Yuse de doğurmuş hayırlısı ile Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Selincim....
ahhh canım nerdeeeeeee güzel haberler vermek isterdim ama bizim kız çok inatçı çıktı .nst girdim tık yok keyfi yerinde doktoruma dedim ne zaman doğurucam bekliycez diyo çarşamba yada perşembe gel dedi bi muayene edeyim o zaman bakalım dedi ozamana kadar bişi olmazsa tekrar muayeneye gidicem ama izinden yeni döndü diye adam okadar yoğunki gel demesine rağmen randevu alamadık yer yok ama gidicem valla araya sıkıştırsın bekleyemem tedirgin oluyom ya suyum azalmışsa ya kordona dolanır diye panik halindeyim.eyvahedigeldismile
sanırsam sendede faaaliyet yok kaydirigubbakcemile3 hadi hakkımızda hayırlısı canım
kızlar selamlar..ben artık pek siremiyorum siteye..ev çok kalablık..doğumum zor oldu..41+1 de doğdu oğlum...16 saat suni sancı sonrasında oğlumun kalbi durmak üzereyken sezaryana aldılar...
çok şükür onu kucağıma aldıktan sonra acısı sancısı unutuldu..çok mutluyum..Allah sizleride bir an önce kurtarsın..doğum yapmamış olanları..doğum yapanlarada hayırlı uğurlu olsun..yarın oğlum tam 1 haftalık oluyor inşallah..Bu güzel duyguyu Allah isteyen herkese nasip etsin...ev kalabalık olduğu için çıkmak zorundayım..bir ara detaylıca anlatırım..Allaha emanet olun..
Pınar cığım nasılsın mesajını aldım canım teşekkür ederim. 4 gün arayla doğumumuz olmuş :) bebeğin nasıl sütün yetiyormu bizde bu konuda biraz sorunumuz var.(
anneler bebişlerinizin uykusu nasıl çok uyuyorlar mı?
canım kısmet deyince o nerelerde hiç girmiyor göremiyorum doğurdumu acabaAmin darısı sana ..daha kolayı hatta
lmaz:eyvahedigeldismile:roflol:
Biz adanalıyıhkhkhk!!!
Erkek dedimi... erkek olur (kısmet teyzesi duymasın)
eylul bebeği dedimi... eylulde doğar..
(Eylulde doğar dedim..bunu daha önce demiştim akıllı oğluşum utandırmadı beni) :teselli:
gözün aydın allah analı babalı büyütsün a.s.Merhaba kızlar nasılsınız ?
doğum yapan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun. bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar diliyorum.
Ben ayın 3 ünde sezeryanla doğum yaptım şükür Allahıma sağlıkla oğluşumu Kerem imi kucağıma aldım bugün 12 günümüz oldu. ilk günler sütüm gelmedi bayağı bi zorluk çektik mecburen bir kaç kez mama vermek zorunda kaldık şimdi biraz daha iyiyiz. yavaş yavaş yoluna girecek inşallah. sürekli su içiyorum meyve yiyorum sütüm çoğalsın diye. ama sanki yinede yetmiyo gibi geliyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. annelik böyle bişey galiba ohaoldumsmile
bozo sancım da var geldiğimden buyana ara ara giriyor
hayırlı olsun canım.. inş kendi sancınla dogurursun gerek kalmaz sunisine, bak başlamış bile, perşembeye daha 2 gün var.. bence tamamen normal doğurucaksın.. ben de bugün 40 haftamı doldurdum tık yok, ne olcak bilmiyorum.. yarın kontrole gidicem hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?