ahhh canım nerdeeeeeee güzel haberler vermek isterdim ama bizim kız çok inatçı çıktı .nst girdim tık yok keyfi yerinde doktoruma dedim ne zaman doğurucam bekliycez diyo çarşamba yada perşembe gel dedi bi muayene edeyim o zaman bakalım dedi ozamana kadar bişi olmazsa tekrar muayeneye gidicem ama izinden yeni döndü diye adam okadar yoğunki gel demesine rağmen randevu alamadık yer yok ama gidicem valla araya sıkıştırsın bekleyemem tedirgin oluyom ya suyum azalmışsa ya kordona dolanır diye panik halindeyim.eyvahedigeldismile
sanırsam sendede faaaliyet yok kaydirigubbakcemile3 hadi hakkımızda hayırlısı canım
aaa sezeryanmı olmuş canım yaa okadar bekledi demek gelmedi kendi isteğiyle :umursamaz: neysee sağlıklı olsunda korkarım bu gidişle benimde sezeryan olucak yavaş yavaş hiç istemesemde o düşünceyede kendimi hazırlamam lazım daha fazla hayal kırıklığı yaşaypı depresif duruma düşmemek için
NERDEEEEEE bendede bişey yok akıntı var arada sancı okadar biraz önce aya kalktım rahmime sancı saplandı eşim kandıramassın beni diyor inanmam sana dr götürmüyecem diye dalga geçiyo
iş yerinde arkadaşları senin oğlun olacak kızın değil derlermiş tosun kızım diye seviyor gelmişte
canım hayırlı olsun bebişin sütüm kaçtı gelmiyor diye sakın pes etme kesinlikle zorlamalısın bu şekilde 1 hafta 10 gün uğraşanlar var
bebek emdikçe gelicek zaten sütün
bak benimde sütüm bol bol değildi arada azalıyordu üzülüyordum 3-4 gündür bayramda yediğim baklavalar çikolatalar baya arttırdı kilo alcam die korktum ama değdi...
gerçekten emzirince rejim yapılmıyormuş.
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.herkese iyi akşamlar..
nihayet canım oğlumu kucağıma aldım..11 Eylül günü normal doğumla ve de suni sancıyla bebeğimi dünyaya getirdim, bugün taburcu olduk, çok güzel bir duygu çok mutluyum...Darısı tüm anne adaylarının başına..doğum hikayemi de ilerde yazarım..
bencede pes etme sürekli emzir olur bence sütün benim bir arkadaşım süt kanalı kapanmş sırf emdirebilmek için birkaç günlük doğum yapmıştı ameliyat geçirdi sırf bu yüzden sende denmeyi hiç bırakma azda olsa emzir ne kadar emse o kar senin içinherkesin geçmiş bayramını kutluyorum. 10 gündür internet yoktu giremedim hiç. gerçi girmeye fırsatım da olmadı.. sarılığımız yükseldi 2 gün hastanede küvezde yattı bebeğim. olmayan sütümü damla damla da olsa sağdım, ilaç niyetine içirdiler. biberona alıştı bi güzel kızım. şimdi her öğünde mama öncesi meme krizimiz var. bazen emiyor bazen emmiyor. sütüm de iyice geri kaçtı. ben emzirme işini beceremedim. her mama hazırlarken içim gidiyor ama napım aç kalmasın, şekeri düşüyo, kendinden geçiyor daha çok üzülüyorum. en azından artık acıkınca ağlıyor :)
doğum yapan herkese kolaylıklar diliyorum. bebebklere ve annelere sağlık diliyorum.
sen assolistimiz ol sahneye en son assolistler çıkarCANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN NORMAL DOĞUM YAPMIŞSIN DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH
AY NEGÜZEL HERKES DOĞURUYOR BENİM GÜNÜM DOLDU 3 GÜN OLUYOR HALA TIK YOK ALLAHIM BENDE DOĞURMAK İSTİİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMmafoldumben
demekki senin bebişin yerinde çok rahat şaka bir yana herşeyin hayırlısı canım sağlıkla kurtulunda ikiniz 3 ,5 gün sonra olsun opuyorumnanaktan
gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.kızlar selamlar..ben artık pek siremiyorum siteye..ev çok kalablık..doğumum zor oldu..41+1 de doğdu oğlum...16 saat suni sancı sonrasında oğlumun kalbi durmak üzereyken sezaryana aldılar...
