2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya kızlar benimde bebiş az hareket ediyo birde madeyi duyunca dahada tedirgin oldum çünkü made hareketlerini hissetmedim gittim kalbinin durduğunu öğrendim yazmış artık hareket etsin diye dürtüyorum ama yinede eskisi gibi değil ay kızlar inş.bişey olma bebişlerimize..

kafası doğum kanalına girmiştir o zaman hareketleri yavaşlıyormuş..ee bide büyüdü yeri daraldı yavrucugun napsınn :) ama ihmal etme doktoruna sor..hareketleri önemli

doğum kanalına girincemi yavaşlıyormuş canım...
cuma günü doktora gittiğimde doktor kanala girmek üzere girdi gircek gibi falan demişti belkide girmiştirrr

bende aynı tereddütü yaşıyorum canım....allaha emanett bebeklerimiz.

ılk bebek bızımkısı
tup bebek oldugundan rıske gırmek ıstemıyoruz dr umda bende
nst de sancım cıktıgı ıcın cuma alınacak normalde haftaya kalacaktı

ay hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş.benim görümceminde tüp bebek ay o kadar akılllı ki ipek anlatamam çok zeki oluyolar sırf laf ebesi

bugun sabahın köründe bile tatlı yedim .dünde çok tatlı yedim hareket etsin diye..midem bulanıyo artık...
düngece üzerine soda içmesem çıkarcaktım nerdeyse....
hareket etsin istiyorum kafam takıldı

bizim günümüzün dolması 14 eylül, bi problem çıkmazsa inşallah normal düşünüyoruz.. ve ilk bebek evet. pek korkmuyorum şimdilik, bizim sülalede kiminle konussam kolay oluyormuş doğumları, hiç sezaryan yok, ben de illa ki onlara cekmişimdir inş. :)

bende aynı tereddütü yaşıyorum canım....allaha emanett bebeklerimiz.

mopsy benim bugun nst var dr izinde ama nst çekicekler yinede sende say hareketleri bir terslik fark edersen hemen git made face de hareket etmezse yok sola dön yat yok tatlı ye diyenlere bakmayın hemen dr gidin demiş kıyamam çok zor ya sende görüş istersen dr.Allah bebişlerimi bize bağışlasın

selam kızlar bende doktordan geldim mentoscum hani çapaya gidecektim ya hocalar bakacaktı işte bugün ultrasonda bakıldı 1 haftalık gerilik çıktı çok şükür rahatladım medical parkta 3 hafta demişlerdi kiilosuda 2330 gr dı zemuszemus doktor haftaya tekrar çağırdı içim rahatladı çok şükürü bakalım haftaya ne olucak bak bide benimde bebeğim 2 gündür yumuşak yumuşak vuruyo doktora sordum hareketlerinin azalması önemli dedi özellikle akşam yemeğinden sonra 2 saat içinde 10-15 kez hareket er-tmesi gerekiyormuş ona dikkat et

ay inş.canım Allah gönlüne göre versin ben çok korktuğum için sezeryan istedim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım meleklerimize

of içime kurt düştü inanki....

ay çok sevindim senin adına şimdi başka bir arkadaşında aynı çıkmış farklı çıkabiliyomuş dr dedi benimde içim rahatladı biraz ben günde 10-15 diye biliyorum akşam yemeğinden sonra mı 10-15 olması gerekiyomuş:1shok:

ay inş.canım Allah gönlüne göre versin ben çok korktuğum için sezeryan istedim Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kavuşalım meleklerimize

amin canım amin inş...

kızlar hoşçakalın bana müsade.. kızımı besliyim biraz belki büyütürüm biraz :) görüşmek üzere..

mopsy senin nasıl hareketler akşam yemeğinde sonra ki 2saatte 10-15 olması gerekiyomuş ay sanki benim o kadar etmiyo ya günde 10-15 ediyodur belki ama

benim yemekten sonra 3- 5kez hareket ediyordur canım...şimdide hareket ediyor ama okadar yavaş ki..içerden dokunuyor sadece karnım oynamıyor..seninde öylemi...
süt içicem şimdi hareket edermi ki

Kızlar selam. Madeye çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın.
Bende yarın kavuşuyorum oğluma. Çok heyecanlıyım saatler geçmiyor.

benim yemekten sonra 3- 5kez hareket ediyordur canım...şimdide hareket ediyor ama okadar yavaş ki..içerden dokunuyor sadece karnım oynamıyor..seninde öylemi...
süt içicem şimdi hareket edermi ki

ay benimde öyle ya az az vuruyo gidince hast.söylicem dr.izinde ama arasınlar söylesinler dicem ay korkmaya başladım akşam yemeğinde sonra sayıcam bakalım 2 saatte eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…