2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar ben drdan geldim.Oğluşumun keyfi çok yerindeymiş.Dr izne ayrıolıyor eylül başına kadar inşallah o yokken bişey olmaz.ben hiç kilo almamışım hatta 0,5 kg vermişim bile.Oğlumda 10 günde 600gr almış.Kocaman oldu.NAsıl doğurcaz bakalım.Ultrasyon ölçümlerinde 22 ağustos örünüyor doğum.Korkmaya başladım ben

hoşgeldiniz kızlar valla ben yine yanıyorum geçsin artık şu sıcaklar bayılıcammmmmmmmmmmmm

selamm hava çokk sıcak allahım dışarda çalışanlara yardım etsin, kızım uykuda ağrım yok iyiyim maşallah,
bime gittim mutfağa duvar saati aldım, ayakkabılıkta güzeldi akşama alırız eşimle.
ana kucağı çok kötüydü almanızı tavsiye etmem

ya cidde msn geldi mertlik gitti, bence bu grubu kapatalım, olmuyor böyle, bizim kimseden haberimiz olmuyorki veya geçmişi okuyup öğreniyorduk o da yok

ay ne güzel işte benim ki küçük 2200 gr 2 haftada 300 gr almış offff bütün yediklerim bana yaramış kilo aldırmak için pekmeze başladım inş. fazda eder:Saruboceq: birde arı sütü aldırıyomuş diyorlar ama cesaret edemiyorum ona

merhaba kızlar bugun bende doktora gittim 35+5 teyim 3 kg dedi doktor ama boyunu söylemedi pemüre göre 37+5 dedi galiba gelişimi önde gidio bide bana tek kullanımlık antibiyotik verdi idrar yolları enfeksiyonu için 8 ayda 8 kilo almışım 1 aydaha kalırsa bebiş 4 kg falan olurmu ya nasıl doğurcam sonra ben

ya cidde msn geldi mertlik gitti, bence bu grubu kapatalım, olmuyor böyle, bizim kimseden haberimiz olmuyorki veya geçmişi okuyup öğreniyorduk o da yok

ağrının olmaması çok iyi canım. istirahate devam...
bende bime gitmeyi o ana kucagına bakmayı düşünüyordum. iyi değilse hiiiç gidipte yorulmiim o zaman :)
bu arada ben msn grubunuzda yokum ve gel diyen de olmadı zaati :sinifsinif:
ya burada toplaşalım ya orada... olmuyor böle ayrı gayrıı :asigim:

merhaba arkadaşlar herkes iyimi
çok sıcak gerçekten nefes alamıyorum

selam canım hoşgeldin...
çok şükür iyiyiz. seni sormalı??
çok az bir zamanın kaldı dimi...

maşallah canım bebişinin de senin de kilolarınız çok güzel...
8 ayda 8 kilo ve 3 kilo da bebiş. süper bence. maşallah size
demek sende 2 hafta önde çıktın. bu aylarda bebişler çabuk gelişiyor.
boyunu dr lar genellikle söylemiyorlar. usg kağıdın varsa orada FL yazan yerin karşısındaki rakamı 7 ile çarp. o zaman boyu çıkıyor ortaya...
ben genellikle öyle yapıyorum. boy ölçüsü usg kağıdında herzaman yazar...

kızlar sizin facdeki ultroson terimlerine baktım pemur değil femurmuş uyluk kemiği uzunluğuymuş bende googlede pemur diye arıodum bulumıyodum iyikii yazmışsınız

benim bu gun esim eve gelmicek cok sikilicam kesin gece gunes dogmadanda uyumam korkarim nasil geccek bu gece bilmem

korkma canım benim...
aç tv yi, al yanına bikaç abur cubur bişiler, keyif çat :)
kocişin de yok madem, koca yatakta tek başına döne döne yatmanın tadını çıkar kaydirigubbakcemile3
benim eşim bir gün gelmediği zaman koca yatagın bana kalması hoşuma gidiyor. tek bir kenarda yatmak zorunda kalmıyorum

ben 65 kg olmustum 63 dusmusum buda 10 kg aldigimi gosteriyor ama dun elbise alirken aynada gozlerime inanamadim catlak olusmaya abslamis karnimin altinda kirmizi kirmizi naisl sinirlendim uzuldum kanrima yumruk atasim geldi sinirden esime deidmki yok yok diyosun kandiriyosun cok uzuldum catlak yani gecmezde yara izi gibi

selam canım hoşgeldin...
çok şükür iyiyiz. seni sormalı??
çok az bir zamanın kaldı dimi...[/QUOTE]
hoşbulduk canım bugünü saymassak 3 günüm kaldı tabi her geçen gün heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile

dogru diyosun oyle zaman gecirmeye calisiyi gunes cikinca zaten korkmuyorum o saatte uyurum uff ya niye boyle korkak bir tipim anlamiyorum her gece uyansam ilkg ozum kapiya gider eve biri girmismi acep diye eskiden cok korku filmi izlerdim artik izlemiyorum sahneer gozume geliyo tek oldugumda hele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…