bebiş evindeki kuzuum :)
2. günümüz bu gün şimdi uyuyor birazdan uyanmazsa ayaklarını gıdıklayıp uyandırıcam beslemek için.
doktorumuz 2 saatte bir besle dedi :)
kilomuz 1870 e düşmüş ama vücuttaki ödem olduğu için bundan sonra kilo alırmış.
çok şükür herşey yolunda canım :)
slm kızlar nasılsınız ???
lilacığım gözün aydın canım rüzgarın evine gelmiş allah sağlıkla büyütmeyi nasi etsin ..
melek.boz maşallah bebişine canım ,senin az kalmıştı dimi doğum nezamandı ?
bu arada kal çarıntısından sabah ölücemsandım nasıl bir yorgunlu halsizlik kalbim dışrı fırlıyacak sandım Allah'ım sen koru tansiyon aleti il ölçüm yatım kal atışım 98 çıktı çok mu fazla acaba ???
kızlar mihri 2 gün sonra dogum mu yapacak
kacıncı haftada?
benim de kalp çarpıntısı çok fena. düşükken 92-93 çıkıyor. ama 100ün altına zor inşiyor 107-108 bazen 103 çok yoruyo beni kendi kalbimi duyuyorum. doktor olabilir ded. yemeklerden sonra daha çok olumuş ben yatarken oluyor. bebeğe daha çok besin taşımak için kan daha çok pompalanıyormuş.
hadı hayırlısı canım Allah'ım saglıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın.kızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)
hadı hayırlısı canım Allah'ım saglıklı sıhhatlı kucağına almayı nasıp etsın.
Aylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler
Teşekkür ederim sıcak karşılaman için. Bu arada Rize'ye selam.Hiç gitmemiş olsam da anneanemin memleketi.hoşgeldin dilekcım Allah sağlıklı sıhhatlı sonuna erdırsın.Tabıkı neden olmasın her zaman ıcın burdayız yanında olmaya calısırız
Aylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler
Çok teşekkür ederim .Doğum 31 Ağustos veya 1 Eylül olacak.Sanırım benden önce doğum yapacaklar var.hoşgeldin aramıza sağlıkla sıhatle kucağına alırsın inşllah bebeğini 21 ağustos doğum değilmi 4. bebeğimiz seninki olabilir senden önce bi atak olmasssa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?