yusem canim cok ama cok gecmis olsun icini ferah tut uzme kendini lutfen hepimiz icin senin icin hayirlisi insallah cok gecmis olsun canim kan niye gelmiski doktor sorun yok dediyse ?
yuse meraktan öldük burda geçmiş olsun e açılma başladıysa 2 hafta nasıl bekleyecekmişki anlayamıyorum... allah yardımcın olsun her açıdan...
yuse: canım geçmiş olsunnn a.s. zor da olsa üzülmemeye çalış herşeyin hayırlısı canım
:1shok::1shok:
:1shok::1shok: çatı muayenesi yapmış yani ama bi çok kişi burda söyledi yuse canını sıkma çatı muayenesinden sonra bi çok kişiden kan geliyomuş buraya yazanlar öyle diyodu ay Allah yardımcın olsun ciğer geliştirici iğne mi yaptılar yoksa kasılmayı durdurucu mu ay ben bile bi acayip oldum kireçlenme banada var dedi ve gebeliğin sonuna yaklaşıldığını gösterir dedi içini ferah tut artık sonlara yaklaştık Allahın izniyle..
yusecim geçmiş olsun
inş sağlıkla gelir meleğin bende eğer gelmediysen seni telefonla arayacaktım
canim benim catlaigm yok yokd erken kendime nazar ettim 3 gun kremlenmedim akrnimin altindan cikmislar allah abska yerde yok kalcam falan normal ben palmezr kakao yagi e viyaminli birde esim catlagim oldu diye uzulunce mama beee diye ari maddesi iceren bir krem almis yeni actlakalrin gorunumunu bile azatliyormus yok etmiyo tabiki ama ona basladim ama cok kasiniyorum allah yardimcimiz olsun ..
Ben de de oldu canım....
Maalesef hiçbirşey işe yaramıyor... 1 faktör genetikmiş... 2. faktör kilo alımı, 3. faktör dışarıdan sürülen kozmetiklermiş....
YAni genetiğinde cildinin çatlamaya meyili varsa kş sütü de sürsen fayda etmiyormuş....
Ben hamileliğin 4. ayından itibaren bilimum bitkisel yağlar, dermatolojik kremler, kozmetikler herbişeyi sürdüm ama çatlamasına engel olamadım..
ÇAtlamıyorum oh ne güzel derken 7,5 aylıkken bir gece kremimi sürüp yattım... sabah kalkıp duş aldım, sabah postası kremimi sürecektim ki ayna karşısında şok oldum....
Ne kaşıntı ne başkabir belirti, bir gecede çatladım....
Şİmdi sabah öğlen akşam sürünüyorum.. En azından ilerlemiyor umarım da böyle kalır....
kıs sen beni bugün doğrutturacaksın anlaşıldı hahahahahahha
günaydın ve iyi haftalar herkese,
kızlar doğum yapanların listesi neredeydi , en son lila doğurmuştu. 1 haftadır giremedim. bir bakayım kimler doğurdu diye :)
yuse sen moralini bozma eşin geçte olsa hatasını anlamış bi de onu kafana takma şimdi... sen bebeğine adapte onu düşün... zor bir gece geçirmişsin anlıyorum ama bak bebeğin hala mutlu hareketli... çok az zaman sonra bu acıyı hiç yaşamamışsın gibi olacaksın... geçmiş olsun dileklerimle....
ay evet sen ne kadar huzurlu olursan bebişinde o kadar mutlu olur sonuçta senden besleniyo o yüzden kendini üzme yusea.s
Sabaa kaç kere sordun opuyorumnanaktan
Kaç oldu alıntı yapmam..hiç bakmıyosun lülülülülülü
Sen her sorduğunda 1i daha doğurmuş oluyo :teytey:
1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................K
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E........................................NORMAL DOĞUM:teytey:
10- Zeynop.................................E..................24 Ağustos
11- Şekerpembe......................K...................25 Ağustos
12- Yaren38..............................?....................26 Ağustos
13- Mopsy.................................K..................30 Ağustos
14- Setup....................................?..................15 Eylul
Listede hala yerim yok şükürler olsun
Bayram gelmeden oğluşum gelmesin :Saruboceq:
Ben de de oldu canım....
Maalesef hiçbirşey işe yaramıyor... 1 faktör genetikmiş... 2. faktör kilo alımı, 3. faktör dışarıdan sürülen kozmetiklermiş....
YAni genetiğinde cildinin çatlamaya meyili varsa kş sütü de sürsen fayda etmiyormuş....
Ben hamileliğin 4. ayından itibaren bilimum bitkisel yağlar, dermatolojik kremler, kozmetikler herbişeyi sürdüm ama çatlamasına engel olamadım..
ÇAtlamıyorum oh ne güzel derken 7,5 aylıkken bir gece kremimi sürüp yattım... sabah kalkıp duş aldım, sabah postası kremimi sürecektim ki ayna karşısında şok oldum....
Ne kaşıntı ne başkabir belirti, bir gecede çatladım....
Şİmdi sabah öğlen akşam sürünüyorum.. En azından ilerlemiyor umarım da böyle kalır....
günaydın kızlar
yuse geçmiş olsun
odamız sonunda yerleşti bugün diğer eşyaları ütüliycem yerleştircez
doğuranların hepsi sezeryan mı?
canım sen normal mı istiyorsun yoksa çatı muayenesinden sonra mı görüşeceksin karar vermedin mi
bu ara ücretlerden bilgin var mı?
ayyyy yerleştirmek çok zevkli benim şuan 36. haftam eşyalarını 2hafta önce yerleştirdim neolur nolmaz diye.. :) son günlere bırakmışsın nasıl sabrettin ben heycandan duramadım, gelip geçerken bakıyorum dolabına kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?