sorun genel galiba bende göremiyorum öğlende baktığımda da görünmüyodu..
opuyorumnanaktanbende dde yok yusecim sende değil sorun
canım senden ne haber nasılsın değişiklik varmı durumunda opuyorumnanaktan
gözün aydın keyfiniz yerinde olsun hep sağlıklı olmanıza sevindim bebğini sık sık emzir hem sütün çoğalır hemde azda olsa bebeklerde sarılık oluyor onu emdirerek giderebilirsin a.s.dün sabah on'a çeyrek kala 3320kg 48 cm doğdu alisamız...birtek dün sıkıntımız oldu bütün gün hastahanede yattım ağrıkesici iğnelerle....gece 10 gibi ayağa kalktım ayağa kalkmak baya zordu biraz yürüttüer beni..sonra yattım yine..sabah kalktığımda dahada hafiflemişti ağrılarım..ağrıkesici bile vurulmadık....normalde 2 gün kalacaktık hastahende ama benim ağrılarımın azalması gazımı çıkarmam bebişin iyi olması çok şükür allahıma bugün taburcu olduk...
darısı isteyen herkezin başına....
herkeze hayırlı doğumlar olsun inşallah...
şimdi evimizde kızımla keyif yapıyoruz teyzelerii..çok öptük
gözün aydın arkadaşım allah analı babalısağlıkla büyütmek nasip etsin a.s.Herkese merhaba.Fırsat bulup giremedim bugüne kadar. 28 Ağustos Cumartesi günü epidural sezaryenle kavuştum kızıma.Kadıköy Şifa Hastanesi'nde, 4060 gr ve 50 cm doğdu. Darısı hepinizin başına.
Bu benim ikinci epidural sezaryenim.Hiç korkmayın, çok çok rahat. Hafif bir iğne acısı dışında(uyuşturulurken) hiçbir acı yok. Sadece yapılan işlemleri hissediyorsunuz,bastırıldığını,çekildiğini. Bebek çıkar çıkmaz kucağa almak muhteşem bir his,kaçırmayın fırsatınız varsa.
düne kadar tecrübeliydim uykusuzluk tecrübe felan dinlemiyor kızım sabah ezanal uyandı tam yatırıyorum 10 dakika sonra tekrar uyanıyor saat 11 kadar böyle devam etti ondan sonra uyudu ama busefer benim uykum kaçtı böyle yaparsa işimiz var demektir 15 gün öncesine kadar ah doğsa diyorduk şimdi ah bir büyüse diyorummihricim hoşgeldin pirensesimiz nasıl üzüyormu seni gerçi sen tecrübelisin ama
ooo çok iyiyusecim ablası eve gelince arkadaşlarını eve çağırdı kardeşime bakın diye dün kızımın arkadaşlarını ağırladık bana bile güvenmiyor kardeşini azıcık ağlasa benimle kavga ediyor ilgilenmiyormuşum kardeşiyle sanki biz eliz birtek onun canı gibi davranıyor ilgisi beni mutlu ediyor aslında temizlikçi sormuşsun bir tane vardı ama şuanda yapmıyor sanırsam
gözün aydın arkadaşım allah analı babalısağlıkla büyütmek nasip etsin a.s.
bende baş ağrısı yaptı sende yarım uyuşturma sende yapmadımı kendi fikrim ama ben hiç tafsiye etmem ilk nada bebeği görüyorsun ama daha sonra baş ağrısında emzirmek bile zo geliyor tabi bu herkeste olmuyormuş bende oldu o yüzden tafsiye etmem kimseye
hadi gözün aydın sapasağlam çıkarsınız inşallah doğumdan ne güzel yarın bebeğine kavuşursun kaydirigubbakcemile3Arkadaslar yarın hastaneye yatıyorum. Eylülün ilk annesi sanırım ben olacagım. Dua edin bana.hayırlısıyla insallah atlatıp size doğumumu anlatırım.heyecandan elim ayagım titriyor. Sürekli ağlamak istiyorum.2 haftada 1 kilo almış bizimki 3500 kilo olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Darısı sizin basınıza
evet banada spinal dediler son dakikada fikrimi değiştirdi anestezi uzmanı böyle olacamı bilseydim tümden uyurdum daha iyi öldüm resmenmihricim bu konu çok karıştırılıyor...
Epidural de başağrısı yanetkisi yok...
Spinal anestezi yan etki olarak başağrısı yapıyor...
Epidurali rahatlıkla tavsiye ediyorlar...
Teyzem ilkinde epidural oldu, ikincisinde spinal....
İlkinde hiçbir sorun yaşamadı.. spinalde ise başağrısından bebeğini emziremedi bile neredeyse.....
O yüzden anesteziye karar verirken anestezi uzmanıyla iyice konuşup hangi anesteziyi uygulayacağını konuşmak gerekiyor....
Spinalde uyuşma daha çabuk olduğu için özellikle devlet hastaneleri ve doğumun yoğun olduğu hastanelerde spinal uygulanıyor....
Çünkü epidural sezeryanda uyuşma 15 dk. sonra falan gerçekleşirken, spinalde 3-5 saniyede uyuşma başlıyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?