2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben yanımda bile konuşturtmuyorm böle şeyleri ister istemez etkileniyom ben yanlız biriymiş doğumum ancak 20sine kadar birileri olur yanımda ay neyese boş allh korusun hepimizi
eyvahedigeldismile

aynı duurumdayız desene bende yalnızım dediğin gibi en fazla 20 gün birileri kalır yanımda sonra yalnızım annemler burda değiller eşim işe gidecek normal olarak eyvahedigeldismile

alkisalkisalkisalkisalkisalkis inşş.canım innşş.meleklerimiz sağlıkla gelsin kucağımıza geerisi önemli değilopuyorumnanaktan ben hiç bilmiyodum böyle şeylerri nette geziyodum tesadüf okudum ama pişman oldum tabi okuduğuma zaten cabuk etkilenen bir yapım var ama bol bol dua edelim hiç bişey olmaz inşşşş..:Saruboceq:

evde yalnız olanınız var mı bilmiyorum ama umarım sizide korkutmamışımdır kızlar valla okuyunca ben korktum ve yalnızım evde sizinle paylaşmak istedim rahatlamak için sizide tedirigin ettiysem kusura bakmayım yaabilmiyorumkismile

Evet canım bu konular biraz tedirgin ediyor insanı ama boşver güzel şeyler düşünüp dua edelim Allahın izniyle hiçbirşeycik olmaz merak etme.

kızlar hastaneden canlı yayın sıze henuz sezeryana gırmedım nst baglıyım kan tahlılı sonuclarını beklıyoruz.telden gırıyorum nete optum hepınızı

kızlar hastaneden canlı yayın sıze henuz sezeryana gırmedım nst baglıyım kan tahlılı sonuclarını beklıyoruz.telden gırıyorum nete optum hepınızı

alkisalkisalkisalkisalkisalkis ayy hadi güzel haberlerinide bekliyoruz inşşş.sağlıkla al bebişini kucağınaopuyorumnanaktan

ay ne heycanlıdır şimdi bozo...benimde öğleden sonra dr randevum var kilosuna bakacak inşş.kilo almıştır bebişim ve tarihim tam kesinleşecek şimdilik 6 eylüopuyorumnanaktanleyvahedigeldismile

Günaydın canım,nasılsın ??
Bebişin nasıl ??
Seninle günlerimiz aynı sayılır,tarih aldın mı sen?
Benimki önümüzdei p.tesi belli olacak.

iyiyim canım sen nasılsın
bebekte iyi çok şükür, cuma serum yedi kendine geldi :lepi:
ben tarih aldım 23 eylülde sezaryan olacak kısmetse, seninde sezaryanmı olacak, eğer öyleyse hemen hemen aynı günlere denk geliyoruz

Kızlar nihayet doğum hikayemi bitirdim ve face'e koydum. Merak edenler ordan okuyabilir. Ama yazım biraz korkutucu olmuş sanırım. Maksadım kimseyi normal doğumdan korkutmak değil, ben sadece suni sancının çok kötü olduğunu vurgulamak istiyorum. Doğum konusunda lütfen dikkatli olun ve mümkünse bikaç yere görünün. Normal doğumda ısrarcı olan annelere doktorlar pek sıcak bakmıyor nedense, 9 ay boyunca güleryüzlü olan doktorunuz normal doğum kararına içten içe kızabiliyor. Türkiyede artık gereksin gerekmesin herkese sezaryen yapılıyor çünkü. Allah herkese vicdanlı doktorlar nasip etsin...
Face'i olmayanlar için başka nereye koyulur bilmiyorum...

Canım benim iyi olmanıza çok sevindim.
Bende iyi sayılırım.Dr önce miyom yüzünden normal doğum yapamaya bilirsin dedi,sonra baktı bahanesi işe yaramadı çünkü benim miyomum rahimin dışında yani doğuma engel teşkil etmiyor.
Son gittiğimde de bebek dönmüş dedi,çok moralim bozuldu yaa.8 aydır aynı pozisyonda duran bebiş birden yön değiştiriyor.Başka bi doktora daha gidecem inşallah aynı şeyi söylemz çünkü normal doğumu çok istiyorum.
Hayırlsı baklaım ne olaca.

Kızılcık önceki sayfalarda bana yazmıştın cevap yazamamıştım tatlım,, kızımla daha iyiyiz çok şükür, sen nasılsın. Hamilelik nasıl geçiyor?

Canım az önce de yazdım bir doktora güvenip kalma, adamlar normal doğurucam diyeni sevmiyorlar. Devlet hastanesine güvenin kızlar, ben özelde değil de devlette yapsaydım keşke diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…