2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saat kaçta yarencim..epiduralmi olacaksın..bende pazartesi gireceğim epidural olacak...şimiden kalbim dayanmıyor düşünmeye....allah yardım etsin bize

ay benimde öyle ya az az vuruyo gidince hast.söylicem dr.izinde ama arasınlar söylesinler dicem ay korkmaya başladım akşam yemeğinde sonra sayıcam bakalım 2 saatte eyvahedigeldismile

kaçta gideceksin canım.kaçta gelirsin banada yaz

drlar bu haftalarda bakıyor zaten azalma oluyor mu dıye ama sen yınede hatırlat tabıı senın normal mı olacak ?

şuan normal gözüküyor doğum şeklini almış..2 gündürde yürüyüşüm değişti,sanki karnım daha aşagıda duruyor,sanırım kanala girmeye çalışıyor.sezeryan istemiyorum hiç,bana daha zormuş gibi geliyor..

doğum kanalına girincemi yavaşlıyormuş canım...
cuma günü doktora gittiğimde doktor kanala girmek üzere girdi gircek gibi falan demişti belkide girmiştirrr

bana doktor yakın zamanda doğum kanalına girer hareketleri önceki gibi olmaz yavaşlar,ama günde 10 un altına düşürse gel bakalım demişti..

canım benim doğuma 14 gün kaldı kısmetse...Filiz hanım a gidiyordum sağolsun hanımefendi bırakıp gitti !! kötükedihüso buğday hanım çok kalabalık randevu almakta bile zorlanıyorsun o yüzden Atakent Hastanesindeki Nilgün Esma yankutan a gidiyorum Her ne kadar hakkında kötü yorumlar da yapılsa ben çok memnunum.çok güzel ilgileniyor Atakentte doğum yapıcam inşallah...

saat kaçta yarencim..epiduralmi olacaksın..bende pazartesi gireceğim epidural olacak...şimiden kalbim dayanmıyor düşünmeye....allah yardım etsin bize

ben de aynı senin gibiyim ama düşünmemeye çalışıyorum
inşllah eşimide alırlar doğuma tek başıma olmam orda

31 Ağustosta kontrole gidicem....
Sat a göre 36+3 olucam o tarihte...
Sizce çatı muayenesini o gün mü yapar??? Yoksa 1 hafta sonra çağırdığında mı...
Çünkü geçen gittiğimde 15 gün sonra gel, daha sonra her hafta çağırmaya başlıycam dedi...
Ona göre hazırlıklı gideyim...

pınaaaarrrr hoşgelldin....
Canım sen doğum ücretini konuştun mu?? KAç gündür kafama takıldı....
Medikal park falan söylediklerinin 2 katını çıkartıyorlarmış.. o masrafı bu masrafı yemeği ilacı bilem nesi diye....

pınarcım hazır seni bulmuşken onu da sorayım... Meltem hanım çatı muayeneni yaptı mı?? Ne zaman yaptı??
Sana doğum için gün verdi mi???

Ne çok soru sordum değil mi....

kızlar acil bişey öğrenmek istiyorum kafama takıldı. normal doğum yapmak istiyorum. 2 günönce kontrolde dktrum bebeğin kafa çapının büyük old. söyledi. 99 sanırım 100ü geçerse zor olur dedi ki ben daha 36+5 de böyle çıktı büyük ihtimal geçer gibi. bu durumda olan varmı ya da bildiğiniz? sen bilirsin haftaya bi daha bakarız dedi dr. ama 100 ü geçerse 10 cmzla açılma olması gerekecek sANIRIM. KAFAM KARIŞTI

pınarcım hazır seni bulmuşken onu da sorayım... Meltem hanım çatı muayeneni yaptı mı?? Ne zaman yaptı??
Sana doğum için gün verdi mi???

Ne çok soru sordum değil mi....

canım merhaba yazdım daha önce ama geçmişte kaldı:) cuma günü randevum var canım artık her hafta gidiorum,,doğum ücreti 1500 demişlerdi onun haricinde meltem hanıma bıçak parası alıomusunuz diye sormuştum almıoruz dedi..ama ekstra masraflar doğum paketine dahil mi onu bilmiorum gidince sorucam,,ben 38.haftama giricem çatı muayenemi cuma günü yapıcak canım,,bir de benim normal olduğu için 40.haftaya kadar zamanımız var dedi kesin bişey sölemedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…