ben de cuma gidicem son kez 31 ağustos dedi
cuma son kez kilosuna bakalım dedi ona göre kesin tarih vericek ama büyük ihtimal 31 ağustos olur
bozocum günlerimiz aynı ama benden önce doğurcaksın sanırım,,hayırlı ve kolay doğumun olsun inşallah...
benımde eylulun ılk haftası dıodu bakalım kesınlesecek epıdurallı mı spınal mı yapıo acaba sormayı unuttum
bozocum sağol canım ben çalışıyorum ama madenin durumundan sonra izne çıkmaya karar verdim ztn riskli bir gebelik dönemi geçiriyorum iyice korktum.
bu arada made ile konuştum, cuma günü öğleden sonra hareketlerini hissetmemiş ertesi gün kontrolü varmış, dr bebeğin kalbinin atmadığını söylemiş, sezaryanla alınmış çok üzgündü, bebeği patalojiye göndermişler plesentadan da parça alıp gönderilmiş sonuçları bekliyorlar. diyecek birşey bulamıyorum allahım sabır versin çok üzülüyorum
Bilgiler için çok teşekkürler pınarcım....
1500 diye bilgiyi bende almıştım ama içerisine neler dahil neler değil sormamıştım...
Ahh bu arada önceden çatı muayenesi yapacağını haber vermesi çok güzel yaa.. sevindim...
Bu arada ben aslında sezeryan istiyorum.... Normalden korktuğum için benim annem teyzeler falan hep çok kilolu bebekler doğurmuşlar, ve doğumlar çoook uzun sürmüş.. BU yüzden hiç cesaretim yok....
Dİğer bir yanım da sezeryan anormal olan bir durum bir ameliyat.. Riskleri var, dezavantajları normal doğuma göre daha fazla...
Kararsızım....
bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:
kızlar bişey öğrenmek istiyorum kafama takıldı. normal doğum yapmak istiyorum. 2 günönce kontrolde dktrum bebeğin kafa çapının büyük old. söyledi. 99 sanırım 100ü geçerse zor olur dedi ki ben daha 36+5 de böyle çıktı büyük ihtimal geçer gibi. bu durumda olan varmı ya da bildiğiniz? sen bilirsin haftaya bi daha bakarız dedi dr. ama 100 ü geçerse 10 cmzla açılma olması gerekecek sANIRIM. KAFAM KARIŞTI
Birde günde ne kadar yürüyüş yapabiliyorsunuz ben 15-20 dakika zar zor yürüyorum.
kızlar bişey öğrenmek istiyorum kafama takıldı. normal doğum yapmak istiyorum. 2 günönce kontrolde dktrum bebeğin kafa çapının büyük old. söyledi. 99 sanırım 100ü geçerse zor olur dedi ki ben daha 36+5 de böyle çıktı büyük ihtimal geçer gibi. bu durumda olan varmı ya da bildiğiniz? sen bilirsin haftaya bi daha bakarız dedi dr. ama 100 ü geçerse 10 cmzla açılma olması gerekecek sANIRIM. KAFAM KARIŞTI
Birde günde ne kadar yürüyüş yapabiliyorsunuz ben 15-20 dakika zar zor yürüyorum.
Doktorum bana kesinlikle yarım saatten fazla yrümeyeceksin dedi... YArım saat sabah yarım saat akşam 2 seans olabilir ama uzun süreli yürüyüzyarardan çok zarar veriyormuş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?