slm kızlar bende dr yeni geldim
moralim çok bozuk tansiyonum çok yüksek çıktı
dr havada tuz varsa solumayacaksın dedi okadar fırlamış tansiyonum
pazartesi tekrar çağırdı eğer hala düşmemişse kardiyoloji uzmanına görünmen lazım ilaç kullanacaksın dedi
aynı zamanda plezantada kireçlenme başlamış
tansiyondan olabilir dedi eğer bu şekilde devam ederse bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız ki bunu hiç istemeyiz dedi acayip canım sıkıldı çok üzgünüm
ben buhar makinası aldım bebeğe
hangi marka aldın denedin mi hiç memnun musun klima falan mı kullanacaksın ondan mı aldın ben klima aldım kış için hangi marka tavsiye ediyosunuz
öncelikle geçmiş olsun canım dr banada kireçlenme var dedi ama bu gebeliğin sonuna gelindiğinin belirtisidir dedi problem var falan demedi bende tansiyon falanda yok şuan e bende niye kireçlendi ki o zaman :uhm:
geçmiş olsun burcu
saol canım benim walla bu kireçlenmede neyin nesiymiş eve geldiğimden beri araştırıyorum bişey bulamadım.dr bana kireçlenmenin yeni başladığını yani plezantanın artık yaşlandığını söyledi.sonra tansiyonum yüksek çıktı .ozaman kireçlenmenin sebebinin tansiyon olabileceğini söyledi.off bende anlamadım.tansiyon yükselmesi bebek için hiç iyi değilmiş.hatta anne karnında öleme bile sebeb olabiliyormuş.aklıma bile getirmek istemiyorum.ama dr söyleyince çok canım sıkıldı
burcucum bana kireçlenmenin normal olduğunu söyledi gittiğim dr da öğretim görevlisi doçent gebeliğin sonuna yaklaştığının belirtisi dedi tansiyondanda preeklamsi gebelik zehirlenmesi için korkmuşlardır evet o çok kötü bişey bebek gelişmiyormuş ben hast.kadını sezeryana aldılar haftası buyuk olmasına rağmen bebek 1700 gr çok küçüktü ama tabi onun ileriydi senin ki daha önlem aşamasında korkma bence kreçlenme dedğim gibi bendede var Allah yardımcımız olsun inş.kötü bişey değildir ama dr.güvenmek zorundayız başka çaremizde yok ki
saol canım çok şükür benim bebeğimin kilosu gayet iyi 36 haftalığız ve bebeğim 3150gr olmuş.bende kötü düşünmek istemiyorum canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.dediğin gibi önem almak için demiş olabilir dr.meleklerimiz Allaha emanet.çok teşekkürler :)
maşallah canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin benim 35 haftalık 2200 gr bana bile şimdi doğsa problem olmaz demişti tabi Allahın izniyle yinede bebişlerimiz güzel kilolarda zamanında gelsinler inş.kaydirigubbakcemile3
Canım benim burcum geçmiş olsun hiç aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla doğacak en kötüsü erken doğum olabilirama maşallah kilosu iyi ..
saol canım inş
Rabbim korun hepimizin yavrusunu
eli ayağı düzgün olsun bebişlerimizin
inş pazartesi gittiğimde tansiyonumdan eser kalmaz
sizlerde duan edin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?