ay benimde öyle ya az az vuruyo gidince hast.söylicem dr.izinde ama arasınlar söylesinler dicem ay korkmaya başladım akşam yemeğinde sonra sayıcam bakalım 2 saatte eyvahedigeldismile
sen cumartesi mi gidiceksin?
evet cumartesı kontrol edecek ve gun alacaz
drlar bu haftalarda bakıyor zaten azalma oluyor mu dıye ama sen yınede hatırlat tabıı senın normal mı olacak ?
doğum kanalına girincemi yavaşlıyormuş canım...
cuma günü doktora gittiğimde doktor kanala girmek üzere girdi gircek gibi falan demişti belkide girmiştirrr
Günaydın bende şubat 2011 annesi olacağım inş.sana sormak istediğim bir kaç soru var cevap verirsen çok sevinirim.
Yalovada hangi dr.gidiyorsun ve doğumunu hangi hastanede yapacaksın.Tavsiye ettiğin yalovadaki dr.hangisidir ben buğday hanım'a gidiyorum uzmanlar'a daha önce filiz hanımdaydım ama oda gitti maalesef
Pat diye daldım kızlar kusura bakmayın.Hepiniz inş.sağlıcakla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
saat kaçta yarencim..epiduralmi olacaksın..bende pazartesi gireceğim epidural olacak...şimiden kalbim dayanmıyor düşünmeye....allah yardım etsin bize
pınarcım hazır seni bulmuşken onu da sorayım... Meltem hanım çatı muayeneni yaptı mı?? Ne zaman yaptı??
Sana doğum için gün verdi mi???
Ne çok soru sordum değil mi....
ben de aynı senin gibiyim ama düşünmemeye çalışıyorum
inşllah eşimide alırlar doğuma tek başıma olmam orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?