yusecim aslında ben sancıların nasıl başladığını merak ediyorum. diğerlerini anlatma ama onu anlatsana :)))
eve gelince çarşaf gibi bişeyle sıkıca sarın die okumuştum ii geliomuş. öle durcak biraz heralde :) gözün aydın sende erkenden kavuştun oğluna allah sağlık sıhhat versin ..
Arefe günü eşimle... kaynana... kayınbaba köye gittik biliyosunuz
C.tesi günü..... köy.... pozantı..şekerpınar..tekir yaylası....gezdik....
(Akıntım o kadar çoktu ki (balgam kıvamında) günlük ped aldım..Günlükped olmasa doğumun başladığını farkedemezdim..... çünkü peçeteyi takip etmek zor)
10,30da yattım(iyi ki erken yatıp dinlenmişim)
gece 3de WC kalktım...
Devamlı sırt üstü yatınca sancım oluyodu..o sancıyı da sırt üstü yattığımdan sandım
wc gittim 1 damla kan vardı eyvahedigeldismile
nişan olduğunu anladım...
yatamadım...1saat dolandım..kan çoğaldı
(ben nişandan 2 gün sonra doğar sanıyorum...)
saat 4de sancım çoğaldı
eşimi uyandırdım..
telefondan saat tutuyorum
eşim ailesini kaldırdı..
onlar hazırlanırken ezan okudu
namazlarını kıldılar ..yola çıktık ama bende sancı devam ediyo..ayakta geziyor...gülüşüyoruz eşimle
Adanaya yola çıktık..arabada sancım dayanılmaz oldu
direk hastaneye gitmek İstemedim...eve geldim...duş alıp hazırlandım eşimin yardımıyla
hastaneye gittik....saat 7
dra haber verildi..benim dr yokmuş...nöbetçi dr geldi
ebe 7-8 cm açılması var dedi
ebe:
Sakın ıkınma diyo..
annemde gizlice:
"sen onu dinleme ıkın ..dr geç kalır diye ıkınmanı istemiyor ebe" diyo
.......
...............
.................
ilk çıktığında direk pipisini gördüm
dikişim bitene dek göremedim yüzünü...çatladım meraktan..
Saat 9 oldu .....Oğlumla beraber çıktık odaya
o ana şahit oldum baba ve annannesiyle karşılaştığı ana..tam istediğim gibi
:teselli: mafoldumben
Bu arada
Dra 2 tane salladım kaydirigubbakcemile3 sancı sırasında :teytey:
tam 38de kavuştum
önce çarşafla sardılar..öyle sıktılarki dikişimi patlatıyolardı...içinede KPSS kitabı koydular delikafadulden
sonra uzandım... eşim göbeğime "dünya klasikleri serisi" ni doldurdu..öyle ağırlıkla uyudum akşam üstü biraz kaydirigubbakcemile3
Amin darısı sana ..daha kolayı hattamaşallah açılman hızlı olmuş. Allah güle güle büyütmek nasip etsin.demek çıkınca ilk pipisini gördün :)) senin oğlan ultr.da da pipi gösterip duruyodu dimi :))) valla sen yandın şimdiden seninki kızları doldurur artık eve :)))
kızlar biz kaç kişi kaldık doğurmayan az kaldık galiba günü dolanlar demi
tam 38de kavuştum
önce çarşafla sardılar..öyle sıktılarki dikişimi patlatıyolardı...içinede KPSS kitabı koydular delikafadulden
sonra uzandım... eşim göbeğime "dünya klasikleri serisi" ni doldurdu..öyle ağırlıkla uyudum akşam üstü biraz kaydirigubbakcemile3
Amin darısı sana ..daha kolayı hatta
lmaz:eyvahedigeldismile:roflol:
Biz adanalıyıhkhkhk!!!
Erkek dedimi... erkek olur (kısmet teyzesi duymasın)
eylul bebeği dedimi... eylulde doğar..
(Eylulde doğar dedim..bunu daha önce demiştim akıllı oğluşum utandırmadı beni) :teselli:
doğum yapan kızlar,
kan (demir) hapınızı kullanıyor musunuz şuanda da?
çok geçmiş olsun canımherkesin geçmiş bayramını kutluyorum. 10 gündür internet yoktu giremedim hiç. gerçi girmeye fırsatım da olmadı.. sarılığımız yükseldi 2 gün hastanede küvezde yattı bebeğim. olmayan sütümü damla damla da olsa sağdım, ilaç niyetine içirdiler. biberona alıştı bi güzel kızım. şimdi her öğünde mama öncesi meme krizimiz var. bazen emiyor bazen emmiyor. sütüm de iyice geri kaçtı. ben emzirme işini beceremedim. her mama hazırlarken içim gidiyor ama napım aç kalmasın, şekeri düşüyo, kendinden geçiyor daha çok üzülüyorum. en azından artık acıkınca ağlıyor :)
doğum yapan herkese kolaylıklar diliyorum. bebebklere ve annelere sağlık diliyorum.
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünherkese iyi akşamlar..
nihayet canım oğlumu kucağıma aldım..11 Eylül günü normal doğumla ve de suni sancıyla bebeğimi dünyaya getirdim, bugün taburcu olduk, çok güzel bir duygu çok mutluyum...Darısı tüm anne adaylarının başına..doğum hikayemi de ilerde yazarım..
selam kızlar...yarın sabah hastahaneye yatıyoruz suni sancı verilecek oğluşumu alıcam kucağıma inşallah...vede tam 14 eylüll sata göre bekleen tarihte kısmetse..:)) tabi bu gece gelmesse hafif kasılmalar var açılma biraz varmışş...dularınızı bekliyoruz...
doğum yapan arkadaşlarımıda tebrik ederim sağlıkla büyütsünler yavrularını...kocaman öpücükler güzel haberlerle dönmek ümidiyle...(( heycandan ölüyorum bu arada:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?