2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kizlar disari ciktim mother care ugradim eismle esim gitti bu arada yarin gelicek bir ara aciktigimi hissettim elim ayagim titredi ya kocaman salata peynirli makarna yaptim halen yiyorum simdide midem bulanmaya basladi

merhaba herkese,benim moralim çok bozuk güzel anneler.ben bugün eşimle doktora gittim ama her zamanki kendi doktoruma diil başka bir doktora gittim.çünkü benim kendi doktorumla sorun yaşamaya başlamıştım,daha doğrusu cep telini vermediği için vede 2-3 hafta önceden randevu alamadığımız için değiştirmeye karar verdik.aak ile aynı hastaneye gidiyoruz onun doktoruna gittik.neyse zaten benim dosyamı bilgisayardan bir bir anlattı bana sonra ultrasona girdik,bana dediki eski doktorunuz bebeğin göbek çevresinin geride oldğunu söylemiş miydi dedi,şok olduk çünkü gelişimi hep 1 hafta 10 gün kadar ilerde çıkıyordu.şuan göbek çevresi 2 hafta geride dedi,başı halen yukarıda dedi,demekki 1-2 hafta içinde bebeğin bir sıkıntısı olmuş dedi takip edeceğiz dedi.ben bugün itibarı ile 33+6 yım bebğin kilosu 1900kg boyuda 45 cm.son 2 haftada sadece 100 gr almış bebeğimiz.ve benim tansiyonum genelde hep düşük çıkardı,yani 10a 6 yada 11e 6 gibi,bugün 12 ye 8 çıktı,dediki 1 hafta sabah akşam eczanede ölçtürün takip edeceğiz,yüksek mi diye,eğer yüksekse gebelik zehirlenmesinden şüphelenecekmişiz.şuanda kilosunun 2200 kg civarında olması gerekirmiş.ilk kez ntsye girdim bugün,normal çıktı,bebeğinin hareketlerini say dedi günde en az 10 hareket olması gerek dedi.eğer gebelik zehirlenmesi olursa sezeyanla alınacak dedi,şuanda tedbir amaçlı konrtol ediyoruz bir sıkıntı yok sadece bebek neden sıkıntıda onu bulmaya çalışacağız dedi.peki bebeğin ciğerlerini tamamlaması kaçıncı haftada oluyor dedim,34.haftada oluyor ama 37.haftayı beklememiz tabi bizim için daha iyi dedi.moralimiz çok bozuldu hep gelişimi hep önde giderken neden böle oldu anlamadık ya,bu mübarek günlerde dualarınzı esirgemeyein kızlar lütfen.Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyeyimki:Saruboceq:

canım geçmiş olsun bol bol dua et bişey olmaz inş. hamilelirin duası kabul olurmuş hem benimde 34+6 da 2200 gr yani bende de 2 haftada 300 gr.almış birde bende plasenta kireçlenmesi varmış Allah yardımcımız olsun ay inş.bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız Allahım bize yardım et:Saruboceq:

canim cok ama cok gecmis olsun ama sen kalbini rahat tut iyi dusun iyi olsun dualalrimiz seninle insallah saglikla bebegini kucagina alirsin ..
benim doktorumda her gun hareketelrini say eger 10 dan asagi duserse hastaneye gel hemen demsiti ayni yani ben saymiyorum gerci hani uzun sure kipirdamazsa huzursuz olursun analrsin zaten tabiki su an endiselisin hakli olarak ama canim dua et iyi dusun iyi olsun az bir zamanin kalmis merak etme bazen bebekler boyle naz yapiyo beklenen sekidle oomuyor hersey bende 3 hafta once gittim doktora 2 kg demsiti haftaya yine gidicem gecen kaburga batmamdan acile gittim ama kolusunu soylemediler haftaya ogrenirim artik hepimiz senin durumundayiz yarin ne olucagini bilmiyoruz ama skain ol iyi dusun cok gecmis olsun canim..

canım benim dur panik yapma sen 35 haftalık hamilesin ve dr sana her hafta gel demesi zaten çok normal.ben geçen hafta gittim dr nts bağlandı ve geçen hafta hi. bi problemimiz yoktu.dr bana bundan sonra her hafta geleceksin dedi.yani son aya girmiş bütün gebeler her hafta nts ye giriyorlar canım.bak bugün haftalık nts için gittim.tansiyon çıktı.ama dediğin gibi Allaha emanetiz.

