2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tugen gozun aydin bebisini allah anali babali saglikla buyutsun.darisi saglikla hepimiz insallah.

bende normal dogum istiyorum...ama 1 hafta daha bekleyeyim gelmesin bebis cunku dr um izinde yerine bakan dr u da hic sevmedim eli titriyo kadinin yaslica...allahim insallah pazara kadar dogurmam.

selam kızlar

yusecım cok gecmıs olsun canım.hıc kafana takma nasıl olsa gozetım altındasın suan.kızzz yaramazlıgın sırasa mı:jeyyar:
arkadas atlamıs olabilirim toptan diyi ben doğuran tüm arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün bebişleri ve sizede geçmiş olsun.

bende bugun göz druna gıttım ordanda baktım o klınıge 4 boyutlu ultrason gelmıs bebişimin bası kucuk dıyordu dr bıde dedım bu dra sorayım. baya bı baktı yarım saat nerdeyse dedı evet kucuk kafası ama hıcbır sorun yok dedı maşallah 3100 gr olmuş parmagını emıyordu cok guzeldı yaa baya bı ızledık .

carsambada kendı druma gıdıcem 3 eylul dogum tarıhı ama bakalımö ne dıyecek

kız ben bazen kaçamak yapıyorum sizlerde tık yokmu biz çokmu kuduruğuz kocişimle delikafadulden

maşallah bebişinekafa küçüklüğü genetik olabiliyo diye duymuştum ama kilosu çok güzel maşallah inş.bizde görürüz o kiloları:Saruboceq:

canim benim demek istedigim biz oglumuz cabuk gelsin diye yaramazlik yapyoruz kocisle ama ona ragmen tik yok sanci manci baslamiyor demek istemistim kaydirigubbakcemile3

hıııııııı pordon canım bizde kızımın çabuk gelmesini istiyoruz
sen listenin başındasın ama hala sende tık yok inşallah seninkide hayırlısıyla tez çabukgelir inşallah

Çok şanslısın saltanatçım....

Ayy evet heroinecim... Sen hizmete gidiyordun, hatırladım şimdi...
Or-Ahayime giden kim vardı... Suray ve Pınar5 i hatırlıyorum.. Ama bir süredir denk gelmiyorum hiç onlara....

canim benim demek istedigim biz oglumuz cabuk gelsin diye yaramazlik yapyoruz kocisle ama ona ragmen tik yok sanci manci baslamiyor demek istemistim kaydirigubbakcemile3

ay evet saltanat nerdeyse 40 haftayı doldurnuşşun senin bebişin çıkmaya niyeti yok keyfi yerinde herhalde

Denızcım bu arada sen bana yazmışsın ama işyerındeydım..ve bakamıyorummm sureklı arada fazla zamn gecmış.kusura bakama.

geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş. günlerimiz çok yakın çok heycanlandım bende şimdi. çarş. kontrole gitcem bakalım ne dicek benim dr.

arkadaslar msnde hasret ruzgari diye bir arkadas var eklemis boncugun teyzesiyim diyo yaziyo yaziyo kimdir taniyan bilen varmi ? ayrica msnde isteyen herkes kendini kliyebiliyormu nedir bu yani ?

evet kizlar. kocisle artik sabirimiz tukenmeye basladi. eger sezeryan secme hakkim olsaydi coktan karnimi kesip cikratirdim sipayi :dance:

arkadaslar msnde hasret ruzgari diye bir arkadas var eklemis boncugun teyzesiyim diyo yaziyo yaziyo kimdir taniyan bilen varmi ? ayrica msnde isteyen herkes kendini kliyebiliyormu nedir bu yani ?

ay herkes ekleyebiliyo bi biz giremedik şu msn ye saadet ya boncuk kim acaba benim teyzem değil valla:roflol::roflol:

mentos bende anlamaidm listede 36 kisi var eylul annelerini toplasan o kadar kisi yoktur herhalde yani ozel seyelr paylasiyoruz sapik millet cok herkes ekleyebiliyorsa hic hos degil nevina cti bu grubu ona sorucam herkes nickiyle girsin yazsin olmazsa ..

nazar boncugum senin teyzen kusura bakma ama biz teyzenle alakalid egil baska yabancialr varsa sorun olur diye endise ediyoruz 36 kisi listede ya kim bunalrin hepsi bellid egil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…