heroine sen de meltem hanımın hastasıydın değil mi???
Sen bilgi aldın mı fiyatlar hakkında
Ilk normal dogumu ben yapacaktim, Tugen kapti ya birinciligi kaydirigubbakcemile3 saglikla buyusunbler insallah!!
Yusecim sana da gecmis olsun insallah baska bi yaramazlik olmadan saglikla gelir yavrun!
yaramazlik deyince sanci gelmeden kocisle yaramazlik mi yaptiniz? :kedi: Ben de yapyom ama tik olmyo.. kafamçokkarıştı
selam kızlar
yusecım cok gecmıs olsun canım.hıc kafana takma nasıl olsa gozetım altındasın suan.kızzz yaramazlıgın sırasa mı:jeyyar:
arkadas atlamıs olabilirim toptan diyi ben doğuran tüm arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün bebişleri ve sizede geçmiş olsun.
bende bugun göz druna gıttım ordanda baktım o klınıge 4 boyutlu ultrason gelmıs bebişimin bası kucuk dıyordu dr bıde dedım bu dra sorayım. baya bı baktı yarım saat nerdeyse dedı evet kucuk kafası ama hıcbır sorun yok dedı maşallah 3100 gr olmuş parmagını emıyordu cok guzeldı yaa baya bı ızledık .
carsambada kendı druma gıdıcem 3 eylul dogum tarıhı ama bakalımö ne dıyecek
kız ben bazen kaçamak yapıyorum sizlerde tık yokmu biz çokmu kuduruğuz kocişimle delikafadulden
canim benim demek istedigim biz oglumuz cabuk gelsin diye yaramazlik yapyoruz kocisle ama ona ragmen tik yok sanci manci baslamiyor demek istemistim kaydirigubbakcemile3
ay kizlar bu catlak konusu bence birde sans meselesi galiba. cunku bu 3 faktore gore bende catlak olmasi gerekyo. 1. annemde catlak var. 2. 17-18 kilo aldim. bide 3. olarak ta cok fazla bakim yaptigimi soyleyemem sadece banyodan sonra bebe yagini suruyordum :CüvCüv: o kadar ama bende catlak olmadi. insallah bu saatten sonra da olmaz..
canim benim demek istedigim biz oglumuz cabuk gelsin diye yaramazlik yapyoruz kocisle ama ona ragmen tik yok sanci manci baslamiyor demek istemistim kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
Ancak gelebildim
berbat bi gündü...
Sabah eşim sancıma inanmadı mafoldumben.. sancı olsa kıyameti kopartır yine kaldırırdın dedi....kendi 10 çocuk doğurmuş ya!!!!.. Dahada konuştu senağlama
Bugün iş açısında yoğun bi günüydü bide
Acile gittik
Önce kadın ebe Çatala yatırttı....eliyle muayene etti...Çok canımı yaktı...napmaya çalıştı anlamadım..konuşurken duydum 1cm dedi
Sonra NTS girdim..sancı yokmuş!!
En son USG girdim..Dr haftası geri dedi. bi kaç ilaç yazdı..Eşimle ben şok olduk..
Ayrıntılıya gel yarın dedi.....Eşim pamuk oldu..özürler diliyo..
Eve dönerken S.Oc. dr arkadaşa uğrayalım dedim..(benim DRun arkadaşı)o biraz sakinleştirdi bizi..eşim beni oraya bırakıp gitti
WC girdim ki çamaşırım kıpkırmızı kan..
Kızkardeşimi çağırdık..o arada ben uzandım..ama ağlıyom arada..
Druma gittik..
Drum bişi yokmuş gibi sakince anlattı..bebişe baktı..Herşey normal..2 hafta daha beklemeli bebek dedi..
NİDİLAT...bikaç iğne vs verdi
2 iğne oldum...gecede gidip tekrar olacakmışım..
Suyumuz azalmış..Kireçleme başlıyormuş..
:Saruboceq: bugün oğlumun hareketleri güzeldi..eğer ağlarken o da hareket etmese kafayı yerdim
arkadaslar msnde hasret ruzgari diye bir arkadas var eklemis boncugun teyzesiyim diyo yaziyo yaziyo kimdir taniyan bilen varmi ? ayrica msnde isteyen herkes kendini kliyebiliyormu nedir bu yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?