canım hayırlı olsun :CüvCüv:ne guzel 21inde bırtane daha meleğimiz geliyor sırnaşık şeykızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)
Hoşgeldın aramıza Dilek :CüvCüv:Artık sende gelişmelerden haberdar edersın tecrubeli annelerımızdensın asıl bızlerın senden öğrenecek çok şeyımız var ŞenizAylardır takip ediyorum bu forumu ama bir kez olsun mesaj yazmadım daha önce,nedenini bilmiyorum,kısmet şimdiyeymiş. Ben hepinizden büyüğüm sanırım, yaşım 39. Şu anda 36+3 haftalık hamileyim, bir kızım olacak hayırlısıyla. Bir de 8 yaşında bir kızım var. Ekonomistim ama kızım doğduğundan beri ev hanımı oldum,çalışmayı bıraktım. İlk kızımı 2002'de epidural sezaryanle dünyaya getirdim. Doktorum ilki sezaryan olunca bunun da öyle olması gerektiğinde ısrar etti. Son adet tarihime göre bebeğimin doğumu 9 Eylül. Kısmetse 31 Ağustos veya 1 Eylül'e alacağız sezaryan tarihini.
Ben çoğunuzu tanıyorum yazdıklarınızdan, neredeyse her gün girdim bu foruma. Biraz geç kalmış olsam da beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Sevgiler
2 günümüz kaldı şekerim hihoyyyt :icecream:
Çok teşekkür ederim .Her zaman sorularınıza açığım, tecrübem yettiğince. Galiba sen de benim gibi sıcaktan yatamadın henüz.canım hayırlı olsun :CüvCüv:ne guzel 21inde bırtane daha meleğimiz geliyor sırnaşık şey
Hoşgeldın aramıza Dilek :CüvCüv:Artık sende gelişmelerden haberdar edersın tecrubeli annelerımızdensın asıl bızlerın senden öğrenecek çok şeyımız var Şeniz
Süperrrrrrrr 4.meleğimiz geliyor yok yok şeker pembe bu gidişle giremez ilk 10a
kızlar merhaba.bende bugün doktora gittim, haftaya c.tesi ayın 21 inde ben de doğum yapıyorum gün saymaya başladım,çok heyecanlıyım :)
ınsallah canım atlatırsın rıskı ama azda kalmıs zaten bebiş kaç kıloymusArkadaslar herkese selam. Bende iki gundur hastanede yatiyorum. Camasirimda islaklik farketmistim dra gittim amniyo sivisi sizdirmisDr yatirdi Nst de sanci cikiyor, devamli kortizon serum antibiyotik veriyorlar bebek icin. Hicbir sikintim yokken birden erken dogum riskiyle karsi karsiya kaldim. Daha cok kucuk dua edin nolur bi aksilik olmasin.
yarın allah izin verirese 38 haftaya girecem canım :teytey:kızlar mihri 2 gün sonra dogum mu yapacak
kacıncı haftada?
evet canım sabaha kadar tuvalete taşındım şimdi çıkmam lağzım öptüm kendinize iyi bakın sakın benden önce doğurmayınmihri ne heycanlısındır şimdi ayyy
kızlar kuaföre gidecem malum durum için yaptırimde kurtulim bari yoksa dr karşısına cee diye çıkmayalım :kedi:
sevsevil cok gecmiş olsun. ilac verdiler mi? insallah biraz daha bekler bebeginArkadaslar herkese selam. Bende iki gundur hastanede yatiyorum. Camasirimda islaklik farketmistim dra gittim amniyo sivisi sizdirmisDr yatirdi Nst de sanci cikiyor, devamli kortizon serum antibiyotik veriyorlar bebek icin. Hicbir sikintim yokken birden erken dogum riskiyle karsi karsiya kaldim. Daha cok kucuk dua edin nolur bi aksilik olmasin.
yarın allah izin verirese 38 haftaya girecem canım :teytey:
Kızlar meraba, mihri ne zaman doğum yapacak? Ellerim uyuşuk yazamıyorum ben de, yüzük parmağımla yazabiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?