arkadaşlar siz magnezyumu kullanıyormusunuz benim bitti dr da söylemedim siz hala devam ediyormusunuz içmeye
falcıya inanıp sakın değiştirip mavi almayı düşünmüyorsun dimikızlar birde görümcem bizim için fal baktırmış %100 erkek demiş bizde herşeyimizi pembe aldık gece rüyalarıma girmiş vallaama hiiiiiiiiçç farketmez sağlıkla gelsin meleğim kız erkek hiç farketmez
falcıya inanıp sakın değiştirip mavi almayı düşünmüyorsun dimi
kızlar bu arada oruç tutanınız varmı merak ettim bizim bir komşu 9 aylık neredeyse doğuracaktı oruç tutuyordu[/QUO
internette okumuştum günler çok uzun olduğu için ve su kaybı olacağı için kesinlikle önermiyolar hatta intenette bir dr lütfen tutma rahatlayacaksan günahı benim üstüme olsun yazmış
canım neden ishal olma olursan da haber ver dedi ???????????????????????
kızlar bu arada oruç tutanınız varmı merak ettim bizim bir komşu 9 aylık neredeyse doğuracaktı oruç tutuyordu
ben hiç tutamamşekerden dolayı acıktığımda krize giriyorum ayrıca çok su içiyorum
bende meraklandım bak şimdi CADIARZU
aceba neden dr ishal olma demiş?
bende 2 gündür var ayıptır söylemesi... :kedi:
canım günler çok uzun... benim eltim de 2 yıl önce tutmuştu ve bayramda doğum yapmıştı. ama birkaç yılla şimdiki zaman bir değilki...
ciddi su kaybı oluyor.
ve hatta tv de doktorlar uyarıda bulunmuş hamileler tutmasın diye. eşim diyor bebegimiz sana muhtaç, bak bir gün nst ye girdin kahvaltı yapmadıgın için kalp atışları düzensiz çıktı. aç kalırsa sana da günah bana da günah. ona bakmakla yükümlüyüz dedi. birde beni kim görse sakın ha tutma diyor. rabbim affeder elbet. ama elimde değil. ilk gün niyet etmedim ama sahurumu yiyip yattım. sabah 8 de açlıktan uyandım :S
başım dönüyordu fena. dedim tutamayacagım... fitresini öderiz napalım...
hamilelerin zaten tutması normal değil bence fitre olayıise sürekli hastalığı olanlar için oluyor yani biz sonuçta seneye kazasını tutabiliriz o yüzden fitre kabul olunmuyormuş yerine oruç tutacağız yani bizde ilerleyen senelerde kışın telafi ederi inşallahcanım günler çok uzun... benim eltim de 2 yıl önce tutmuştu ve bayramda doğum yapmıştı. ama birkaç yılla şimdiki zaman bir değilki...
ciddi su kaybı oluyor.
ve hatta tv de doktorlar uyarıda bulunmuş hamileler tutmasın diye. eşim diyor bebegimiz sana muhtaç, bak bir gün nst ye girdin kahvaltı yapmadıgın için kalp atışları düzensiz çıktı. aç kalırsa sana da günah bana da günah. ona bakmakla yükümlüyüz dedi. birde beni kim görse sakın ha tutma diyor. rabbim affeder elbet. ama elimde değil. ilk gün niyet etmedim ama sahurumu yiyip yattım. sabah 8 de açlıktan uyandım :S
başım dönüyordu fena. dedim tutamayacagım... fitresini öderiz napalım...
Sadoşum burdasın, canım benim paketini aldım. Dün çok sevinmiştim yaaa. Teşekkür ederiz kızım ve ben. O minicik elbiseye var ya aklımız gitti. Babaannesi "bunu giydirip bana getirin kızımı." diyor.
Bu arada cumartesi doktorda herşey belli olcak. Doğum tarihim, doğum şekli,m falan. Misafirim olduğu için pek giremiyorum. Herkse sevgiler :))
ya evet canım ya ama henüz cvp yazmadı
bende de var hemde 1 haftadır rahat var :kedi:
merak ve telaşlandım şimdi neden diye
dr da söylememiştim unutmuşum aklıma gelmedi...
geceleri benimde sancı değil de uyuma sorunu yaşıyor
gece çok aktif bizimki
gündüz de öyle maşallah
kızlar birde görümcem bizim için fal baktırmış %100 erkek demiş bizde herşeyimizi pembe aldık gece rüyalarıma girmiş vallaama hiiiiiiiiçç farketmez sağlıkla gelsin meleğim kız erkek hiç farketmez
canım aynen
bende eşim için kalkıyorum sabahları ama tutmuyorum tabii
FİTRE ödenmeyecek canım
ilerde emzirmen vs bitince kaza yapıp tutmadığın günleri tutman gerek
fitre olmuyor anlican günü gününe tutmak lazım!!!!!!
(daha dün Nihat Hatipoğlu da söyledi önceden de biliyordum gerçi ama tastiklenmek çok güzel :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?