2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay inş. öyledir çok merak ettim 2eylülde doğum yapcakmısın :dance: inş. sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

hahahah saadet kocana slmlar :)))
öpüyorum hepinizi sizlere ii geceler :))

saadetcim benim kızım 1 eylül saat 15.00 dediler ama kaçta alınır kaçta çıkar bilemicem ama saatleriniz tutmuyor şimdilik
gerçi hiç belli olmaz heranda bekliyoruz biz biliyosun :)

sen git aricam seni ameliyathane kapisinda tel.numaran yaziyor degilmi facebookta saka saka bekleirm biraz sonra ararim aklim kalir hadis aglikla git gel cnm allah bebegine biol bol omur versin hep yuzunu guldrusun sende kurtul arkandan ben gelicem insallah ...

Saadet nerdesin yaa
Merak ettim
girmedin bu saate kadar!!!

Saltanatla ilgili sadece senden haber alıyoz...senden başka haber veren yok maalesef

internetim gitmisti cnm iki gundur ben iyiyim ama bu gun geldi allahtan sabah ariyim saltanati yeniden en son aardigimda hastanede idi 1 saat sonra doktor doguma alicam demis bekliyodu dogurmustur herhalde sabahtan arara bilgi veririm bu saatte gec kaldim ..

ay sabaa yazmış açılma var diye ben saadet anladım pardon :))

o msg sanaydı sabaa :)))

son 3 gündür bende de kaşıntı hat safhada. ama sancı falan bende de yok. arkadaşlarım nasıl sancı olmaz, 1 cm açılmışsan gelmek üzeredir diyorlar ama bende sancı anlamında bir hreket yok :)

benim adet sancisi gibi yani 1 saat oluyo bir kac saat normal sonra geri geliyor birde alt tarafimin kemikleri agriyo yatip kalkarken oturuo kalkaerken zoellikle geceleri kemiklerim agriyo alistirma yapiyo vucut galiba diye bekliyorum ..
catlakalrimin kasintisi beni olduruyo zaten heleki gece kalkiyorum soguk su uyguluyorum bebek yagi kakao yagi dun gece 5 sefer kalktim elimle masaj yapiyorum kasiniyo kasirsam aciyo catlak yok yok derken karitaya donmeside ayri dert konum elimde ayna bakiyorum bakiyorum taksinti yaptim zaten takintiliyim midem bulaniyo gordukce moralim bozluyo

mesajı anladım nevin, olur o kadar karışıklık :)
saadet ismi güzel seçmişsin, yabancı isim gerçekten zor :)
seda rüyam çıkacak mı bende meraktayım açıkçası, haber veririm hayırlısıyla :)
hepinize iyi geceler anneler ve anne adayları.

sedacım cvbın için çok sağol ben bide eczaneye bakayım yarın.buarada yarın benmde doktor kontrolüm var kesin gün belli olucak yarın.büyük ihtimalle perşembe günü alıcak beni doğuma hastaney yattığımda öyle demişti 2 eylül olarak konuştuk ama yarın en kesin tarih belli olur.artık olsun istiyorum bu kasık ağrısıs beni öldürüyo dayanamıyorum yaaaaa

sahura kadar oturan tek hamile benim galiba lmaz:
bebişimde şimdiden alışcak beni uyutmicak ya çok kızdım kendime şimdi klava:

cnm çizelgen doğrumu 4gün mü kaldı gününü doldurmana.. bilmiyorumkismile

evet doğruu şekerimm 1 gün ileri galiba 4 eylülde doluyoo ayın 26 sında gittim çatı muaynem yapıldı açılma var dedii dr 2 haftadırda inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ama tık yokk benmkinde

bel ağrısından uyuyamıyorum çok sıkıntıı yapıyoo son günler çok zormuş yaa benm hamileliğim baştan beri sorunluydu devamlı istifra ettimm komalık yattım desem yeridir ilk zamanlar ama son günler dahada feciymişş çok geriliyoo karnım sanki patlıycak bomba gibiyimm eşime diyorum pimim çekilse güm lüycemmm allh hepimizin yardımcıısı olsn bi avazda kurtarsın

evet doğruu şekerimm 1 gün ileri galiba 4 eylülde doluyoo ayın 26 sında gittim çatı muaynem yapıldı açılma var dedii dr 2 haftadırda inanılmaz bel ağrısı çekiyorum ama tık yokk benmkinde

benimde 38.haftam günüm dolmadan gelir die bekliorum ama belli olmaz yani nazlı kızımın işi..
bana çatı muayenesi yapmadı henüz ama 2gündür sancılar giriyo kasıklarıma bugunde sabahtan beri akıntı gelirmiş gibi bişeyler oluyo alttan ama anlamadım.. suyun gelmesi böle sakin sakin olmaz heralde bide suyum gelseydi sancımda artardı die düşünüyorum öle çok şiddetli olmuyo sancılar bakalım ne zman gelcek minikler

aminnnn cnm :Saruboceq:

bende hep erken davrancak diye düşünürdüm ama hiç keyfini bozmuyo bizimki çatı muaynesi yapıldıktan sonra lekelenmem oldu beniim o normalmişş dr sölemişti zaten o bittikten sonra inanılmaz şekilde akıntı geldi benden resmen akıyoduu 2 gün devam etti şuanda öle şiddetli değil su gelmesini bende merak edıyorum nasıl şekilde olucak diye tetikteyiz devamlı kızlar daha hızlı gelirmiş ama tabi bünyeden bünyeyede değişiyo erkek çocuklarını gününü geçirir derlerr

bakalım benim kız bugunlerde işaret verio ama hayırlı gelsinlerde napalım az daha bekleriz.
ya doktor dediki suyun ya birden gelir. yada az az ama devamlı gelir bi bardakdolana kadar fln dedi. bide şeffaf ama biraz kıvamlı oluyomuş az az gelio ama kıvamlı fln deil kokmuyoda ama yoksa idrarmı kaçıo baskıdan dolayı pek anlamadım acemilik hali :)

ne bilim su patlamasından önce az kanlı afedersin sümüksü bişi geliyo diye duydum bende ondan sonra su gelıyomuş nasıl anlıycaz onu diye soruyom herkese o anlaşılır diyolarr valla acemilik çok zorr senin dediğin o kıvamlı şey benden baya bi geldii ama bence su değildi o iltihap gibi bişiydi

ya aslındada bizdede suç var 9 ay bekledikk şu son gnleri geçirmek zor gelıyo bize hemen kavuşmak istiyoruzz ben böle deyince çevremdekiler doğduğundada keşke yerınde daha kalsaydı diyceksin diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…