günaydın kızlar
ben hiç iyi değilim ishal olmusum sabahtan beri kıvranıyorum. hiç böyle agrım olmamıstı
bu arada bende denizliliyim
Canım geçmiş olsun, enfeksiyon değildir inşallah...
geçmiş olsun canım,acaba yediğin bişeymi dokunduki?
bilmiyorum ki kızlar, o kadar sertlesti ki karnım dokunamıyorum bile. resmen nefes alısım değişti. ne yapmam gerekir acaba. doktorada yarın gidecez
Günaydın herkese, bugün Mihri doğuma gidecek. Allah sağlıkla kolay bi doğumla kurtarsın inşallah. Ben cumartesi çatı muayenesi olucam. Daha önce olan var mı? Nasıl bişey, bilen birisi anlatsın lütfen. Artık PC başında zor oturuyorum. Ama geçmişi okuyorum. Görüşürüz güzeller...
melekciğim bende yarın doğum izinine ayrılıp çatı muayenesi olacam.Bende çok merak ediyorum doğum şeklimi.Akıntımda çok fazlalaştı.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin.
İipek nasılsın, sancılar nasıl olu? Kesildi mi?
Peki çatı muayenesi nasıl bişey, çok korkuyorum. Bian evvel kurtulsak yaa(
canım allah izin verirse yarın gidecem doğuma yani gün bitti artık :teytey:Günaydın herkese, bugün Mihri doğuma gidecek. Allah sağlıkla kolay bi doğumla kurtarsın inşallah. Ben cumartesi çatı muayenesi olucam. Daha önce olan var mı? Nasıl bişey, bilen birisi anlatsın lütfen. Artık PC başında zor oturuyorum. Ama geçmişi okuyorum. Görüşürüz güzeller...
canım allah izin verirse yarın gidecem doğuma yani gün bitti artık :teytey:
sol elimde hala uyuşma devam ediyor ellerim çok şiş imşallah sebebi ondandır sonradan devam etmezsenin elin nasıldoğum yapacaksın hala geziyosun ya maşallah canım:))
buarada ellerindeki uyuşma geçtimi?
Günaydınlarrr....
Doğum izni öncesi son haftam.... BU hafta geçmek bilmez artık... Birsürü iş devredicem....
Herkese iş bölümü yaptırıcam....
Vee haftasonu patronumuz oğlumun bebek arabasını almış.... Belli pahalı ve kaliteli bişey... MAxi-cosi... Ama ben pek beğenmedim... ÇÜnkü kolay katlanmıyor, veçok yer kaplıyor... Sanrım değiştiricem. Zaten değiştirme kartı da koydurtmuş içine, Haşim işcan'dan almış..
Off akşam eşim de diyor günler geçmyor ne zaman gelecek oğluşum diye....
Artık ikimizde sabırsızlanmaya başladık, ama oğlum hiç tınlamıyor, yerinde gayet rahat sanırım... Öğleden sonra doktor randevum var 4 te.... Bakalım boyu kilosu ne urumda.. Herhalde bugün doğum tarihimizi ve doğum şeklimizi netleştiririz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?