2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızılcık önceki sayfalarda bana yazmıştın cevap yazamamıştım tatlım,, kızımla daha iyiyiz çok şükür, sen nasılsın. Hamilelik nasıl geçiyor?

Önemli değil canım benimopuyorumnanaktan

İyi olmanıza çok sevindim.
Bende iyiyim şimdilik bi şikayetim yok sadece biraz çatı kemiklerim ağrıyor okadar.
Asıl sen anlat annelik nasıl gidiyor ? diki,şlerin nasıl oldu hala zorlanıyor musun ??

ben okudum doğum hikayeni çok güzel heycanlı ve korktuğumu yazan benim ben zaten normal doğumdan çok korkuyorum melek senin yazdıklarınla alakalı değil canım psikolojik sanırım-tatlicadiarzu-

Kızılcık annelik dikişlere rağmen çok güzel, geç bile kalmışım diyorum. 4 ay sonra hamile kaldım, erken diyorduk eşimle ara sıra. Şimdi de iyi ki olmuş diyoruz. Ama işin doğrusu hala oturup yemeğimi yiyemiyorum. Yan yatarak yapıyorum herşeyi. WC çok zor falan. Zaman gerekiyor sanırım, sezaryen olanlar benden iyiler. Ama dedim ya ben doktor mağduruyum

ben okudum doğum hikayeni çok güzel heycanlı ve korktuğumu yazan benim ben zaten normal doğumdan çok korkuyorum melek senin yazdıklarınla alakalı değil canım psikolojik sanırım-tatlicadiarzu-

Canım benim inşallah hiçbirşey korktuğun gibi olmaz ve kolayca kucağına alırsın inşallah :Saruboceq:

Canım benim çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda toparlanırsın.
Bende eziyet çekmemek için sezeryan olmayı istemiyordum demekki normal doğumdada aksilikler olabiliyor.Bende face olmadığı için başına neler geldiğini bilmiyorum canım ama tekrar geçmiş olsun.

kızlar selam.
ben NAZARBONCUGUMUN yakın arkadasıyım..bugün bana mesaj yolladı...bu sabah 5 de normal dogumla kızını kucagına almış çok şükür.Darısı tüm hamilelerin ve hamile kalmak isteyenlerin başına.:Saruboceq:size haber vermemi istedi..

herşeye rağmen sağlıkla almışsın bebişini kucağına sanırım en büyük mutluluk buopuyorumnanaktan darısı bizim başımıza bizde sağlıkla kavuşsaydık bebişlerimize başka bişey istemiyorummm:Saruboceq:

Aay çok sevindim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

aaaaaa:lepi: gözünaydın nazarboncuğu aayyy çok güzell bir bebişimiz daha olduuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis

saltanatla konustum kizlar dogurmus bebek ve saltanat gayet iyi hepinize slm var bebegimiz 3 kg 40 gr dogmus allah sansini acike tsin :)

nazarboncugumda dogurmus hayirli olsun insallah :)

sagolun kızlar darısı tüm isteyenlere..ay kendim için yazıyomuş gibi oldu hadi inşallah bigün bende yazarım :)))

Ohh çok şükür yaa, Allah uzun ömürler versin...

melek.boz geçmiş olsun canım. Allah analı babalı büyütmeyi naip etsin .

ya beni faceden çıkarmışlardı daha da kabul edilmedim (

ben nasıl okuyucam şimdi (

maşallah 2 bebeğimiz daha olmuş ayyy darısı bizlerin başına

MELEK BOZ :canım yaa benim de face yok ben de okuyamıyorummm ((
çok da merak ediyorum

kızlar MOPSY de dün doğum yapacaktı dün
haberi olan var mı ????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…