2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar yeni doğum yapmış arkadaşlarımızı tek tek tebrik ediyorum hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip eder inşallah.

benim net günüm yarın belli olacak ya cuma günü yada p.tesi çok heyecanlıyım :)

ne sancı ne ağrı ne bişey nasıl hamileyim anlamadım maşallah benim kızım beni 9ay hiç yormadı sadece bulantılarımdan bıkmıştım okadar şimdide hopluyom zıplıyom insin aşşa diye yok anam gelmiyor bakalım ayın 7 sine kadar doğum olur dediler ama ağrı felan yok bende

kızlar şimdi bişey okudum sitede kız yazmış arkadaşımın bebeği ıslak medil kullanmaktan kız çocıuğu enfeksiyon kapmış vajinasına içine kadar çok zor durumdaymış bebeği annesine de göstermiyorlarmış

sakın ıslak mendil kullnamyın diyor o ıslak bezle temizliyormuş 7 aylık olmuş bebeği
şimdi kesin kararımı verdim asla ıslak mendil kullanmıyocağım pamuk kullanacağım
hastaneyede eczanede ıslak pamuklar satılıyormuş onu alacağım geçici olarak
zizlerlede paylaşmak istedim

hemen hemen bütün hastaneler artıkyapıştırma denilen estetik dikişi kullanıyor.. normal dikiş atılmıyor yani.... En azından benim bildiğim istanbulda böyle...

çokta haplama nekadar doğru bilemiyorum ama emzikten düşer felan dediler bana karnında kalacak değil ya pırtlatırsın sende bebişini merak etme
ay benim en çok hamileyken her 15 dakikaya bir wc taşınıyordum o tuhafıma gidiyor şimdi ne rahatım hiç aklıma bile gelmiyor akannehir

Nagihancım ıslak bez var ıslak bez var....
Hep teyzemden örnek veriyorum ama en yakın örneğim o benim...
Biri 10 diğeri 1 yaşında 2 kızı var... Kıkları çıkana kadar ıslak pamukla temizlediler.. Sonra ıslak mendile geçtiler...
Hiç bir sorun da yaşanmadı enfeksiyon falan olmadı....
100 tanesi 1 liraya satılan nerede nasıl üretildiği belli olmayan bir ıslak mendil de kullanılmış olabilir... Bence her ıslak mendili de aynı kefeye koymamak lazım....

Ben sürekli ıslak pamuk kulanmayı düşünmüyorum açıkçası.. Başa çıkmaz onunla... Bilemyorum.. Islak mendil gibi bir kolaylık varken neden kendimi mahrum edeyim ki böyle bişeyden....

O kadar ince düşünecek olursan suda bile mikrop ürüyor... Olacak olsa ıslak pamuktan da olur...
Yani evhamın pimpirikliliğin sonu yok.....

nagihancım bende düne kadar pamuk kullanıyordum ama çok zor oldu bana her seferinde pamuğu sıcak su ısıtıp gelmek zor oluyor özellikle geceleri içim elvermiyor ama kulandım bugün aslında pamuğumuzda bitti alimde yenidenmi başlasam

ama sadece bu bebek için söylemiyorum tamam belki 1 tl ye almıştır ama normaldede pişik yapıyor bu ıslak mendiller 9 ay eziyetlerini çektik evlat sahibi olmakta kolay değil be arkadaşım ne olacak ıslasak he sizlerde kesin ıslayın demiyorum fikrimi söylüyorum işimin adıne bebeten başka tek işim nasip olursa kızımla zaman geçirmek bana zor geleceğini zannetmiyorum
bu benim fikrim kimse yanlış anlamasın

arkadaşlar ben çıkayım yemek yapacağım bana bakıyor hepsi güya kaynanam var yardım için gelmişti herzman da yazıyorum ya bolkon sefası yapıyor karnı aç ama beni bekliyor herzamanki gibi
görüşürüz kızlar

Teşekkür ederim ,senin de gözün aydın olsun.Bebeklerimizin çok güzel ömürleri olsun inşallah. Epidural bende başağrısı yapmadı,ilki de yapmamıştı.Yalnız ben bunu birinden daha duymuştum,bazen yan etki olarak başağrısına sebep olabiliyor.

Kızlar kaslarım nasıl ağrıyo anlatamam..
dün gece yatakta mecalim yoktu..şimdide aynı
hani avcumu kapatacak kaslarım varya..oralarım ağrıyo...

sanki halı yıkamışım gibi parmak-dirsek arası kaslarım
yada dağa tırmanmışım gibi bacak kaslarım...tam dizlerimin üstüne sopayla vurulmuş gibi

normalmi

çok şükür şimdilik tok sonrası ne olur bilemem
sen doğumu nerede yapmaya kara verdin sezeryan demiş dr öyle yazmışsın
Marsada yaşadığım faciadan sonra drumdan vazgeçmemeye karar verdim
Zaten marsayı elemiştim
devlet olsaydı seyhan araştırma düşünüyordum
yeni baş asistan komsunun kardeşiymiş..

klava:lmaz:
kendi kendine nazar mı deydirecen

uni ıslak pamuk 10
normal pamuk 3 tl

arada ne fark varki bukadar pahalı?
ne gereği var

uni ıslak pamuk 10
normal pamuk 3 tl

arada ne fark varki bukadar pahalı?
ne gereği var

Uni ıslak pamuk.. 3x40lı pamuk 10 tl...
Nasıl bir pamuk 3 tl bilmiyorum.... bebeklerin cicilerinde ipeğin 60lı pamuğu vardı oysa eğer 3 tl olan
uninin 3 tanesi onun 2 tanesine denk geliyor 3x40 uni:120 uni 10 tl // 2x60ipek pamuk:120ipek pamuk 6 tl...
Aradaki fark da suyu sterilize etmek için kaynatıp soğutmak zahmetine girmemenin rahatlığı olsa gerek...

cnm allah yardımcın olsun inş. kolayca atlatırsın.. doğuma giderken ayağını sürü de arkandan bizde gelelim hihoyyyt hihoyyyt

uni baby yenidoğan die var ya onlar sadece su ve pamuk bende ondan almıştım marketlerde de var ona devam ederim ozaman buyusede :ecrin_bebek:

aa bende 3gündür dizlerimin ağrısından çıldırcam ya neden acaba bende naptımki diodum. demek sende de var parmaklarım kollarımda tutmuyo nedense bitek ben deilmişim demekkk :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…