2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bencede a.s ama biz bile ekleyemedik onlar nasıl eklediler ki ustalaşmışlar demekki hem karşıdan kabul edilmesi gerekmiyo:uhm:

nazar boncugum senin teyzen kusura bakma ama biz teyzenle alakalid egil baska yabancialr varsa sorun olur diye endise ediyoruz 36 kisi listede ya kim bunalrin hepsi bellid egil ..
haklısın cnm sorunu çözdük dimi zaten teyzemde sildi
ama benim listemdede 36 değil 56 kişi görünüyor bu kadar kişi kim bilmiyorum

nazar boncuğunun teyzesimiymişfisfisfis e buraya gelmiyomu hiç görmedik

yok mentos gelmiyo buraya ....

herkese merhaba. havalar serinledi nihayet. eylül artık ben geliyorum diyor.
facebookta 2010 eylül anneleri grubuna üye olmak istiyorum ben. ama onay gelmiyor bir türlü. yetkili var mı aramızda.

mrb kızlar bügün çapa ya gittim 2. düzey ultrasona girdim bebeğin karın çevresi geriliği varmış doğruymuş yani bebeğin suyunda hafif azalma var dedi korktum eyvahedigeldismile çarşamba günü heyet toplanıyomuş bakalım ne diyecekler sizce suyu azalmaya başladıktan ne kadar sonra alırlar bebeği öff bebeğim en azından 1 hafta daha beklesin 36 yı bi görelim ya yuse sana doktor doğum tarihiyle ilgili bişey söyledimi

:1shok::1shok: geçmiş olsun canım ne kadarmış gerilik biliyosun bana 3 hafta gerilik var demişti:1shok: senin ki ne kadar yani ciddi mi

benimde 2 haftaydı canım

e niye heyet toplamıyo niiye alıcaklar diyosun bak benim 3 hafta ona rağmen bişey demedi küçük olucak dedi ay acaba bu dr.beni kandırıyo mu kilosuda 2300 çıkmıştı benim sana 2 haftaya bu kadar tedirgin davrandıysalar benim 3 hafta gerçekten kötü ozaman gerçi diğer gittiğim dr.ben 2haftalık gerilik görüyorum dedi kilosunuda 2534 ölçtü yahu bu kadar fark olur mu biz şimdi neye inanacağız off ya klava:

Canım inş bi sıkıntı olmaz.Sen stres yapma.Az kaldı sıkıntılı dönemi atlattın sayılır..

kalbini bozmaaaaaaaaaaaaaaaa

sorma canım benimde 2. gittiğim doktor beni rahatlatmıştı sadece 1 haftalık bir gerilik var demişti ama burası çapa tıp olunca nihayetinde burası daha profesyonel bakar gibi geldi bana bakalaım inşallah çarşamba günü kötü bişey çıkmaz dua edin kızlar

yuse geçmiş olsun canım Allahım zamanında sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Yusemm çıktınmı canım ağlama bıtanem allaha emanetler ..Sağlıkla vakıtlerınde gelecekler inşallah çok uzuldum senınle

Sancı için değil..eşim sancılandı!!! yaptı yaramazlığı
zaten ben daha 35 haftadayım
Saolsun eşim kendinden çok bizi düşünür..
Doğum kolay olsun diye yapıyomuşşşş!!!!!!

doğuranların hepsi sezeryan mı?
1 kişi normal oldu sadece
onuda listemizde belirttim

insan yaşamadan bilemiyomuş
seni okuyodum bukadar kötü değildir evham yapıyordur diyodum..başa gelince öyle olmuyomuş!

kız ben bazen kaçamak yapıyorum sizlerde tık yokmu biz çokmu kuduruğuz kocişimle delikafadulden
sempatiksalakcinni bizimki hiç durdumu sence?

geçmiş olsun sağlıkla gelsin inş. günlerimiz çok yakın çok heycanlandım bende şimdi. çarş. kontrole gitcem bakalım ne dicek benim dr.

Saolun kızlar...Allah razı olsun hepinizden
Herkese Zamanlı doğum nasip etsin..Acısını göstermesin.. 2 hafta daha durması için iğne falan verdi dr..
gece 11de gidip yaptırcam
ayın 6sında randevum var
bayramda gelmesin sonra gelsin oğluşşum..öncelikle sağlıkla!!! :Saruboceq:

Saadet 36 demişsin...bende 56 kişi var
doğru söylüyosun biz okadar değilizki
Acaba siteden ekleyenmi olmuştur bilmiyorumkismile

Saltanat bendede henüz başlamadı kaydirigubbakcemile5
ben korkmaya başladım..son haftalarda başıyomuş kimisinde eyvahedigeldismile
SUSAM ve ZEYTİN YAĞI sürüyorum aklıma estikçe..pis kokuyo o da

yusem geçmişolsun canım.bi telaş yaşamışsın galiba.şimdi iyimisiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…