slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...
dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük
Kızlar ticker'ıma bakın haaahhaaahhaaa :))
dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük
slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...
canım kısaca anlatayım..buarada benim fıstık bi uyuyor bi mıkırdıyor şuan sesi yokken anlatabildiim kadar yazayım...
amelyathaneye girdim orda anestazist karşıladı beni ben tabi korkudan ağlıyorum:)
adam bana moral verdi baya cesaretimi topladım...bidahada hiç korkmadım yani oraya gidene kadarmış korkum..hiç korkulacak bişey yokmuş meğerse:)
oturur pozisyonda durdum çenemi öne edim elle muayene edip anestazi yerini buldu belden oraya pamukla bişey sürdü sonra uyuşturucu iğneni yapıyorum dedi belden bi ine vurdu aynen kan alınan iğne kadar acıdı..sonra sol kalçamdan bi uyuşma başladı heryerime yayıldı..bütün vucudum ısındı deli gibi susama hissi geldi bana dilim damağım kurudu bi anda..birkaç dakkika bu fenalık hissi vardı birtek..sonra maske taktılar...ondan sonrasını hiç anlamadım.doktorum geldi..heryanda hemşireler bana moral veriyor falan..doum fotorafçımız geldi yanıma kendini tanıtıyor derken beni doktorum kesmiş meğerse:))biz buarada anestazi uzmanıyla konuşuyorduk birden bi bastırmalarla sallanmaya başladım..kızın geliyor bak saçlarıda var falan diyorlar bana....
ben heycanla kızımın çıkmasını bekliyorum.o anda azıma acı bir su geldi...mideme baskıdan dolayı gelmiş önemli bişi değilmiş..o anda kızım çıktı...yavrum beniöm pamuk gibi bembeyaz tertemiz doğudu....çocuk doktoru baktı sonra yanıma getirdiler öptüm minicik hemen susutu yavru kuşum...pamuk gibiydi...sonra yukarıya çıkardıolar kızımı orası soğuk diye...ben kaldım o arada dikişler atılıyor falan ben biran önce kızımın yanına gitmek istiyorum allahtan dikişler bitti ve beni bebişimin yanına çıkardılar..allahım odada herkez bebeğe bakıp bakıp ağlıyor falan i duygusallık sarmış gitmiş...beni karşıladılar falan herşey çok güzeldi allahım herkeze nasibetsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?