çok geçmiş olsun tatlım.bende bugün dr gittim benimde moral sıfır oldu.ama burda arkadaşlarla konuştukça iyi düşünmeye başladım.sakın üzülme Allahın izniyle hiç bişeyçikler olmaz.bak benim tansiyonda 15 lere çıkmış.dr benide çok uyardı.dualarımız bütün hamilelerle ve bebekleriyle canım sende bol bol dua et

Allah şu mübarek günlerde bebeklerimizi sağ salim bizlere kavuştursun inş.bebeğim sağlıklı olsunda gerisi problem değil herşey yoluna girer inş.şu kireçlenme kötü bişey değildir son ayarda olurmuş diyolar ama dediğim gibi Allagha emanetiz

kızlarr ınss duzelır hersey yaa bnm bebegımın gelısımıde bır hfta gerı htta dr ölcerken bacak boyu 3hafta gerı cıktı 33 dum 30 cıktıı asagıya ayrtılıya yolldı ordaa bır hafta gerı cıktı kılosuda 33 de 1950 dı.. yarın gdıcemm bakalım ne durumda off bu hmılelık cok streslı yaa yeter artık zaman gecsede hyrlısıyla bı dgursak allhın ıznıyle

burcu gülbe şakar ikinizede çokmgeçmiş olsun allhım kimsenin emeklerini boşa çöıkarmasın yavrularımızı bi bağışlasın şu mubarek ayda allh herkesin yardımcısı olsn siz gönlünüzü ferah tutun allhın izniyle sağsalim alacağız yavrularımızı kucağımıza stres yapyın bebeklerde etkleniyo

iyi akşamlar hanımlar yusecimle çarşıyı gezdik pek birşey almadık ama güzel vakit geçirdik çarşıda bana eşlik ettiği için teşşekkür ediyorum kendisine tanıştığıma çok memnun oldum umarım hepinizle tanışma fırsatımız olur hihoyyyt

gülbeşeker..... canım bol bol dua et bak ne guzel mubarek bır aydayız Rabbım bebegını ve senı saglıktan ayırmasın inşallah.....

geçmiş olsun canım hayırlısı pekde canını sıkma a.s.

sanada geçmiş olsun canım 3 gün sonra doğum yapacam o yüzden dualarımız hepimize olsun allahım herkese sğalıklı bir şekilde çıkar doğumdan opuyorumnanaktan

saol canım Allah hepimizden razı olsun

burcu ve gülbe şeker geçmiş olsun allah hepimizin yardımcısı olsun son zamanlarımız bukadar dayandık allah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.mübarek günlerde birbirimize dua edelim.benimde bu son zamanlarda şiddetli olmasada mide bulantılarım başladı niye bilmiyorum bugünde bebeğimin odasına halı bakmaya çıktık dışarı bayılcam sandım iyice halsizleştim hiçbişey yapamıyorum temizlikte bitmedi hala(

burcu ve gülbeşelker geçmiş olsun kızlar..Allah hepimizn yardımcısı olsun son zamanlarıda rahatça atlatalım..yarın bizimde kontrolümüz var çok heyecanlıyız...

Kızlar ben medela süt pompası (1.5 ay kullandım) satıyorum. Parçaları eksiksiz, kendi kutusunda, garantisi hala devam ediyor. İsteyenler özelden mesaj atabilir.

merbalar arkadaşlar!!!
sizde de kalbiniz ağzınıza gelecek gibi kalp çarpıntıları oluyor mu?nefes alamayacak duruma geliyorum...
herkeste oluyor mu acaba yoksa tansiyon belirtisi falan mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…