2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saltanatla konustum kizlar dogurmus bebek ve saltanat gayet iyi hepinize slm var bebegimiz 3 kg 40 gr dogmus allah sansini acike tsin :)

nazarboncugumda dogurmus hayirli olsun insallah :)

Sağol canım haber verdiğin için,merak etmiştim Saltanatı.Sanırım zor bir doğum yaşadı,neyse önemli olan iyi olmaları çok sevindim gerçekten.

Kızlar selam Rüzgarla ve kendimle ilgilenmekten yazamadım. Rüzgar 26 Ağustosta doğdu 3.600 gr ve 51 cm. Spinal çok rahatmış hiç korkmayın. Kimler doğurdu bakamadım ,

cnm saltanat 16 saat sancic ektim insallah saadets en kolay dogurrusund edi insallah deidm ghoxzum korktu biraz ama simdi bebegi yaninda diyoki dokunuyorum alismaya calisiyorum vcok mutlu oldum ya :)

ayyy şaşkınlık tedirginlik acayip şeyler hissediorum
bende 7 sinde doğuma giricem bişi çıkmazsa bakalım
allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar güsel bebişler nasip etsin inş....

doğuran arkadaşlarımızın gözü aydın olsun...bitek benim rüzgarım kaldı rüzgar bebekler arasında bakalım ne zöana gelicek bizimki..tebrikler yarencimm...

ayyy şaşkınlık tedirginlik acayip şeyler hissediorum
bende 7 sinde doğuma giricem bişi çıkmazsa bakalım
allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar güsel bebişler nasip etsin inş....

lapa benimde şimdiki tarih 6 eylül sen 8 eylülde hast.yapcan dimi

Kızlar selam Rüzgarla ve kendimle ilgilenmekten yazamadım. Rüzgar 26 Ağustosta doğdu 3.600 gr ve 51 cm. Spinal çok rahatmış hiç korkmayın. Kimler doğurdu bakamadım ,

Canım benim,gözün aydın.Maşallah bebişine Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.Müsait olduğun bi zman bana hastane hakkında bilgi verirsen çok sevinirm.
Kendine ve bebişine iyi bak.opuyorumnanaktan

cnm saltanat 16 saat sancic ektim insallah saadets en kolay dogurrusund edi insallah deidm ghoxzum korktu biraz ama simdi bebegi yaninda diyoki dokunuyorum alismaya calisiyorum vcok mutlu oldum ya :)

Ooff 16 saat miiidelikafadulden ay bende korktum şimdi.
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim.

ceylan ile gosrum arkadaslas uras hala kuvezde agizdan beslnemiyormus ceylanin molai bozuk biraz dua etsin kizlar bana dedi hepinize slm var arkadaslar ..

kızlar selamm...

oyy nazarboncugum da doğum yapmış.
ne güzel ya :)
maşallahhh...
darısı bizim de başımıza inşallah.
agrılarım az az vardı ama belimden giren agrı nefesimi kesiyor adeta.
bugün biraz çıkıp yürüyeyim diyorum. 2 gündür aksattım...

kızlar ya eminönüne gitmek istiyorum. eşimle arabamızla...
aceba bişey olurmu yaa... oralarda sancım tutar veya suyum gelirse rezillik olur :S

Sancın falan yoksa bişey olmaz herhalde.Ama her zaman ihtimal dahilindedirbilmiyorumkismile

Sancın falan yoksa bişey olmaz herhalde.Ama her zaman ihtimal dahilindedirbilmiyorumkismile

tabi haklısın canım... son zamanlarda da insan kendine pek güvenemiyor açıkçası.
neyse duruma göre bakalım artık. nevresim takımı felan almam lazım daha kuzuma.
ufak tefek eksikleri bitirsem rahatlardım.

sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

mütemadiyen sancı çekiyoruzeyvahedigeldismile Ara ara rahatlıyorum.Ama hala ne gelen var ne gidenbilmiyorumkismile

Bişey olmaz canım yaa... kendini rahatlat biraz... ya bişey olursa diye düşünürsen olacağı yoksa da olur....
Arabanızla gidin.. bi güzel gezin... Ama bu saatten sonra olmaz... çok kalabalık olur çünkü...
Sabah erken saatlerde gidin... dükkanlar orada 9-9.30 gibi açılıyor....

slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…