2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah bozom :)

meleğim bu ne güzel haberler böyle maşallah kuzumuza :)
az kaldı kavuşmaya :)
Allahım gönlüne göre versin inşallah nasıl bir doğum istiyorsan öyle olsun...

bozom bide 40ım çıkınca kontrole gidecem doktora.
bide kanamam doğumdan 8 gün sürdü bitti :)

slm lila nasıl gidiyo bebiş ne zaman evine geliyo kilosu nasıl

slm lila nasıl gidiyo bebiş ne zaman evine geliyo kilosu nasıl

bebiş evindeki kuzuum :)
2. günümüz bu gün şimdi uyuyor birazdan uyanmazsa ayaklarını gıdıklayıp uyandırıcam beslemek için.
doktorumuz 2 saatte bir besle dedi :)
kilomuz 1870 e düşmüş ama vücuttaki ödem olduğu için bundan sonra kilo alırmış.
çok şükür herşey yolunda canım :)

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri,iyiki doktorumu değiştirmişim zaten doktoruma ulaşmak sorun ne ofisi cevap veriyor nede cep numarasını veriyor,prensibiymiş.her neyse aak.nin doktoruna gittim dün iyikide gitmişim,kızlar dün tansiyonum yüksek çıkmıştıya doktorum bir defter verdi 1 hafta 10 gün sabah akşam tansiyonunu ölçtür yaz demişti yada kendine al evde ölç demişti,bebeğin bir sorunu varki kilo alması yavaşlamış dedi.yüksek tansiyon olursada gebelik zehirlenmesinden şüpheleneceğiz dedi,zaten yüksek tansiyon olunca bebeğin kilo alması zorlaşırmış,ve gebelik zehirlenmesi genelde durup dururken çıkabiliyormuş vede genelde ilk gebeliklerde.benim yengemin geçen yıl doğumuna 3 hafta kala çıkmıştı belkide daha önce ama o farkedememiş,son anda doktoru bazı tahliller isteyince apar topar ameliyata almışlardı sezeryanla.ama o daha şanslıydı tabi bebeği 2800 gr doğmuştu,benim şuan tek korkum bebeğim henüz 1900 gr,hiç değilse şöle 2500 kilo olabilse biraz rahatlarım.asıl konuya gelelim,sabah eczaneye gittim tabi tansiyonumu ölçtürmek için dijitalle ölçtüler 15-9 çıktı,zaten ayaklarım ve ayak bileklerim 10 gündür acaip şiş,şiş değil ödemim varmış,buda doktorumu haklı çıkarıyor,dikkatinizi çekerim bende yıllardır düşük tansiyon problemi vardı ki 2 hafta önce bile 10-6 idi.doktorun dediği gibi bir terslik oluştu işte,şimdi 1 hafta 10 gün takip edip tuzu tamamen kesip doktoruma gideceğim,Allahım yardım etsin hepimize...

Gülbe bebeğin kilosunu hiç dert etme, alır kilo. Yeterki sağlıklı olsun. Sen stresli olursan da kilo alamz... Allah sağlık versin..

inşallah güzel olur bebişinin süsü doğurmadan yapda görelim
evet canım bebek arabamızı aldık birkaç yer gezmiştik biliyorsun gezdiğimiz fyatların çok altında aldık çalışan kız oruçtu tamda oruç saati geliyordu onun için ucuzamı verdi ne çok ucuza aldık bence alacağın zaman sende gidersin oraya kaydirigubbakcemile2

gözün aydın evinize gelmenize sevindim canım bebeğinin aşılarınıda unutma sakın dr sor opuyorumnanaktan

slm kızlar...lilacm kavuşmuşsun canım yavruna..çok sevindim...allahım bizide sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin...

akşama misafirim var dün biraz temizlik biraz yiyecek hazırlığı yaptım çok yoruldum daha gidincede yapmam gerekenler var.. ve işteyim şuan çok yoruldum şimdiden...neyseki gelen arkadaşlar yabancı değil yardım eder kızlar...

melekcim ne güzel haberlerle gelmişsin böyle hadi hayırlısı olsun inşşşşşşşşş
okurken bile heyecanlanıyor insan yahu

slm kızlar nasılsınız ???

lilacığım gözün aydın canım rüzgarın evine gelmiş allah sağlıkla büyütmeyi nasi etsin ..

melek.boz maşallah bebişine canım ,senin az kalmıştı dimi doğum nezamandı ?

bu arada kal çarıntısından sabah ölücemsandım nasıl bir yorgunlu halsizlik kalbim dışrı fırlıyacak sandım Allah'ım sen koru tansiyon aleti il ölçüm yatım kal atışım 98 çıktı çok mu fazla acaba ???

yok yok bugün bu siteden hayır yok bende gidim gezim birazcık zaten bu gidişle sokakta doğuracam

selam kızlar..mihricim 2 gün sonra doğummu yapıyorsun canımmm..ay negüzel sende kurtuluyorsun allahım su gibi geçer inşallah...
ben çok ağırlaştım çok sıkıntılaım arttı bu sıcaklarda....allahım çok az kaldı hayırlısıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…