2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar arkadaşlar bozomuz dğum yapmış allah analı babalı büyütsün darısı diğer arkadaşların başına olsun ne güzel herkes doğuruyor artık zemuszemus

ohbe okuya okuya geldim kaç sayfa olmuş kuzum siz kaçta kalkıyorsunuzda yazıyorsunuz anlamıyorum valla
ben sabahtan hiç giremiyorum nete

evet ya bozo da doğum yapmiş allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin

anam benle beraber olanlar olmayanlar doğurdu ben hala buralardayım offffffffffffffffffffffsempatiksalakcinni

canım senden ne haber nasılsın değişiklik varmı durumunda opuyorumnanaktan

Çok şükür iyiyiz şimdilik :Saruboceq:
geçen hafta temizlik yapacam diye oğlanı erken getiriyoduk
şimdi NİDİLAT içiyorum geciksin diye
22 sinden önce gelmesin yaramaz oğlum

evinnize dönmüşsünüz gözün aydın...
ablası nasıl karşıladı yeni bebişi?

Mihri Eve birini almak istiyorum..varmı tanıdığın..güvendiğin?
varsa özelden atarmısın nosunu..koca adanada sormadığım kalmadı
Camlar hala bekliyo silinmeyi sempatiksalakcinni

gözün aydın keyfiniz yerinde olsun hep sağlıklı olmanıza sevindim bebğini sık sık emzir hem sütün çoğalır hemde azda olsa bebeklerde sarılık oluyor onu emdirerek giderebilirsin a.s.

yusecim ablası eve gelince arkadaşlarını eve çağırdı kardeşime bakın diye dün kızımın arkadaşlarını ağırladık bana bile güvenmiyor kardeşini azıcık ağlasa benimle kavga ediyor ilgilenmiyormuşum kardeşiyle sanki biz eliz birtek onun canı gibi davranıyor ilgisi beni mutlu ediyor aslında temizlikçi sormuşsun bir tane vardı ama şuanda yapmıyor sanırsam

gözün aydın arkadaşım allah analı babalısağlıkla büyütmek nasip etsin a.s.
bende baş ağrısı yaptı sende yarım uyuşturma sende yapmadımı kendi fikrim ama ben hiç tafsiye etmem ilk nada bebeği görüyorsun ama daha sonra baş ağrısında emzirmek bile zo geliyor tabi bu herkeste olmuyormuş bende oldu o yüzden tafsiye etmem kimseye

Allah başa vermesin
4 çocuğunu birden kaybetmiş...ne zor...allah kimseye yaşatmasın
biz kımıldamasa kafayı yiyoruz

mihricim hoşgeldin pirensesimiz nasıl üzüyormu seni gerçi sen tecrübelisin ama
düne kadar tecrübeliydim uykusuzluk tecrübe felan dinlemiyor kızım sabah ezanal uyandı tam yatırıyorum 10 dakika sonra tekrar uyanıyor saat 11 kadar böyle devam etti ondan sonra uyudu ama busefer benim uykum kaçtı böyle yaparsa işimiz var demektir 15 gün öncesine kadar ah doğsa diyorduk şimdi ah bir büyüse diyorum
sen nasıksın sancın felan olmuyormu

ooo çok iyi
kıskançlık yok ne güzel..
Kolay atlamışsınız..korktuğun başınıza gelmemiş neyseki

çok şükür şimdilik tok sonrası ne olur bilemem
sen doğumu nerede yapmaya kara verdin sezeryan demiş dr öyle yazmışsın

Arkadaslar yarın hastaneye yatıyorum. Eylülün ilk annesi sanırım ben olacagım. Dua edin bana.hayırlısıyla insallah atlatıp size doğumumu anlatırım.heyecandan elim ayagım titriyor. Sürekli ağlamak istiyorum.2 haftada 1 kilo almış bizimki 3500 kilo olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Darısı sizin basınıza

mihricim bu konu çok karıştırılıyor...
Epidural de başağrısı yanetkisi yok...
Spinal anestezi yan etki olarak başağrısı yapıyor...
Epidurali rahatlıkla tavsiye ediyorlar...

Teyzem ilkinde epidural oldu, ikincisinde spinal....
İlkinde hiçbir sorun yaşamadı.. spinalde ise başağrısından bebeğini emziremedi bile neredeyse.....

O yüzden anesteziye karar verirken anestezi uzmanıyla iyice konuşup hangi anesteziyi uygulayacağını konuşmak gerekiyor....
Spinalde uyuşma daha çabuk olduğu için özellikle devlet hastaneleri ve doğumun yoğun olduğu hastanelerde spinal uygulanıyor....

Çünkü epidural sezeryanda uyuşma 15 dk. sonra falan gerçekleşirken, spinalde 3-5 saniyede uyuşma başlıyor....

hadi gözün aydın sapasağlam çıkarsınız inşallah doğumdan ne güzel yarın bebeğine kavuşursun kaydirigubbakcemile3

evet banada spinal dediler son dakikada fikrimi değiştirdi anestezi uzmanı böyle olacamı bilseydim tümden uyurdum daha iyi öldüm resmen

kızlar
sezeryan olanlar dikişmi atıldı size yoksa estetik dikiş yapıştırma dikiş diyolar ya ondanmı yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…