düne kadar tecrübeliydim uykusuzluk tecrübe felan dinlemiyor kızım sabah ezanal uyandı tam yatırıyorum 10 dakika sonra tekrar uyanıyor saat 11 kadar böyle devam etti ondan sonra uyudu ama busefer benim uykum kaçtı böyle yaparsa işimiz var demektir 15 gün öncesine kadar ah doğsa diyorduk şimdi ah bir büyüse diyorum
sen nasıksın sancın felan olmuyormu
çokta haplama nekadar doğru bilemiyorum ama emzikten düşer felan dediler bana karnında kalacak değil ya pırtlatırsın sende bebişini merak etmene sancı ne ağrı ne bişey nasıl hamileyim anlamadım maşallah benim kızım beni 9ay hiç yormadı sadece bulantılarımdan bıkmıştım okadar şimdide hopluyom zıplıyom insin aşşa diye yok anam gelmiyor bakalım ayın 7 sine kadar doğum olur dediler ama ağrı felan yok bende
kızlar şimdi bişey okudum sitede kız yazmış arkadaşımın bebeği ıslak medil kullanmaktan kız çocıuğu enfeksiyon kapmış vajinasına içine kadar çok zor durumdaymış bebeği annesine de göstermiyorlarmış
sakın ıslak mendil kullnamyın diyor o ıslak bezle temizliyormuş 7 aylık olmuş bebeği
şimdi kesin kararımı verdim asla ıslak mendil kullanmıyocağım pamuk kullanacağım
hastaneyede eczanede ıslak pamuklar satılıyormuş onu alacağım geçici olarak
zizlerlede paylaşmak istedim
gözün aydın arkadaşım allah analı babalısağlıkla büyütmek nasip etsin a.s.
bende baş ağrısı yaptı sende yarım uyuşturma sende yapmadımı kendi fikrim ama ben hiç tafsiye etmem ilk nada bebeği görüyorsun ama daha sonra baş ağrısında emzirmek bile zo geliyor tabi bu herkeste olmuyormuş bende oldu o yüzden tafsiye etmem kimseye
Marsada yaşadığım faciadan sonra drumdan vazgeçmemeye karar verdimçok şükür şimdilik tok sonrası ne olur bilemem
sen doğumu nerede yapmaya kara verdin sezeryan demiş dr öyle yazmışsın
ne sancı ne ağrı ne bişey nasıl hamileyim anlamadım maşallah benim kızım beni 9ay hiç yormadı sadece bulantılarımdan bıkmıştım okadar şimdide hopluyom zıplıyom insin aşşa diye yok anam gelmiyor bakalım ayın 7 sine kadar doğum olur dediler ama ağrı felan yok bende
uni ıslak pamuk 10kızlar şimdi bişey okudum sitede kız yazmış arkadaşımın bebeği ıslak medil kullanmaktan kız çocıuğu enfeksiyon kapmış vajinasına içine kadar çok zor durumdaymış bebeği annesine de göstermiyorlarmış
sakın ıslak mendil kullnamyın diyor o ıslak bezle temizliyormuş 7 aylık olmuş bebeği
şimdi kesin kararımı verdim asla ıslak mendil kullanmıyocağım pamuk kullanacağım
uni ıslak pamuk 10
normal pamuk 3 tl
arada ne fark varki bukadar pahalı?
ne gereği var
Arkadaslar yarın hastaneye yatıyorum. Eylülün ilk annesi sanırım ben olacagım. Dua edin bana.hayırlısıyla insallah atlatıp size doğumumu anlatırım.heyecandan elim ayagım titriyor. Sürekli ağlamak istiyorum.2 haftada 1 kilo almış bizimki 3500 kilo olmuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Darısı sizin basınıza
kızlar şimdi bişey okudum sitede kız yazmış arkadaşımın bebeği ıslak medil kullanmaktan kız çocıuğu enfeksiyon kapmış vajinasına içine kadar çok zor durumdaymış bebeği annesine de göstermiyorlarmış
Kızlar kaslarım nasıl ağrıyo anlatamam..
dün gece yatakta mecalim yoktu..şimdide aynı
hani avcumu kapatacak kaslarım varya..oralarım ağrıyo...
sanki halı yıkamışım gibi parmak-dirsek arası kaslarım
yada dağa tırmanmışım gibi bacak kaslarım...tam dizlerimin üstüne sopayla vurulmuş gibi
normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?