2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bol su içmeye çalışın kızlar, çok ama çok önemli. Bu atdan sonra bebekler nasılsa büyür. Ama suyun telafisi yok...

melekciğim bende yarın doğum izinine ayrılıp çatı muayenesi olacam.Bende çok merak ediyorum doğum şeklimi.Akıntımda çok fazlalaştı.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.

Peki çatı muayenesi nasıl bişey, çok korkuyorum. Bian evvel kurtulsak yaa (

Canım alt taraftan eliyle bakacak doktor bebeğin kafasıyla uyumunu ölçüyorlar heraldeeyvahedigeldismileYarın seni daha iyi bilgilendirebilirim.Seninki geç kalmamış mı canım.Her an doğumun başlayabilir dimi?

canım allah izin verirse yarın gidecem doğuma yani gün bitti artık :teytey:

Günaydınlarrr....
Doğum izni öncesi son haftam.... BU hafta geçmek bilmez artık... Birsürü iş devredicem....
Herkese iş bölümü yaptırıcam....
Vee haftasonu patronumuz oğlumun bebek arabasını almış.... Belli pahalı ve kaliteli bişey... MAxi-cosi... Ama ben pek beğenmedim... ÇÜnkü kolay katlanmıyor, veçok yer kaplıyor... Sanrım değiştiricem. Zaten değiştirme kartı da koydurtmuş içine, Haşim işcan'dan almış..

Off akşam eşim de diyor günler geçmyor ne zaman gelecek oğluşum diye....
Artık ikimizde sabırsızlanmaya başladık, ama oğlum hiç tınlamıyor, yerinde gayet rahat sanırım... Öğleden sonra doktor randevum var 4 te.... Bakalım boyu kilosu ne urumda.. Herhalde bugün doğum tarihimizi ve doğum şeklimizi netleştiririz...

kızlar benim ellerimin üstü ve ayak tabanlarım kaşınmaya başlamıştı. Doktora söyledim karaciğerden kaynaklı bi sorun olabilir dedi,kan verdim,bugün alıcam sonuçları. Eğer öyle bi sorun çıkarsa ilaç veririz o da olmadı bebeği erken doğurtabiliriz dedi. Yani aklınızda olsun kaşıntı diyip geçmeyim. Sizin de böyle bi şikayetiniz olursa mutlaka söyleyin doktorunuza

vayy be ne patronlar var sırnaşık şey çok şanslısın vallaaa, gaaaayet pahalı bir araba delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…