2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gunaydın kızalr ..bugun coooooook işim var ne olur bana dua edın... Bugun bıtırmem yada kolaylamam lazım en azından ... çok moralım bozuluyor...artık cıkmak ıstıyorum dayanacak gucum kalmadı bu gıişle erken doğuracam :))

evet ya hiç cevap yazan yok çikolata nasıl ayşe epidural mi olmuş bebeği nasıl bugun çıkar herhalde dimi

günaydın.ayy akşam oluyor sabah olmak bilmiyor.sabah oluyor akşamı zor ediyorum..niye bu kadar ağır ilerliyor zaman...((

günaydın kızlar dr dan geldim nts ye baglandım sancım olduğu helde çok çıkmadı sancım 36 hafta 5 günlk olduk bebeğimin kilosu 3 kg boyu 50 cm miş en az 10 gün doğumu beklemiyorz 38 hafta bitiminde çatı muanesi olacağım benden haberler bile kızlar

maşallah canım bebeğine

slm hamişcikler nasılsınız bakalım ...

bu sıcalar daha ne adar sürecek bilgisi olan var mı valla imdaaaatttt diye çığlık atasım var

Meraba fıstıklar, nasılsınız? Ben bugün 38+2 oldum. Yarın doktordayız yine. Bakalım son gelişmelerimiz nasıl olacak?

günaydın şeker anneler dün çok yoruldum kızlar misafirim vardı gece resmen baydın gitmişim sancım olur diye korkuyodum ama çok şükür olmadı sizler ne yaptınız bakim çok konuşulmamış anlaşılan yine millet msn de ellerimiz oklavaları alıp girelimmi msn ye hepberaber klava:

Canım benim kayınvalide var, e haliyle fazla giremiyorum. Ama msn ve kk'yı aynı anda açıyorum açarsam. Millet sıcaklardan yazamıyor sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…