2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birde görümcem bizim için fal baktırmış %100 erkek demiş bizde herşeyimizi pembe aldık gece rüyalarıma girmiş valla ama hiiiiiiiiçç farketmez sağlıkla gelsin meleğim kız erkek hiç farketmez

falcıya inanıp sakın değiştirip mavi almayı düşünmüyorsun dimi

kızlar bu arada oruç tutanınız varmı merak ettim bizim bir komşu 9 aylık neredeyse doğuracaktı oruç tutuyordu

yok mihricim ne orucu...2 saat geçse açlıktan elim ayağım titriyor çok fena oluyorum ben..bi de su içmeden çok zor durmam (

akşam kapı süsümüzü bitirdik güzel birşey oldu resmini çekerm bakarsınız bizim emeğimiz olduğu için daha bir özel oldu aslında şekerde süsleyecektim ama şimdi yapamam artık

selam kızlaaarrr... nasılsınız?
ben 2 gündür oldukça artmış sancılarımla ugraşıyorum. geceleri geçmek bilmiyor.
rabbim affetsin ama oruç da tutamıyorum
sürekli acıkıyorum ve tansiyonum düşük. acıkınca başın dönüyor.
fitresini vericez mecburen. sizde ne var ne yok bakalım?

canım neden ishal olma olursan da haber ver dedi ???????????????????????

bende meraklandım bak şimdi CADIARZU
aceba neden dr ishal olma demiş?
bende 2 gündür var ayıptır söylemesi... :kedi:

kızlar bu arada oruç tutanınız varmı merak ettim bizim bir komşu 9 aylık neredeyse doğuracaktı oruç tutuyordu

ben hiç tutamamşekerden dolayı acıktığımda krize giriyorum ayrıca çok su içiyorum

canım günler çok uzun... benim eltim de 2 yıl önce tutmuştu ve bayramda doğum yapmıştı. ama birkaç yılla şimdiki zaman bir değilki...
ciddi su kaybı oluyor.
ve hatta tv de doktorlar uyarıda bulunmuş hamileler tutmasın diye. eşim diyor bebegimiz sana muhtaç, bak bir gün nst ye girdin kahvaltı yapmadıgın için kalp atışları düzensiz çıktı. aç kalırsa sana da günah bana da günah. ona bakmakla yükümlüyüz dedi. birde beni kim görse sakın ha tutma diyor. rabbim affeder elbet. ama elimde değil. ilk gün niyet etmedim ama sahurumu yiyip yattım. sabah 8 de açlıktan uyandım :S
başım dönüyordu fena. dedim tutamayacagım... fitresini öderiz napalım...

bende meraklandım bak şimdi CADIARZU
aceba neden dr ishal olma demiş?
bende 2 gündür var ayıptır söylemesi... :kedi:

ya evet canım ya ama henüz cvp yazmadı
bende de var hemde 1 haftadır rahat var :kedi:
merak ve telaşlandım şimdi neden diye
dr da söylememiştim unutmuşum aklıma gelmedi...

geceleri benimde sancı değil de uyuma sorunu yaşıyor
gece çok aktif bizimki
gündüz de öyle maşallah

canım aynen
bende eşim için kalkıyorum sabahları ama tutmuyorum tabii
FİTRE ödenmeyecek canım
ilerde emzirmen vs bitince kaza yapıp tutmadığın günleri tutman gerek
fitre olmuyor anlican günü gününe tutmak lazım!!!!!!
(daha dün Nihat Hatipoğlu da söyledi önceden de biliyordum gerçi ama tastiklenmek çok güzel :)))

hamilelerin zaten tutması normal değil bence fitre olayıise sürekli hastalığı olanlar için oluyor yani biz sonuçta seneye kazasını tutabiliriz o yüzden fitre kabul olunmuyormuş yerine oruç tutacağız yani bizde ilerleyen senelerde kışın telafi ederi inşallah

melegim begenmene coks evindim lafimi olur giydir resmini godner umarim cok yakisir zaten bende dun baktim elbiselere hep kisa deidmki ama kis geliyo sonrada deidmki kulotlu corapla giydiririm hepsi cok sirin aynisindan bemnim kizimda var :):) canim gule gule kullan biraz postalar erken geldi o kotu oldu yani ben 20 gun gibi hesapladim dpgum yaaprsiniz gibi hani bende lkendimi o gunelrde hastanede hayyalledim ama tutmadi hesap :) buteterfly ve sana erkenden gelmis neyse kartalrimi okuma dogur oyle oku o zaman insallah sagliklada dogurururz hepimiz canim sira sizde arakanizdan ben gelicem hadi :)

maşallah paşaya :)
benimki okadar aktif değil. hareketlerinde azalma görüyorum son zamanlarda ama büyüdüğü için normal diyorum. 4 saatte 10 hareket sayyorum. 10 defa hareket ettiği zaman korkmuyorum.
agrılarım arttı evet. ama yapabilicek bişey yok. bazen çatı kemiklerim çok agrıyor. sanırım baskı yapıyor artık. özellikle hızlı tempoda ve uzun yürüdüğümde oluyor.
8 gün sonra kontrolüm var. bakalım nasıl gidiyo. inşallah zamanında gelir kuzularımız :Saruboceq:

banada doktor kiz dedi ama hemen soyledi ne zaman gordu ne zaman anladi anlamadim icimde suphe hala devam ediyo esimin minik yegeni erkek bu diyo surekli kiz diyorum erkek diyo icinemi doguyo nedir gerci ben pembe sey cok almadim bir kac sey yanlizca olmadi erkek gelirse cokta sorun olmaz benim icin ne yapiyim hayirlisi :)

bende kaza ederm düşüncesindeydim. ama eşim fitre diye tutturunca bişey diyemedim.
bu daha iyi oldu. içim rahat etmezdi zaten. borç borçtur değilmi...
teşekkürler verdiğin bilgiler için kaydirigubbakcemile5

bizimkisi erkek olursa problem olur çünkü kız kardeşim bir bavul dolusu kıyafet almış battaniyesi çok hoş görseniz ençok o battaniyeye üzülürüm pembede olsa giydiririm banane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…