2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yemek yapmaya gidiyorum arkadaşlar evdeki yiyecekleri bitimeye çalışıyoruz doğumdan sonra birsüre annemlerde kalacağım için bozulmasın

Mihri teknosa - SSk migros durağında in..bekle bende geliyorum ..
bende çamaşır alacam

Beni hemen tanırsın..koca bi göbeğim var lülülülülülü

masallah melek kocaman olmus canim benim allah saglikla insallah bir an ocne kucagina almayi nasip etsin prensesi normal dogum bende bakalim eger sorun cikmazsa aklim sende buteterflyda ilk bekledigim isimler sizlersiniz tarih olarak simdi tebesumdedim ondan umudu kestim siz yapin ins hayirli ile ben gelicem arkanizdan :)

eşim işten gelsin o halleder artık bende katılim msn olayına ama doğumdan 10 sonra görüşürüz çünkü annemlerde net yok kız kardeşim yüzünde üniversiteye hazırlanacak yasaklandık ailece o yüzden kendi evime gelince görüşürüz gene ben gelene keder fazla yazmayn geçmişi okuması zor oluyor opuyorumnanaktan

Mihri teknosa - SSk migros durağında in..bekle bende geliyorum ..
bende çamaşır alacam

Beni hemen tanırsın..koca bi göbeğim var lülülülülülü
tamam olur inönü parkının orsını diyorsun dimi ama ben eşimle buluşacam biraz erken çıkim öyleyse buluşalım saat kaçta olsun

Kızlar karar verdim.... doğumdan sonra karnıma yastık koyup gezecem

dün TEDAŞ gittim..Eski aboneliğimi kapattırmaya
4,30u geçmiş.vezne kapanmış
nerdeyse koşarak gittim..
Olmıcak baktım..oturim dinlenim dedim..
Tüm aboneler gitti...personel kaldıı....bende iniyorum aşağı...

Seslendiler veznedekiler...Hemen işim halloldu..diğer abonelerin gitmesini beklemişler işimi halletmek için
Oğluşumun şansına sıcakta bidaha çıkmadım

cidiyim tabi bebk mağzasınada gidecem birlikte giderz saat 5 gibi orada olalımmı çünkü ben 6 dan sonra eşimle buluşacağız çarşıda o arada görüşürüz

Ok mihri ben çıkıyorum dedin diye hemen hazırlandım :)))

Üstüme beyaz bi elbise giydim..üstünde pembe yeşil çiçekler...
Bide bolero var beyaz üstümde

ben çıkim foto fundaya uğrıycam...ssknın orda kotçu minürün yanındaki
işimi halledim orda..sen bana çağrı atarmısın gelmeden 10 dk önce?
özelden cebimi atayım

şuanda atamam 2 gündür telefonsuzum telfonum bozuldu ama 4,5 gibi migrosun orada ol muhakkak bulurum seni bende hazırlanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…