günaydın.yuse geçmiş olsun.
Gunaydin kizlar!!
Yuse gecmis olsun canim! bugun nasilsin? ben de dun sanci cektim gece 3e kadar uyuyamadim. ama sonra gecti az kalsin ben de acile gidecektim.. kocisi panige sokmim diye beklerken gecti..
günaydın kızlar
yuse gelmemiş acaba doğum mu yaptı arayan varmı
günaydın kızlar
yuse geçmiş olsun
odamız sonunda yerleşti bugün diğer eşyaları ütüliycem yerleştircez
ay yuse merak ettim bak şimdi daha erkenmiş seninde ama eylül bebişleri aceleci inş.sağlıkla zamanında gelir bebişinkaydirigubbakcemile3 daha dur senin sırana çok var senden önce daha ben doğurcam
slm kızlarherkese günaydın kızlarryuse bizi meraklandırdı naptı acababilmiyorumkismile
:roflol::roflol:ay sorma devlet hast.öyle rehin alırlar çıkarmazlar valla bıçak bizim diye:roflol::roflol:
slm kızlar
Ancak gelebildim
berbat bi gündü...
Sabah eşim sancıma inanmadı mafoldumben.. sancı olsa kıyameti kopartır yine kaldırırdın dedi....kendi 10 çocuk doğurmuş ya!!!!.. Dahada konuştu senağlama
Bugün iş açısında yoğun bi günüydü bide
Acile gittik
Önce kadın ebe Çatala yatırttı....eliyle muayene etti...Çok canımı yaktı...napmaya çalıştı anlamadım..konuşurken duydum 1cm dedi
Sonra NTS girdim..sancı yokmuş!!
En son USG girdim..Dr haftası geri dedi. bi kaç ilaç yazdı..Eşimle ben şok olduk..
Ayrıntılıya gel yarın dedi.....Eşim pamuk oldu..özürler diliyo..
Eve dönerken S.Oc. dr arkadaşa uğrayalım dedim..(benim DRun arkadaşı)o biraz sakinleştirdi bizi..eşim beni oraya bırakıp gitti
WC girdim ki çamaşırım kıpkırmızı kan..
Kızkardeşimi çağırdık..o arada ben uzandım..ama ağlıyom arada..
Druma gittik..
Drum bişi yokmuş gibi sakince anlattı..bebişe baktı..Herşey normal..2 hafta daha beklemeli bebek dedi..
NİDİLAT...bikaç iğne vs verdi
2 iğne oldum...gecede gidip tekrar olacakmışım..
Suyumuz azalmış..Kireçleme başlıyormuş..
:Saruboceq: bugün oğlumun hareketleri güzeldi..eğer ağlarken o da hareket etmese kafayı yerdim
çok geçmiş olsun yuse üzme kendini sakin ol bence biraz zor belki ama kontrollerini ol ama panik olma geleceği varsa gelecek zaten canım Allah cümlemizinkini sağlıklı gelmesini nasip etsin
slm kızlar
Ancak gelebildim
berbat bi gündü...
Sabah eşim sancıma inanmadı mafoldumben.. sancı olsa kıyameti kopartır yine kaldırırdın dedi....kendi 10 çocuk doğurmuş ya!!!!.. Dahada konuştu senağlama
Bugün iş açısında yoğun bi günüydü bide
Acile gittik
Önce kadın ebe Çatala yatırttı....eliyle muayene etti...Çok canımı yaktı...napmaya çalıştı anlamadım..konuşurken duydum 1cm dedi
Sonra NTS girdim..sancı yokmuş!!
En son USG girdim..Dr haftası geri dedi. bi kaç ilaç yazdı..Eşimle ben şok olduk..
Ayrıntılıya gel yarın dedi.....Eşim pamuk oldu..özürler diliyo..
Eve dönerken S.Oc. dr arkadaşa uğrayalım dedim..(benim DRun arkadaşı)o biraz sakinleştirdi bizi..eşim beni oraya bırakıp gitti
WC girdim ki çamaşırım kıpkırmızı kan..
Kızkardeşimi çağırdık..o arada ben uzandım..ama ağlıyom arada..
Druma gittik..
Drum bişi yokmuş gibi sakince anlattı..bebişe baktı..Herşey normal..2 hafta daha beklemeli bebek dedi..
NİDİLAT...bikaç iğne vs verdi
2 iğne oldum...gecede gidip tekrar olacakmışım..
Suyumuz azalmış..Kireçleme başlıyormuş..
:Saruboceq: bugün oğlumun hareketleri güzeldi..eğer ağlarken o da hareket etmese kafayı yerdim
TUGEN hayırlı uğurlu olsun..günaydın kızlar BENDE ARTIK DOĞURDUM cuma gecesi saat 3 te gittim cumartesi saat 1 de normal doğumla oğluşuma kavuştum 50 cm 3030 gr dünde hastaneden çıktık annemdeyim 36+6 da doğdu erkencikten geldi
TUGEN hayırlı uğurlu olsun..
Allah analı babalı büyütsün
banada Dr bebiş küçük olduğundan riske sokmam... sezeryan olursun dedi.
Ben normal istiyodum halbuki
inş bizimkide nıormal olur
kızlar göbeğinde çatlak olan varmı benimki harita gibi oldu az önce baldırımdada olmuş onu gördüm canım çok sıkıldı bu konuda bilgisi olan varmı ne kullanabiliriz
kızlar göbeğinde çatlak olan varmı benimki harita gibi oldu az önce baldırımdada olmuş onu gördüm canım çok sıkıldı bu konuda bilgisi olan varmı ne kullanabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?