senin kızdan yine tık yok mu
bişey sorcam randevu alamadım demiştin ahmet beyle nasıl görüştün
dün bizimde randevumuz vardı hafif sancılarım var nst bağlatmadı normal dedi
bidahaki ptesi çağırdı
ama ben bu akşam sızılarım devam ederse nst girip bi bakmak istiyorum
çatı muayenesini 39 haftada yapacakmış
oğlum güzel büyümüş
ama tüm gün sızlıyor gibi kasıklarım çütümüş gibi ağrı var
nst giriyorsun ya sen nasıl gidiyorsun???
bebeği hissetmezsen 24 saat gelebilirsin demişti daha önceden ebeler ilgileniyor dedi ama daha önce hiç gitmedim
dün siyah tayt lı tünikli bi bayan gördüm doğurdu doğurcak acaba senmisin dedim kendime :) ama yok dedim o randevu alamamıştı dediğim bayan ahmet beyin yanına girmişti ama ahmet beyle görüştüm diyince yine aklıma geldi seni mi gördüm yoksa diye :))
inşallah canım ya dr baktı alttan bu gelir normal çok güzel dedi çatın da güzel rahat dedi geldiğimden beri ağrım arttı heralde gelecek suni sancı istemiyorum inşallah allah kalbime göre verir kendi sancımla doğururum ara ara giriyor şimdi dua edin kızlar yaaaaaaaaaaa
kızlaer slm
bende dr geldim eşimin ısrarıyla gittim devlete gidiyordum özele gittik 2 santim olmuş açılmam eğer yarına kadar suyum gelmesse kanamam gelmesse perşembe sabah 8 e yatış verdi suni sancıyla normal doğum yaptıracağım dedi hayırlısı artık beklemedeyiz
canım bence bebek sağlıklı olduğu sürece suni sancı istemediğini de söyleyebilirsin doktoruna.. nst ile iyilik hali gösterildikten sonra neden acele edeceksin ki, suni sancıya başvurucaksın? sık takip edilirsin, en ufak bi sıkıntıda tamam verin suni sancı dersin.. şahsen bana suni sancı önerilirse ben dr uma bunları sormayı düşnüyorum, bu şekilde beklemeye devam edebilir miyiz diye... bizim anlamadığımız tıbbi bi gereklilik varsa da napalım önemli olan sağlık tabiki..
ayyy nagihannnn helecan yaptım şimdi valla ayy inş normal vede kendi sancınla olur okadar beklediğimize değsin bari :Saruboceq: ama ba olurda sezeryan falan olursada sakın üzülme bak şimdiden bu fikre alışalım ok kendini o fikrede alıştır hayal kırıklığı yaşama .... hadi sen doğurda bende gelim arkandan sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza hadi hayırlısı canım dualarım seninle ...
hadi hayırlısı canım allah bir nefeste kurtarsın opuyorumnanaktancanım günüm geçtiği için suni sancı verecem dedi yarına kadar suyum gelmesse sancım olmassa yani doğum belirtileri perşembe sunisancı verecem dedi ben sadece sezeryan istemdiğimi üstüne basa basa söyledim oda bebek gelişi güzel normal doğurursun dedi sezeryan bebeğin sağlığına göre kararımız dedi
anam suni sancıyada razıyım ben yeterki hayırlısıyla doğsun ama galiba gerek kalmayacak arara sancılarım oluyor
bizde şuan gezmedeyiz ne hamilelik nede bebek bizi durduramadı hiç gezmeden geri kalmadım hamileliğimin som gününe kadar gezdim zemuszemus şimdiden gezginci olsun kızım:teytey:
inşallah canım ya eğer senden önce yaparsam doğumu sana dua edeceğim tüm arkadaşlara edeceğimde senşle günümüz geçtiğe önceliğimsin
yok tatlım ya sezeryanada kendimi hazırlıyorum ama ben almalıyım bebeğimi ilk kucağıma kaynanam alırsa dayanamamklava:hahahhahah
he bide şimdi yazmışsın babnın lafını deve etimi yedin demişya sana ben deve eti yedim acaba ondanmı olmuyorki bebek olmuyor diye annem hactan deve eti getititirmişti hahahha:roflol::roflol::roflol:
ayy canım sağol yaa bak tırtlamaya gidttiğinde doğum sancısı çekerken deki şimdi aggeleosta doğursun kaydirigubbakcemile3 ayy nickmle dua olmaz şaşırır belki dua yerini :roflol: ben sana gerçek adımı yazim :roflol: (LUİZA) ok :):):) bu arada ebelere tembihle ben odaya gelip kendime gelmeden bebeği getirmeyin de ki zaten getirmemeleri lazım sen emziremedikten sonra niye getirsinlerki valla ben öle diycem sonuçta onlar ben hemen emzirim diye getirecekler valla benden öncede k.valideme verirlerse oyarım hepsini gerçi ben doğum olup bebeği aldıktan sonra haber verdirticem eşime öle dedim ben doğurmadan kimseyi toplama dedim oda öle yaacak bakalım
valla sebebi nedir biilmiyom bizde böle geç doğum yapanlara ya devemisin yada deve etimi yedin derlermiş kaydirigubbakcemile3 teyzem anlatıyo rahmetli annem ablamda böle geç doğum yapmış herkes ondada öle diyomuş sanırsam banada annemden geçmiş
arkadaşlar ben çıkıyorum küvetin içine kaynar suya oturacağım açılmasına yardımcı osun da erken doğurayım suni sancı yemiyeyim dua edin neolur
valla nagihancığım bende bi tık yok en son 1 cm di hala öle galiba bidaha bakan olmadı henüz
bu arada canım direk sıcak suyun içine oturma bence kan pıhıtılaşır sağlıklı bir yöntem olmayabilir sen bence ayaklarını sıcak suya koy bende de az biraz belirti olsa koyucamda doğumun kolay olmasında faydası varmış
slm züleyha hg iyiz çok şükür doğurmaya çalışıyoz az biraz günümüz geçtide kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın
hb canım dogurursun merak etme erken dogurmaktan iyidir bak bana aranızda en erken ben dogurdum cok ugraştım hastanede kuvezde felan aman hayırlısı olsunda 1 hafta geç dogur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?