canım benim doğuma 14 gün kaldı kısmetse...Filiz hanım a gidiyordum sağolsun hanımefendi bırakıp gitti !! kötükedihüso buğday hanım çok kalabalık randevu almakta bile zorlanıyorsun o yüzden Atakent Hastanesindeki Nilgün Esma yankutan a gidiyorum Her ne kadar hakkında kötü yorumlar da yapılsa ben çok memnunum.çok güzel ilgileniyor Atakentte doğum yapıcam inşallah...
Bugün eşimin sezon toplantısı başladı... 1 hafta boyunca çoook ama çok yoğun olacak...
Annenlere git istersen geç saatlere kadar yanlız kalma dedi... Ama benim içim elvermiyor, sonuçta iyiyim... HAftaya da annemler gelcek, o yüzden gitmek istemiyorum...
Hem eşimin kıyafetleri ütüsü, toplantı zamanı şık olması lazım... Kendim ilgilenmek istedim...
Ama şimdi sabah evden çıktığından beri aramadı... Ve ben biraz bozuldum...
2 dk. da olsa wc ye bile gittiğinde arayıp naber napıyorun nasılsın diyebilirdi....
Ahh bu erkekler neden bu kadar düşüncesiz ve odun olurlar ki....
Bi tane yetmiyomuş gibi bir odun daha geliyor :)) küçük odunum benim....
tubilosh 8. kat mı maşallah canım sana ne diyeyim. ama doğumun kolay olur böyle hareketliysen.
offf kızlar ya moralim çok bozuk.zaten 2 haftadır herşeye ağlayıp duruyorum dün madenin yaşadığı talihsizlik aklımdan çıkmıyor bir türlü.Eşim de saçma sapan bir sebepten dolatı istanbula yola çıkacak birazdan 4 gün yok ona da çookkkkk kızdım tek başıma kalıcam evde adam hiç düşünmüyor ya.o yokken de dükkanda ben durucam offfffffffffff iyice sinirlerim altüst oldu artık
Yusecim ben de aynen senin gibi dün temizlikçi mağduru oldum....
Çok sinir olmuştum ama eşim kızdı... Ne dert ediyosun senden kıymetlimi... YAzık parama hiçbiyeri temizlemedi diye dolanıp duruyordum... Temizlik yaptırdığını unut dedi... BAşımın gözümün oğlumun sadakası olsun de geç dedi....
Şİmdi öyle düşününce biraz sakinleştim.. Yoksa dün kadın gittiğinden beri evde dolaşıp kirli kalan yerleri gördükçe sinirlerim atıyordu....
arkadaşlar bu temizlik işini neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum... bir hafta önceden yapın... bu arada elinizin altında bir temizlikçi bulunsun beklenmeyen bir durum olduğunda siz hastanedeyken çok güvendiğiniz birini yanına bırakırsınız ev geldiğinizde pırıl pırıl olur... şimdi yapıyorsunuz cam sildiriyorsunuz ya yağmur yağarsa, ya da bir gün temizlik yapıldığında ertesi güne kalmaz zaten yine batıyor. bütün çabalar sinir stres hepsi boşa gidiyor.. yani boşuna stres yapmış oluyorsunuz... kasmayın kendinizi bence karnınızdaki melekten daha önemli değil hiçbirşey....
ya da bilmiyorum ben mi çok rahatım!!!!
arkadaşlar bu temizlik işini neden bu kadar abarttığınızı anlamıyorum... bir hafta önceden yapın... bu arada elinizin altında bir temizlikçi bulunsun beklenmeyen bir durum olduğunda siz hastanedeyken çok güvendiğiniz birini yanına bırakırsınız ev geldiğinizde pırıl pırıl olur... şimdi yapıyorsunuz cam sildiriyorsunuz ya yağmur yağarsa, ya da bir gün temizlik yapıldığında ertesi güne kalmaz zaten yine batıyor. bütün çabalar sinir stres hepsi boşa gidiyor.. yani boşuna stres yapmış oluyorsunuz... kasmayın kendinizi bence karnınızdaki melekten daha önemli değil hiçbirşey....
ya da bilmiyorum ben mi çok rahatım!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?