Kızılcık önceki sayfalarda bana yazmıştın cevap yazamamıştım tatlım,, kızımla daha iyiyiz çok şükür, sen nasılsın. Hamilelik nasıl geçiyor?
Kızlar nihayet doğum hikayemi bitirdim ve face'e koydum. Merak edenler ordan okuyabilir. Ama yazım biraz korkutucu olmuş sanırım. Maksadım kimseyi normal doğumdan korkutmak değil, ben sadece suni sancının çok kötü olduğunu vurgulamak istiyorum. Doğum konusunda lütfen dikkatli olun ve mümkünse bikaç yere görünün. Normal doğumda ısrarcı olan annelere doktorlar pek sıcak bakmıyor nedense, 9 ay boyunca güleryüzlü olan doktorunuz normal doğum kararına içten içe kızabiliyor. Türkiyede artık gereksin gerekmesin herkese sezaryen yapılıyor çünkü. Allah herkese vicdanlı doktorlar nasip etsin...
Face'i olmayanlar için başka nereye koyulur bilmiyorum...
ben okudum doğum hikayeni çok güzel heycanlı ve korktuğumu yazan benimben zaten normal doğumdan çok korkuyorum melek senin yazdıklarınla alakalı değil canım psikolojik sanırım-tatlicadiarzu-
Kızılcık annelik dikişlere rağmen çok güzel, geç bile kalmışım diyorum. 4 ay sonra hamile kaldım, erken diyorduk eşimle ara sıra. Şimdi de iyi ki olmuş diyoruz. Ama işin doğrusu hala oturup yemeğimi yiyemiyorum. Yan yatarak yapıyorum herşeyi. WC çok zor falan. Zaman gerekiyor sanırım, sezaryen olanlar benden iyiler. Ama dedim ya ben doktor mağduruyum
Kızılcık annelik dikişlere rağmen çok güzel, geç bile kalmışım diyorum. 4 ay sonra hamile kaldım, erken diyorduk eşimle ara sıra. Şimdi de iyi ki olmuş diyoruz. Ama işin doğrusu hala oturup yemeğimi yiyemiyorum. Yan yatarak yapıyorum herşeyi. WC çok zor falan. Zaman gerekiyor sanırım, sezaryen olanlar benden iyiler. Ama dedim ya ben doktor mağduruyum
Canım benim inşallah hiçbirşey korktuğun gibi olmaz ve kolayca kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:
kızlar selam.
ben NAZARBONCUGUMUN yakın arkadasıyım..bugün bana mesaj yolladı...bu sabah 5 de normal dogumla kızını kucagına almış çok şükür.Darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına.:Saruboceq:size haber vermemi istedi..
kızlar selam.
ben NAZARBONCUGUMUN yakın arkadasıyım..bugün bana mesaj yolladı...bu sabah 5 de normal dogumla kızını kucagına almış çok şükür.Darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına.:Saruboceq:size haber vermemi istedi..
kızlar selam.
sagolun kızlar darısı tüm isteyenlere..ay kendim için yazıyomuş gibi oldu hadi inşallah bigün bende yazarım :)))
melek.boz geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi naip etsin .
ya beni faceden çıkarmışlardı daha da kabul edilmedim(
ben nasıl okuyucam şimdi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?