Slm kızlar ben drdan geldim.Oğluşumun keyfi çok yerindeymiş.Dr izne ayrıolıyor eylül başına kadar inşallah o yokken bişey olmaz.ben hiç kilo almamışım hatta 0,5 kg vermişim bile.Oğlumda 10 günde 600gr almış.Kocaman oldu.NAsıl doğurcaz bakalım.Ultrasyon ölçümlerinde 22 ağustos örünüyor doğum.Korkmaya başladım ben
selamm hava çokk sıcak allahım dışarda çalışanlara yardım etsin, kızım uykuda ağrım yok iyiyim maşallah,
bime gittim mutfağa duvar saati aldım, ayakkabılıkta güzeldi akşama alırız eşimle.
ana kucağı çok kötüydü almanızı tavsiye etmem
ya cidde msn geldi mertlik gitti, bence bu grubu kapatalım, olmuyor böyle, bizim kimseden haberimiz olmuyorki veya geçmişi okuyup öğreniyorduk o da yok
merhaba arkadaşlar herkes iyimi
çok sıcak gerçekten nefes alamıyorum
merhaba kızlar bugun bende doktora gittim 35+5 teyim 3 kg dedi doktor ama boyunu söylemedi pemüre göre 37+5 dedi galiba gelişimi önde gidio bide bana tek kullanımlık antibiyotik verdi idrar yolları enfeksiyonu için 8 ayda 8 kilo almışım 1 aydaha kalırsa bebiş 4 kg falan olurmu ya nasıl doğurcam sonra ben
çikolatam seni kaç gundur arayacağım kontörum yoktuı nasılsın..
benim bu gun esim eve gelmicek cok sikilicam kesin gece gunes dogmadanda uyumam korkarim nasil geccek bu gece bilmem
korkma canım benim...
aç tv yi, al yanına bikaç abur cubur bişiler, keyif çat :)
kocişin de yok madem, koca yatakta tek başına döne döne yatmanın tadını çıkar kaydirigubbakcemile3
benim eşim bir gün gelmediği zaman koca yatagın bana kalması hoşuma gidiyor. tek bir kenarda yatmak zorunda kalmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?