2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eve gelince çarşaf gibi bişeyle sıkıca sarın die okumuştum ii geliomuş. öle durcak biraz heralde :) gözün aydın sende erkenden kavuştun oğluna allah sağlık sıhhat versin ..

yusecim aslında ben sancıların nasıl başladığını merak ediyorum. diğerlerini anlatma ama onu anlatsana :)))

Arefe günü eşimle... kaynana... kayınbaba köye gittik biliyosunuz

C.tesi günü..... köy.... pozantı..şekerpınar..tekir yaylası....gezdik....

(Akıntım o kadar çoktu ki (balgam kıvamında) günlük ped aldım..Günlükped olmasa doğumun başladığını farkedemezdim..... çünkü peçeteyi takip etmek zor)

10,30da yattım(iyi ki erken yatıp dinlenmişim)
gece 3de WC kalktım...
Devamlı sırt üstü yatınca sancım oluyodu..o sancıyı da sırt üstü yattığımdan sandım
wc gittim 1 damla kan vardı eyvahedigeldismile
nişan olduğunu anladım...

yatamadım...1saat dolandım..kan çoğaldı

(ben nişandan 2 gün sonra doğar sanıyorum...)

saat 4de sancım çoğaldı
eşimi uyandırdım..
telefondan saat tutuyorum

eşim ailesini kaldırdı..
onlar hazırlanırken ezan okudu
namazlarını kıldılar ..yola çıktık ama bende sancı devam ediyo..ayakta geziyor...gülüşüyoruz eşimle

Adanaya yola çıktık..arabada sancım dayanılmaz oldu
direk hastaneye gitmek İstemedim...eve geldim...duş alıp hazırlandım eşimin yardımıyla

hastaneye gittik....saat 7
dra haber verildi..benim dr yokmuş...nöbetçi dr geldi
ebe 7-8 cm açılması var dedi

ebe:
Sakın ıkınma diyo..

annemde gizlice:
"sen onu dinleme ıkın ..dr geç kalır diye ıkınmanı istemiyor ebe" diyo
.......
...............
.................

ilk çıktığında direk pipisini gördüm
dikişim bitene dek göremedim yüzünü...çatladım meraktan..

Saat 9 oldu .....Oğlumla beraber çıktık odaya
o ana şahit oldum baba ve annannesiyle karşılaştığı ana..tam istediğim gibi

:teselli: mafoldumben

Bu arada
Dra 2 tane salladım kaydirigubbakcemile3 sancı sırasında :teytey:

yeni doğmuş bebek resmi görme umuduyla girdim sayfanıza ama nerdeeee
geçen yılki yaşadığımız heyecanlı günler geldi aklıma ve yazmadan geçemedim
inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız missssssssssss kokulularınızı

eve gelince çarşaf gibi bişeyle sıkıca sarın die okumuştum ii geliomuş. öle durcak biraz heralde :) gözün aydın sende erkenden kavuştun oğluna allah sağlık sıhhat versin ..

tam 38de kavuştum
önce çarşafla sardılar..öyle sıktılarki dikişimi patlatıyolardı...içinede KPSS kitabı koydular delikafadulden

sonra uzandım... eşim göbeğime "dünya klasikleri serisi" ni doldurdu..öyle ağırlıkla uyudum akşam üstü biraz kaydirigubbakcemile3

maşallah açılman hızlı olmuş. Allah güle güle büyütmek nasip etsin.demek çıkınca ilk pipisini gördün :)) senin oğlan ultr.da da pipi gösterip duruyodu dimi :))) valla sen yandın şimdiden seninki kızları doldurur artık eve :)))

:roflol: :roflol: :roflol: alemsinizz ya

Az önce geçmişi okurken oğlumu özledim..gittim öpüp koklayıp geldim..bi yanımda eşim bi yanımda bebeğim
Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..

Dün sabah doğdu....Biraz önce bıcı bıcı yaptırdık oğlumu

tuzlandı...tertemiz oldu...
gözlerine de sürme çekmişler ben uyurken
bembeyaz kundağada sarılınca sevmeye doyamadım
misler gibi koktu
Yıkanınca babası ezanını okudu...kulağına adı söylendi :Saruboceq:

evimiz cennete döndü(babası cehennem ediyo yine...emzir... ilgilen..ağlatma... öpme oğlumu diye...sanki tek ona ait) lmaz:

Amin darısı sana ..daha kolayı hatta

lmaz:eyvahedigeldismile:roflol:

Biz adanalıyıhkhkhk!!!
Erkek dedimi... erkek olur (kısmet teyzesi duymasın)
eylul bebeği dedimi... eylulde doğar..
(Eylulde doğar dedim..bunu daha önce demiştim akıllı oğluşum utandırmadı beni) :teselli:

günaydın aman yuse sende mi doğurdun geçmişi okuyamadım Allah analı babalı büyütsün bebişlerimiz sağlıklıdır umarım ben dün topuk kanı aldırmaya giitim gerizekalı dr pencere açık birazda soğuktu kapat dedim bişey olmaz soy dedi klava:klava:salak gibi dindedim bende şimdi bebeğimin burnu tıkalı nefes alamıyo kızlar ne yapabilirim:a015:

slm kızlar bızde dun doktordaydık...ıyı gectı kontrolumuz...sancım yok hıcbıseyım yok bebişimin kalp atışlarıda ıyı.... ama gunumuz doldu artık...9 ay 10 gunu bıtırdık...ama gelmıyo benım yavrum..doktor bır hafta daha bekleyelım yoksa ıkı gune bır kontrol altında ol dedı... beklıcez bakalım...

benim eşimde benden daha cok sabırsızlanıyo artıııııkkk.... hadı gelsın dıyeee.... bana takılıp duruyo bı doguramadın dıye...:kedi: ay ne yapım ben... suna bak hiç doğuracak gibi durmuyon dıyo...zemuszemus
bi mağazadan bebiş için bişeylere bakıyoduk.. oradakı kıza neyse bız almayalım zaten ortada bıseyde yok alırız daha dıyo..daha neleeeerrr.... gülmekten öldüüüüümmmm
...

yusecim benim karnımı dün sardılar yani 5. gün.İlk zamanlar annem çok ağrın olur dedi sararsak.Dün teyzemle birlikte çarşafla bağladılar karnımı.Bu arada ilk günler benimde göbeğim çok fazlaydı.Gören ne zaman doğuracaksın diye dalga geçiyorlardıkaydirigubbakcemile3.Ama günden güne küçüldü.

Ciğerim herşey tamam.Erkek ve eylülde doğdu ama BAŞAK oldukaydirigubbakcemile3
Anasını bu konuda pek dinlemedi....

çok geçmiş olsun canım
benimde sütüm 3 gün yoktu ağzına almıyordu memeyi kan ter içinde kalıyordum
sütüm olmasada sürekli meme verdim
bizde hafif sarılık olduk
mama verdik 2 gün
bugün tv de taylan kümeli sütü su artırır dedi bol bol su iç
ben 4-5 litre içiyorum
meyve suyu içiyorum
rezene çayı içiyorum
hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

hadi hayırlısı canım
inşllah doğumun çok kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…