2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lilacım gözün aydın çok sevindim yavruşuna kavuşmana.Rabbim hepimize Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin...

bu sıcklarda dayanmak gerçekten çok zor...
birde dizlerim agrımaya başladı çömelsem bişey almaya kalkana kadar ölüyorum. fena agırlaştım bende

benim de kalp çarpıntısı çok fena. düşükken 92-93 çıkıyor. ama 100ün altına zor inşiyor 107-108 bazen 103 çok yoruyo beni kendi kalbimi duyuyorum. doktor olabilir ded. yemeklerden sonra daha çok olumuş ben yatarken oluyor. bebeğe daha çok besin taşımak için kan daha çok pompalanıyormuş.

benimde sabah kahvaltıdan sonra oldu demek o yüzden oluyor ama dayanılacak gibi değil ölücem sandım akşam üzeri eşimle ine ölçtük 100 gördüm yanii ayy bilmiyorum geçsin şu günler yaaa

ayy maşallah çok sevindim lila gözünaydın Allah hiç ayırmasın bi daha Allahım bizlerede sağ salim evlatlarımızı kucaklamak mis kokularını duymak nasip etsin:Saruboceq:

kızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)

kızlarrrrrr bırı benı durdursun ben sureklı yemek yemek ıstıyorum ne olacak bu halım zemuszemus

Aylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler

hoşgeldin dilekcım Allah sağlıklı sıhhatlı sonuna erdırsın.Tabıkı neden olmasın her zaman ıcın burdayız yanında olmaya calısırız

hoşgeldin aramıza sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşllah bebeğini 21 ağustos doğum değilmi 4. bebeğimiz seninki olabilir senden önce bi atak olmasssa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…