2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet çok sıcak kızlar ya bizde klima almaya gittik bu kış klimayla ısınacağız bakalım inş.bebişim hasta olmaz kadın çok övdü ama inş.güzel ısınırız siz kullandınız mı yada yeni doğan bebeğinize kullanacak mısınız birde buhar mak gerekiyomuş

Bozo cuğum günün belli olmuş sanırım hadi hayılısı. bende yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyececek doktorumuz çok heyecanlıyım offff oooff

slm kızlar bende dr yeni geldim
moralim çok bozuk tansiyonum çok yüksek çıktı
dr havada tuz varsa solumayacaksın dedi okadar fırlamış tansiyonum
pazartesi tekrar çağırdı eğer hala düşmemişse kardiyoloji uzmanına görünmen lazım ilaç kullanacaksın dedi
aynı zamanda plezantada kireçlenme başlamış
tansiyondan olabilir dedi eğer bu şekilde devam ederse bebeği sezeryanla almak zorunda kalırız ki bunu hiç istemeyiz dedi acayip canım sıkıldı çok üzgünüm

öncelikle geçmiş olsun canım dr banada kireçlenme var dedi ama bu gebeliğin sonuna gelindiğinin belirtisidir dedi problem var falan demedi bende tansiyon falanda yok şuan e bende niye kireçlendi ki o zaman :uhm:

öncelikle geçmiş olsun canım dr banada kireçlenme var dedi ama bu gebeliğin sonuna gelindiğinin belirtisidir dedi problem var falan demedi bende tansiyon falanda yok şuan e bende niye kireçlendi ki o zaman :uhm:

saol canım benim walla bu kireçlenmede neyin nesiymiş eve geldiğimden beri araştırıyorum bişey bulamadım.dr bana kireçlenmenin yeni başladığını yani plezantanın artık yaşlandığını söyledi.sonra tansiyonum yüksek çıktı .ozaman kireçlenmenin sebebinin tansiyon olabileceğini söyledi.off bende anlamadım.tansiyon yükselmesi bebek için hiç iyi değilmiş.hatta anne karnında öleme bile sebeb olabiliyormuş.aklıma bile getirmek istemiyorum.ama dr söyleyince çok canım sıkıldı

burcucum bana kireçlenmenin normal olduğunu söyledi gittiğim dr da öğretim görevlisi doçent gebeliğin sonuna yaklaştığının belirtisi dedi tansiyondanda preeklamsi gebelik zehirlenmesi için korkmuşlardır evet o çok kötü bişey bebek gelişmiyormuş ben hast.kadını sezeryana aldılar haftası buyuk olmasına rağmen bebek 1700 gr çok küçüktü ama tabi onun ileriydi senin ki daha önlem aşamasında korkma bence kreçlenme dedğim gibi bendede var Allah yardımcımız olsun inş.kötü bişey değildir ama dr.güvenmek zorundayız başka çaremizde yok ki

saol canım çok şükür benim bebeğimin kilosu gayet iyi 36 haftalığız ve bebeğim 3150gr olmuş.bende kötü düşünmek istemiyorum canım.Allah hepimizin yardımcısı olsun.dediğin gibi önem almak için demiş olabilir dr.meleklerimiz Allaha emanet.çok teşekkürler :)

maşallah canım Allah sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin benim 35 haftalık 2200 gr bana bile şimdi doğsa problem olmaz demişti tabi Allahın izniyle yinede bebişlerimiz güzel kilolarda zamanında gelsinler inş.kaydirigubbakcemile3

Canım benim burcum geçmiş olsun hiç aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla doğacak en kötüsü erken doğum olabilirama maşallah kilosu iyi ..

Off işten eve geldim... İftar hazırlıycam sözde ama evde hiç bişey yok... Ben de eltimi aradım... NAber napıyorsun faLAN DİYE... Hiç halim yok sıcaklardan.. ne yeme khazoırlıycam falan dedim.. Bize gelin iftara dedi...
Hehehe zaten onun için aramıştım, hamile olmanın faydaları.. Sonuna kadar kullanıcam....

inş canım inş
inan rabbime dua ederken bütün hamileleri ve bebeklerini yanı sırada beni ve bebeğimi koru diye dua ediyorum canım.birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim.çok az kaldı.bu kadar zaman meleklerimizi karnımızda taşıdık bundan sonrada sağ sağlim kucaklarımıza alalım inş

Canım benim burcum geçmiş olsun hiç aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla doğacak en kötüsü erken doğum olabilirama maşallah kilosu iyi ..

saol canım inş
Rabbim korun hepimizin yavrusunu
eli ayağı düzgün olsun bebişlerimizin
inş pazartesi gittiğimde tansiyonumdan eser kalmaz
sizlerde duan edin canım

saol canım inş
Rabbim korun hepimizin yavrusunu
eli ayağı düzgün olsun bebişlerimizin
inş pazartesi gittiğimde tansiyonumdan eser kalmaz
sizlerde duan edin canım

burcum şimdi bir sitede okudum sanırım ilerlerse sezeryan yapıyolarmış birde her hafta kontrole çağırıyolar mış e bu adam bana her hafta gel nst giriceksin dedi acaba benim ki çok mu kireçli ki ay bak şimdi tedirgin oldum bende şimdi siteleri gezerken okudum birinde de olmuş her hafta kontrole çağırıp bakmış ilerliyo mu diye ilerleyen birine de sezeryan yapmış dr ay valla Allaha emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…