çok şükür onu kucağıma aldıktan sonra acısı sancısı unutuldu..çok mutluyum..Allah sizleride bir an önce kurtarsın..doğum yapmamış olanları..doğum yapanlarada hayırlı uğurlu olsun..yarın oğlum tam 1 haftalık oluyor inşallah..Bu güzel duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin...ev kalabalık olduğu için çıkmak zorundayım..bir ara detaylıca anlatırım..Allaha emanet olun..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay valla eşlerimizde kafayı yedi kaydirigubbakcemile3 yazıkk benim kocad beni bekliyor iş için gtmesi gerekiyor ama gidemiyo bana ba çarşamba kesin doğur tamam mı diyo :) bende oldu siarişi yazdım gelicek inş o gün diyom valla sırf gelsin diye bugün dr sonra deli gibi gezdik eşim ablam ben ama sancı yerine ayağımın ağrısındna duramıyom teyzem masaj yatı ama banamısın demiyo sempatiksalakcinni
sabırlı olun arkadaşlar eninde sonunda çıkacak karnınızda kalcak değil bebişliriniz
bnimki bugün hiç durmadı sancısı vardı herhalde hiç kucağımızdan inmek istmiyor yerine bıraktığımız anda çığlık atıyor yemeğimi bile kucamda yiyorum yani anlayacağınız yandım ben ruh gibi geziyorumkafamçokkarıştı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay valla eşlerimizde kafayı yedi kaydirigubbakcemile3 yazıkk benim kocad beni bekliyor iş için gtmesi gerekiyor ama gidemiyo bana ba çarşamba kesin doğur tamam mı diyo :) bende oldu siarişi yazdım gelicek inş o gün diyom valla sırf gelsin diye bugün dr sonra deli gibi gezdik eşim ablam ben ama sancı yerine ayağımın ağrısındna duramıyom teyzem masaj yatı ama banamısın demiyo sempatiksalakcinni
sabırlı olun arkadaşlar eninde sonunda çıkacak karnınızda kalcak değil bebişliriniz
bnimki bugün hiç durmadı sancısı vardı herhalde hiç kucağımızdan inmek istmiyor yerine bıraktığımız anda çığlık atıyor yemeğimi bile kucamda yiyorum yani anlayacağınız yandım ben ruh gibi geziyorumkafamçokkarıştı
allah yardımcın olsun canım yediklerine dikkat et bence belkio yüzden artmıştır sancısı ...
valla ne olursa olsun bizde rabbim nasip ederse o yollardan geçicez ama inan beklemesi çok zorrrrr bir an önce kavuşmak istiyorummm :Saruboceq:
sen assolistimiz ol sahneye en son assolistler çıkar
demekki senin bebişin yerinde çok rahat şaka bir yana herşeyin hayırlısı canım sağlıkla kurtulunda ikiniz 3 ,5 gün sonra olsun opuyorumnanaktan
:roflol:hevalla doğru diyon bizim anggeloslo kızlarımız assolist gelmeye niyetleri yok hiç
hayırlısı olsun bizimkilerde çıkacak elbet sabır gerekiyor
canım hayırlı olsun cok sevındım..normal doğum yaptığın içinde ayrıca tebrık ederım...dıkışlere gelınce derecesıne bağlı ama 5-10 gun suruyor maalesef benımkı hala acıyor mesela...göbek---kaburga benımde kaburgalarım daha yenı ıyıleştı o kadar bastırdılar ki... doğum hıkayemeı herkes doğurduktan sonra anlatacağım..... inş. senınnkı çok rahat olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?