yarin oruc baslyo. kocislerinize sahur hazirlicaniz dm? ben de kocise sahurunu yedirip uyuyayim diye bekliyorum. Ayse, mentos bebislerimiz saglikla gelsinz! ben de bugun kontrole gittim. ama ultrason yapilmadi. idrar ve kan tahliline bakildi. hepsi normal hic bisey dusunme rahat rahat dogumunu bekle dedi. :smiley-cool:
marsada yasemin ilkite görünüyorum çok iyi bir dr zaten biliyorsun kuzenim orada ve bende bir çok hemşireyi tanıyorum onun sayesinde odalarıda biliyorum eskisi gibi değil değişmiş zaten kendime ait oda olacak birde çok istediğimiz şey normalde çokcuklar giremiyor ben kızımıda götürecem oda bulunsun yanımda istiyorum hastaneden direk annemlerde kalacam 10 gün kadar annemlerde net yok oyüzden 10 sonra anlatırım artık doğumumuMArsada dr kim mihri?
eşimde marsada yap diyo..kardeşim orda tüm dr ları tanıyo ama ben temiz ve ilgili değillerdir diye istemiyom
kardeşimde önermedi
Marsa nasılmış bi bak bakalım...eşim ısrar ederse ora olur..arabayı o sürüyo...direksiyon onda :sinifsinif:
sabaa iki egzersiz gosterdi bu gun onemliymis biri oturuyoruz ellerimizi bacaklarimiz altina koyuyoruz kanrimizi hafif iceri cekiyoruz bebege kesinlikle zarari yok bu dogumdan sorna karnimizin cabuk toparlanmasini gobegimizin olmamasini sagliyormus :)
digeri yine oturuyoruz popomuzu sikip birakiyoruz her gun 15 sefer buda dogumdan sonra altimiza kacirmamamizi sagliyormus normal dogumda kaslar gevsedigi icin vir vok kaidn altina kaciriyor bunu kaslari egzersiz yaparak engelleyind edi ..
yarin oruc baslyo. kocislerinize sahur hazirlicaniz dm? ben de kocise sahurunu yedirip uyuyayim diye bekliyorum. Ayse, mentos bebislerimiz saglikla gelsinz! ben de bugun kontrole gittim. ama ultrason yapilmadi. idrar ve kan tahliline bakildi. hepsi normal hic bisey dusunme rahat rahat dogumunu bekle dedi. :smiley-cool:
çikolatanın nesi vardı canım biz onunla aynı hastaneye gidiyoruzda cumartesi gidicekti
iyi akşamlar yeni geldik dr dan hemen size yazıp yatıcam,
çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır
iyi akşamlar yeni geldik dr dan hemen size yazıp yatıcam,
çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?