2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NERDEEEEEE bendede bişey yok akıntı var arada sancı okadar biraz önce aya kalktım rahmime sancı saplandı eşim kandıramassın beni diyor inanmam sana dr götürmüyecem diye dalga geçiyo

iş yerinde arkadaşları senin oğlun olacak kızın değil derlermiş tosun kızım diye seviyor gelmişte

aynen bende kendimi istemesemde hazırlıyorum sezeryana ama bakalım bende çarşamba günü gidecem heralde dr bakalım doğum olmassa ozamana kadar

evet sezeryanla doğum yapmış onunda gününü baya geçmişti nasip güzelce almışya kucağına önemli değil sağlıklı alalımda kucaklarımza inşallah

kızlar selamlar..ben artık pek siremiyorum siteye..ev çok kalablık..doğumum zor oldu..41+1 de doğdu oğlum...16 saat suni sancı sonrasında oğlumun kalbi durmak üzereyken sezaryana aldılar...

çok şükür onu kucağıma aldıktan sonra acısı sancısı unutuldu..çok mutluyum..Allah sizleride bir an önce kurtarsın..doğum yapmamış olanları..doğum yapanlarada hayırlı uğurlu olsun..yarın oğlum tam 1 haftalık oluyor inşallah..Bu güzel duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin...ev kalabalık olduğu için çıkmak zorundayım..bir ara detaylıca anlatırım..Allaha emanet olun..

annenler geldilermi dadlum aranız nasıl annenlerle kaynananlarla
sırası değil ama nikah işi neoldu yaptınızmı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay valla eşlerimizde kafayı yedi kaydirigubbakcemile3 yazıkk benim kocad beni bekliyor iş için gtmesi gerekiyor ama gidemiyo bana ba çarşamba kesin doğur tamam mı diyo :) bende oldu siarişi yazdım gelicek inş o gün diyom valla sırf gelsin diye bugün dr sonra deli gibi gezdik eşim ablam ben ama sancı yerine ayağımın ağrısındna duramıyom teyzem masaj yatı ama banamısın demiyo sempatiksalakcinni

dadlum tebrik ederim canım geç oldu sanırsam accıkta güç olmuş ama olsun sonunda sağlıklı bir şekilde almışsın kucağına darısı başımıza inş

kızlar benimde sütüm çok az eczanelerde multi malt diye bi içecek var anne sütünü arttırıyormuş ben aldım,dere otu,çörek otu bal,marketlerde satılan malt içeceği(fayrouz)da sütü arttırıyor.bilginize..

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.

bencede pes etme sürekli emzir olur bence sütün benim bir arkadaşım süt kanalı kapanmş sırf emdirebilmek için birkaç günlük doğum yapmıştı ameliyat geçirdi sırf bu yüzden sende denmeyi hiç bırakma azda olsa emzir ne kadar emse o kar senin için

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün a.s.

Kızlar merhaba.Sütüm yok diye üzülmeyin. bol bol tahin helvası yiyin süper süt yapıyor. keten tohumunu yoğurda katın ve yiyin. yeşillik yiyin. birde sütünüzü bebeğiniz emdikten sonra sağın sağmak göğsü boşaltmak daha çok süt yapar ve kanallarınızı açar. Bir ağustos annesi olarak nacizane tavsiyelerim.

allahım meleklerinizi sizlere bağışlasın.

anammmm gene çenem düştü hep ben yazıyorum
kızım uyumuşken bende uyuyum bari iyi geceler opuyorumnanaktan

benimde cuma 40 hafta doluyo.hiç gelesi yok sempatiksalakcinni . geç kalcak die çok korkuyorum. tabiki hayırlısı ama artık karnımda deil kucağımda olsun istiyorumm. benim kızda çokk nazlııı opuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 22 eylül olarak doğum tarihimizi 1 gün daha erkene aldı dr,
kilosunu sağlıklı ölçemedi kafasının çoğu kanaldaymış, çok sancı çekmişsin dedi, alttan baktı açılma başlamış dedi, nst bağladılar düzensiz sancılar çıktı en geç haftaya çarş. doğuruyorum, o zamana kdr düzensizde olsa sancın olursa gel doğuma alıcam dedi bizde haberler böyle

Slm kızlar
Tekrardan hepiniz teşekkür ederim iyi dilekleriniz için ...

Saolasın hero
1 ebe bastırdı.... olmayınca bide erkek geldi beraber bastırdılar..ben ıkınmayı becerememişim!!!!
göbeğim mosmor..bebeğimi kucağıma koyunca acıyo

bide benim koca bi göbeğim kaldı...çatlak yok diye sevindim ama ..göbek kalması normalmi? sende durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…