senin pc de sorun yok
kimse yok
bozocum doğum tarihiniz belli oldu heralde.hayırlı olsun.bende mi sezeryan olsam ki..
bizde yarın doktorumuza gidiyoruz kontrole...çatı muayensi yapılacak,idrar tahlili,bide akıntıdan bi tahlil yapılacakmış eğer bakteri varsa normal doğumda bebeğin temasından önce önlem alınması için ve ilk defa nts ye giricem epey işimiz var yani yarın..umarım herşey yolundadır...
inş her şey yolunda gider canm ben bugün gttim dra nts ya bağladılar çok sncım çıkmadı 10 gün sonra rekrar gidecğim ozamn banda çtı muanesi yapacak kanala bakacak açokmı değilmi diye bnm dr 38 hafta bittikten sonra bakacak çatı muanesine bebiğmin gelşimi çok şükür iyiydi 3kilo olmş boyuda 50cm 10güne kadr doğm beklemiyoruz dedi dr um saten 10günü atlattımmı 9 günüm kalıyosositososito
oyy canım maşallah kuzucuğuna kilosuda çok güzel benimki o kadar yoktur..zaten doktorumuzda dedi miyon bi bebek olucak diye 3,3,5 doğar diyor..3 hafta önce 1800 gr dı bakalım ne kadar aldı minik kuşum..sağlıkla gelsinler en önemlisi bu benim içinde..nts nasıldı sıkıcı diyor herkes?
sleepy oyle olsada kılosu cok ıyı olacak o zaman mınyon derken boyundan bahsettı belkıdeoyy canım maşallah kuzucuğuna kilosuda çok güzel benimki o kadar yoktur..zaten doktorumuzda dedi miyon bi bebek olucak diye 3,3,5 doğar diyor..3 hafta önce 1800 gr dı bakalım ne kadar aldı minik kuşum..sağlıkla gelsinler en önemlisi bu benim içinde..nts nasıldı sıkıcı diyor herkes?
sağlıklı olsunda canm kilo aldırız yavrularımıza sen normalmi düşünüyosun doğumu sennle aramızda 1 hafta var ben 36 5 günlüğüm
sleepy oyle olsada kılosu cok ıyı olacak o zaman mınyon derken boyundan bahsettı belkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?