2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba kızlar nasılsınız ?

doğum yapan arkadaşlarımızın gözü aydın olsun. bekleyen arkadaşlarımızada hayırlı doğumlar diliyorum.

Ben ayın 3 ünde sezeryanla doğum yaptım şükür Allahıma sağlıkla oğluşumu Kerem imi kucağıma aldım bugün 12 günümüz oldu. ilk günler sütüm gelmedi bayağı bi zorluk çektik mecburen bir kaç kez mama vermek zorunda kaldık şimdi biraz daha iyiyiz. yavaş yavaş yoluna girecek inşallah. sürekli su içiyorum meyve yiyorum sütüm çoğalsın diye. ama sanki yinede yetmiyo gibi geliyor bazen ne yapacağımı şaşırıyorum. annelik böyle bişey galiba ohaoldumsmile

Yuse de doğurmuş hayırlısı ile Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Selincim....

Pınar cığım nasılsın mesajını aldım canım teşekkür ederim. 4 gün arayla doğumumuz olmuş :) bebeğin nasıl sütün yetiyormu bizde bu konuda biraz sorunumuz var. (

senin kızdan yine tık yok mu
bişey sorcam randevu alamadım demiştin ahmet beyle nasıl görüştün
dün bizimde randevumuz vardı hafif sancılarım var nst bağlatmadı normal dedi
bidahaki ptesi çağırdı
ama ben bu akşam sızılarım devam ederse nst girip bi bakmak istiyorum
çatı muayenesini 39 haftada yapacakmış
oğlum güzel büyümüş
ama tüm gün sızlıyor gibi kasıklarım çütümüş gibi ağrı var
nst giriyorsun ya sen nasıl gidiyorsun???
bebeği hissetmezsen 24 saat gelebilirsin demişti daha önceden ebeler ilgileniyor dedi ama daha önce hiç gitmedim

dün siyah tayt lı tünikli bi bayan gördüm doğurdu doğurcak acaba senmisin dedim kendime :) ama yok dedim o randevu alamamıştı dediğim bayan ahmet beyin yanına girmişti ama ahmet beyle görüştüm diyince yine aklıma geldi seni mi gördüm yoksa diye :))

bugun yine gittim doktora bir bahaneyle :) günümün dolmasına 3 gün kaldı merak ediyorum ne zaman gelicek diye..nstye girdim sancım çıktı ama doktor düzensiz sancılar dedi..kilosu 3.640 olmuş..cuma günü tekrar çağırdı..dogmassa 3 gün daha bekleriz suni sancı veririz dedi..birde günü geçtiğinde ya bebek kaka yaparsa nasıl anlıcaz dedim..kaka yapabilir önemli olan su durumu,eğer suyu iyiyse kaka yaptıgı zaman sorun olmuyormuş ama suyu azsa o zaman kaka yaparsa zararlı oluyormuş..senin yapacagın tek şey bebek hareketlerini takip etmen gerisini kafana takma dedi..
Kan ilacıma devam edip etmediğimi sordu..ben bırakmıstım 2 gündür az kaldı nasıl olsa demiştimm.son zamanlar daha önemli dedi,dogumda kan kaybettiğimiz için direçsiz kalmamız için son güne kadar içmemiz gerekiyormuş.
Dogumhanede ebe ayaklarımı gördü bende çok şişlik var idrar testinde bişey cıkmadı,tansiyonumda da sorun olmadı için..ben arada tuzlu kaçırıyordum..tamamen tuzu kes ayakların şişmiş..ilk dogumun ve beyaz tenlisin dogum anında preeklamsi gelişir,nöbet geçirirsin dedi çok korktum

son 3 gün ama hala tık yok
dün dr nst çok güzel dedi
cuma günüm dolunca gideceğim doktora bakalım ne olacak
ben doğuramayan eylül annelerinden olacağım sanırım
off off bu hamilelik çok sıktı

herkese merhabalar,benim oğlum dönmediği ve halen ters durduğu için bu perşembe yada cuma 39.haftasında sezryanla alınacaktı.fakat referandum günü gece saat 00.30 gibi uyumaya gittiğimde aniden suyumun gelmesiyle hastaneye gittik veoğlum saat2.45 de aramıza katıldı.sezeryanla olduğu için sütüm halen gelmiyor,tek sorunumuz buarkadaşlar e tabi birde ağrılar.olsun oğlum için herşeye değer.doğum yapan bütün herkesi tebrik ediyorum,yapacaklara da kolaylıklar diliyorum.....

gülbe şeker: hayırlı olsun
sağlıcakla büyüt yavrunu
bol bol rezene çayı iç canım inşallah sütün hemen bol bol gelirr

hayırlı olsun gulbe şeker
evet rezene iç bol bol su iç
tahin helvası ye meyve suyu iç
benim de 3 gün gelmedi sütüm
bebekte sarılık hissedersen hemen dr git

çok büyük geçmiş olsun canım acını çok iyi anlıyorum en önemlisi bebeğinin sağlığı, ona bir şey olmamış ya bütün acılar unutur canım yaa..Allah analı babalı büyütsün..

Pınar cığım nasılsın mesajını aldım canım teşekkür ederim. 4 gün arayla doğumumuz olmuş :) bebeğin nasıl sütün yetiyormu bizde bu konuda biraz sorunumuz var. (

rica ederim canım çok şükür iyi sütüm ilk üç gün az geldi doğal olarak hastanede bir defa mama verdiler,,ama şimdi iyi gibi gerçi ilk kontrolümüzde kilo almamışız ama inşallah daha iyi olucak...

anneler bebişlerinizin uykusu nasıl çok uyuyorlar mı?

canım bizimki belli olmıo bazen 3 saat aralıksız uyuyo bazen 1 - bazen 2 saat...

canım kısmet deyince o nerelerde hiç girmiyor göremiyorum doğurdumu acaba

gözün aydın allah analı babalı büyütsün a.s.

merhaba herkese çok uzun zamandır giremiyorum listede ne var ne yok hiç bi bilgim yok
saolsun benim bebiş hiç bişey yapmama izin vermiyo hep benimle ilgilen diyo:)

kızlaer slm

bende dr geldim eşimin ısrarıyla gittim devlete gidiyordum özele gittik 2 santim olmuş açılmam eğer yarına kadar suyum gelmesse kanamam gelmesse perşembe sabah 8 e yatış verdi suni sancıyla normal doğum yaptıracağım dedi hayırlısı artık beklemedeyiz

bozo sancım da var geldiğimden buyana ara ara giriyor

hayırlı olsun canım.. inş kendi sancınla dogurursun gerek kalmaz sunisine, bak başlamış bile, perşembeye daha 2 gün var.. bence tamamen normal doğurucaksın.. ben de bugün 40 haftamı doldurdum tık yok, ne olcak bilmiyorum.. yarın kontrole gidicem hayırlısı..

inşallah canım ya dr baktı alttan bu gelir normal çok güzel dedi çatın da güzel rahat dedi geldiğimden beri ağrım arttı heralde gelecek suni sancı istemiyorum inşallah allah kalbime göre verir kendi sancımla doğururum ara ara giriyor şimdi dua edin kızlar yaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…