mentos bende anlamaidm listede 36 kisi var eylul annelerini toplasan o kadar kisi yoktur herhalde yani ozel seyelr paylasiyoruz sapik millet cok herkes ekleyebiliyorsa hic hos degil nevina cti bu grubu ona sorucam herkes nickiyle girsin yazsin olmazsa ..
nazar boncugum senin teyzen kusura bakma ama biz teyzenle alakalid egil baska yabancialr varsa sorun olur diye endise ediyoruz 36 kisi listede ya kim bunalrin hepsi bellid egil ..
haklısın cnm sorunu çözdük dimi zaten teyzemde sildinazar boncugum senin teyzen kusura bakma ama biz teyzenle alakalid egil baska yabancialr varsa sorun olur diye endise ediyoruz 36 kisi listede ya kim bunalrin hepsi bellid egil ..
nazar boncuğunun teyzesimiymişfisfisfis e buraya gelmiyomu hiç görmedik
mrb kızlar bügün çapa ya gittim 2. düzey ultrasona girdim bebeğin karın çevresi geriliği varmış doğruymuş yani bebeğin suyunda hafif azalma var dedi korktum eyvahedigeldismile çarşamba günü heyet toplanıyomuş bakalım ne diyecekler sizce suyu azalmaya başladıktan ne kadar sonra alırlar bebeği öff bebeğim en azından 1 hafta daha beklesin 36 yı bi görelim ya yuse sana doktor doğum tarihiyle ilgili bişey söyledimi
benimde 2 haftaydı canım
mrb kızlar bügün çapa ya gittim 2. düzey ultrasona girdim bebeğin karın çevresi geriliği varmış doğruymuş yani bebeğin suyunda hafif azalma var dedi korktum eyvahedigeldismile çarşamba günü heyet toplanıyomuş bakalım ne diyecekler sizce suyu azalmaya başladıktan ne kadar sonra alırlar bebeği öff bebeğim en azından 1 hafta daha beklesin 36 yı bi görelim ya yuse sana doktor doğum tarihiyle ilgili bişey söyledimi
e niye heyet toplamıyo niiye alıcaklar diyosun bak benim 3 hafta ona rağmen bişey demedi küçük olucak dedi ay acaba bu dr.beni kandırıyo mu kilosuda 2300 çıkmıştı benim sana 2 haftaya bu kadar tedirgin davrandıysalar benim 3 hafta gerçekten kötü ozaman gerçi diğer gittiğim dr.ben 2haftalık gerilik görüyorum dedi kilosunuda 2534 ölçtü yahu bu kadar fark olur mu biz şimdi neye inanacağız off yaklava:
yuse geçmiş olsun canım Allahım zamanında sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
Yusemm çıktınmı canım ağlama bıtanem allaha emanetler ..Sağlıkla vakıtlerınde gelecekler inşallah çok uzuldum senınle
Sancı için değil..eşim sancılandı!!! yaptı yaramazlığıIlk normal dogumu ben yapacaktim, Tugen kapti ya birinciligi kaydirigubbakcemile3 saglikla buyusunbler insallah!!
Yusecim sana da gecmis olsun insallah baska bi yaramazlik olmadan saglikla gelir yavrun!
yaramazlik deyince sanci gelmeden kocisle yaramazlik mi yaptiniz? :kedi: Ben de yapyom ama tik olmyo.. kafamçokkarıştı
1 kişi normal oldu sadecedoğuranların hepsi sezeryan mı?
selam kızlar
yusecım cok gecmıs olsun canım.hıc kafana takma nasıl olsa gozetım altındasın suan.kızzz yaramazlıgın sırasa mı:jeyyar:
arkadas atlamıs olabilirim toptan diyi ben doğuran tüm arkadaşlarım Allah analı babalı büyütsün bebişleri ve sizede geçmiş olsun.
bende bugun göz druna gıttım ordanda baktım o klınıge 4 boyutlu ultrason gelmıs bebişimin bası kucuk dıyordu dr bıde dedım bu dra sorayım. baya bı baktı yarım saat nerdeyse dedı evet kucuk kafası ama hıcbır sorun yok dedı maşallah 3100 gr olmuş parmagını emıyordu cok guzeldı yaa baya bı ızledık .
carsambada kendı druma gıdıcem 3 eylul dogum tarıhı ama bakalımö ne dıyecek
sempatiksalakcinni bizimki hiç durdumu sence?kız ben bazen kaçamak yapıyorum sizlerde tık yokmu biz çokmu kuduruğuz kocişimle delikafadulden
geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş. günlerimiz çok yakın çok heycanlandım bende şimdi. çarş. kontrole gitcem bakalım ne dicek benim dr.
mentos bende anlamaidm listede 36 kisi var eylul annelerini toplasan o kadar kisi yoktur herhalde yani ozel seyelr paylasiyoruz sapik millet cok herkes ekleyebiliyorsa hic hos degil nevina cti bu grubu ona sorucam herkes nickiyle girsin yazsin olmazsa ..
Saltanat bendede henüz başlamadı kaydirigubbakcemile5ay kizlar bu catlak konusu bence birde sans meselesi galiba. cunku bu 3 faktore gore bende catlak olmasi gerekyo. 1. annemde catlak var. 2. 17-18 kilo aldim. bide 3. olarak ta cok fazla bakim yaptigimi soyleyemem sadece banyodan sonra bebe yagini suruyordum :CüvCüv: o kadar ama bende catlak olmadi. insallah bu saatten sonra da olmaz..
kalbini bozmaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?