slm kızlar biz geldik:))kızımızla kavuştuk dün...
epiduralle sezeryanla doğumum oldu.çok rahattı herşey...
canım kısaca anlatayım..buarada benim fıstık bi uyuyor bi mıkırdıyor şuan sesi yokken anlatabildiim kadar yazayım...
amelyathaneye girdim orda anestazist karşıladı beni ben tabi korkudan ağlıyorum:)
adam bana moral verdi baya cesaretimi topladım...bidahada hiç korkmadım yani oraya gidene kadarmış korkum..hiç korkulacak bişey yokmuş meğerse:)
oturur pozisyonda durdum çenemi öne edim elle muayene edip anestazi yerini buldu belden oraya pamukla bişey sürdü sonra uyuşturucu iğneni yapıyorum dedi belden bi ine vurdu aynen kan alınan iğne kadar acıdı..sonra sol kalçamdan bi uyuşma başladı heryerime yayıldı..bütün vucudum ısındı deli gibi susama hissi geldi bana dilim damağım kurudu bi anda..birkaç dakkika bu fenalık hissi vardı birtek..sonra maske taktılar...ondan sonrasını hiç anlamadım.doktorum geldi..heryanda hemşireler bana moral veriyor falan..doum fotorafçımız geldi yanıma kendini tanıtıyor derken beni doktorum kesmiş meğerse:))biz buarada anestazi uzmanıyla konuşuyorduk birden bi bastırmalarla sallanmaya başladım..kızın geliyor bak saçlarıda var falan diyorlar bana....
ben heycanla kızımın çıkmasını bekliyorum.o anda azıma acı bir su geldi...mideme baskıdan dolayı gelmiş önemli bişi değilmiş..o anda kızım çıktı...yavrum beniöm pamuk gibi bembeyaz tertemiz doğudu....çocuk doktoru baktı sonra yanıma getirdiler öptüm minicik hemen susutu yavru kuşum...pamuk gibiydi...sonra yukarıya çıkardıolar kızımı orası soğuk diye...ben kaldım o arada dikişler atılıyor falan ben biran önce kızımın yanına gitmek istiyorum allahtan dikişler bitti ve beni bebişimin yanına çıkardılar..allahım odada herkez bebeğe bakıp bakıp ağlıyor falan i duygusallık sarmış gitmiş...beni karşıladılar falan herşey çok güzeldi allahım herkeze nasibetsin...
Herkese merhaba.Fırsat bulup giremedim bugüne kadar. 28 Ağustos Cumartesi günü epidural sezaryenle kavuştum kızıma.Kadıköy Şifa Hastanesi'nde, 4060 gr ve 50 cm doğdu. Darısı hepinizin başına.
Bu benim ikinci epidural sezaryenim.Hiç korkmayın, çok çok rahat. Hafif bir iğne acısı dışında(uyuşturulurken) hiçbir acı yok. Sadece yapılan işlemleri hissediyorsunuz,bastırıldığını,çekildiğini. Bebek çıkar çıkmaz kucağa almak muhteşem bir his,kaçırmayın fırsatınız varsa.
Güzel anlatmışsınUni ıslak pamuk.. 3x40lı pamuk 10 tl...
Nasıl bir pamuk 3 tl bilmiyorum.... bebeklerin cicilerinde ipeğin 60lı pamuğu vardı oysa eğer 3 tl olan
uninin 3 tanesi onun 2 tanesine denk geliyor 3x40 uni:120 uni 10 tl // 2x60ipek pamuk:120ipek pamuk 6 tl...
Aradaki fark da suyu sterilize etmek için kaynatıp soğutmak zahmetine girmemenin rahatlığı olsa gerek...
Güzel anlatmışsın
neyi savunduğunu anlamakta zorlandım biraz ama..Tam anlayacağım şekilde anlatmışsın
Buna göre pamuk daha uygun oluyo
ipek 50.000
uni 83.000 tl
sempatiksalakcinni
canım benim... ekonomik oluşuna bakarsan tabii ki pamuk ve su daha uygun...
ama uni yenidoğan ıslak pamuğun rahatlığı da yadsınamaz....
Kolay değil... O kadar yorgunluğun içinde her altını pislettiğinde su kaynatıp soğutma falan....
Yani ilk etapta ben de öyle yaparım heralde.. ama en fazla kırkı çkana kadar.. sonra unibaby e devam....
40ı çıkana kdr ıslak pamuk burada hemfikiriz.sonrasında tavsiyem ıslakmendili suda yıkayın suyunu sıkıp silin.öyle yapanı çok gördüm o zmn dokunmaz bebelerin poposuna:))ben öyle yapıcamguclubacismile
slm millet.Bugün dr kontrolümüz olacaktı ama olamdıeyvahedigeldismile Dr um kaza geçirmiş araştırmada yatıyormuş.Rabbim şifa versin.
Biz ne yapacaz artık demeye başladım.Biraz karasız kaldık.Yarın dr umun yerine bakan dr gidecez.Son zamanlarımda kötü oldu bu haber.Hayırlısı artık bakalım
Gözün aydın...sağlıkla al kucağına bebişiniYUSEEEEEE sana sesleniyorumgünün belli oldu bugun 6 EYLÜLE benide yazkaydirigubbakcemile3
alkisalkisalkisnormal çeşme suyunda mı?? ne anladık o zaman bu işten.....
yaa bu ıslak mendil dokunuyor pişik yapıyor olayına ben inanmıyorum.. teyzem 2 kız çocuk... Yengem 2 erkek 1 kız büyüttü.. Hepsine de ıslak mendil kullandılar... Hiç de pişik problemi yaşamadılar....
Her çocuk belli dönem pişik olur... Ama genelde bunun sebebi ıslak mendil değil, bebeğin altının zamanında açılmamasıdır....
Neyse herkes kendince içini rahatlatacak bir çözüm yöntem deniyor sanırı...
Yaşayıp görücez...
Sen çalışıyosuncanım benim... ekonomik oluşuna bakarsan tabii ki pamuk ve su daha uygun...
ama uni yenidoğan ıslak pamuğun rahatlığı da yadsınamaz....
Kolay değil... O kadar yorgunluğun içinde her altını pislettiğinde su kaynatıp soğutma falan....
Yani ilk etapta ben de öyle yaparım heralde.. ama en fazla kırkı çkana kadar.. sonra unibaby e devam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?