş zaten kendime ait oda olacak birde çok istediğimiz şey normalde çokcuklar giremiyor ben kızımıda götürecem oda bulunsun yanımda istiyorum hastaneden direk annemlerde kalacam 10 gün kadar annemlerde net yok oyüzden 10 sonra anlatırım artık doğumumu

ne şanslısın.. küçük yerlerde böyle doğum öncesi seminer filan bulmak ne mümkün.. bizde anneden kayınvaliden filan öğrencez işte bebek büyütmeyi :) inşallah ters düşmeyiz kimselerle

gullesu , muhtemelen bana 12.30 gibi sana da 15.00 gibi sıra gelir. belki karşılaşırız. üzerimde krem üzerine siyah benekli penye olacak :) beklerken sohbet ederiz de sıkılmayız.

angel, zaten rizede neredeye doktor kalmadı herkes gidiyor. inşallah biz doğurmadan Bülent bey bi yerlere kaççmaz. yarın sorucam zaten. inşallah sorunsuz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi

benimki sahur yemezki akşam yer yatarım diyor zaten gece uyku uyumuyoruz bide sahur hazırlamak zor olur yaa...
saol saltanatcım ben yolun sonuna geldim bolca dua edelim bugünlerde

selam kızlar..yok zeynepçim hamileyken tutmamamak gerekiyor heleki böyle havalarda çok rsikli susuzluk özellikle..

ben ilk kez bu sene tutamıycam 20 gün kaldı doğum
ben dayanama zaten tansiyon düşük düşer bayılırım
acayip susuyorum zaten
4-5 gece kalkıcam sonra annem gelicek onlar kalkınca ben de kalkarım sahuru çok seviyorum

ay çikolata naptı acaba doktora gidecekti merak ettim çok..geçmişe baktım yazmamılş hiç..

ayşecim dün serviste suyu gelmiş az ,bide gece sancıları olmuş,gündüz doktorunu aradı gel demişti gidicekti sonra bidaha yazmadı meraklandım bende..umarım herşey yolundadır..

iyi akşamlar yeni geldik dr dan hemen size yazıp yatıcam,

çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır

canim ya uzulme!! insallah kapanir!! :Saruboceq: kotu seyler dusunme sakin! duamiz seninle

bilmiyorum canım pek ümitli değilim ztn altta 2 dikişim vardı canım yandı muayene ettiklerinde, benim sancım bana yetiyo bide böyle çektim. şu mübarek günde belki allahım beni geri çevirmez, çok üzülüyorum neden gelip beni buluyo hep bu erken gelme riski bari 36-37 haftaya kadar durabilse, en azından küveze girmez :Saruboceq:

oy canımm benim moralini yüksek tut umarım herşey yolunda gider..dualarım seninle bol bol dinlen aman yorma kendini...çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…