2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Maşallah bebeğine canım çok sancın yada bu tazr belirtilerin olursa git tabi canım doğumhaneye gönderiri en fazla seni ebeler bakar .... çatı muayenesini son zamanlarda yapıyo..sen akşam mı gitmiştin randevuya ben öğlen falan gittim ama zaten direk yukarı çıktım ben doğumhaneye aşağıya hiç uğramadım belki karşılaşırız bu hafta doğurmazsam artık umudum kalmadı çünkü :)

ben canım dün sabah kalktım daha doğrusu sabırsız eşim uyandırdı hadi gidiyoz diyo kendi kendine ne randevusu var ne doktorun haberi var:) dedim saçmalama bişiyim yok ne diye gidicez arayalım önce dedik aradık sekreteri ile konuştum dedim soraramısınnız günüm doldu hala bişi yok ama hareketi az falan dedim gelelim dedim dr gelmesin demiş kaydirigubbakcemile3 sancısı ağrısı olursa gelsin demiş e onu bende biliyom ama ben tedirginim ya illa gitmem lazım :) tamam dedim kapattım sonra eşim aradı eşim o hastanenin eski bilgi işlem uzmanı nerdeyse eski bütün elemanları tanıyo arkadaşını aradı oda dr hemşiresi ile görüştürdü hemşirede dr çok yoğun ama gelin dohumaneye çıkın nstye bağlasınlar dedi bizde gittik ebeler aldı tam nst deydimki ahmet bey geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş ) başka bir hasta için çıkmış diğer odalarda da birileri yatıyodu (bu arada ebeler beni doğum koltuğu varya çatal orda bağladılar yer yok diye orayıda görmüş oldum akannehir kaydirigubbakcemile3 ) birden beni gördü yanıma geldi ben tabi yüzsüz yüzsüz hoşgeldiniz ahmet bey diyom kaydirigubbakcemile3 hoşbulduk dedi gülüyo adam dedim ne zaman doğurucam ben yaaaa oda nstye baktı herşey normal dedi bekliycez dedi şimdi muayene edemiyom çok bekletirim çok yoğunum biliyon yeni geldim dedi bende ne zaman geleyim cumaya alayım mı randevu dedim dedi yok çarşamba perşembe gel bakayım dedi gitti aşağı indik randevu yazdıralım diye o günler bile dolmuş şimdiden valla ben bilmem sancım olursa zaten herhalukarde gidicemde olmasada sekreter kız dedi gelin hemşiresi sizi alır dedi öle yapıcaz bakalım ki suyuna falan baksın merak ediyom usg ye girmem lazım hep nst olmuyo ... offff zelcancığım valla 9 ay böle sıkılmamıştım ne rahat hamilelik atlattım maşallah ne kusma ne başka bir şikayet ama şu son haftalarım stress topu gibi oldum eşim artık sezeryan demeye başladı dedim çok kolaysa git seni kessinler dedim sustu sonra :)

hayır herkesin gözü kulağı üzerimde arkadaşlarım sağolsunlar sürekli arıyolar tel açmakta istemiyom açarsamda dedim ilk şey doğurmadım daha oluyo bıktım laf anlatmaktan ben heinize toplu msj atıcam diyom babamı arıyo ablam herkes sanıyo doğum haberi vericez akannehir babam diyo kızım deve etimi yedin ne bu diyoo ayy delircem ablam işten izin alı geldi antalyadan herhalde ben doğuramadan izni biticek kızın kaydirigubbakcemile3 eşim desen ona keza işe gidemiyo teyzemde antalyaya dönece kesin ben doğurucam bi bakıcam evde kimse kalmamış tek başıma kalıcam offff delircemmmm

canım bence bebek sağlıklı olduğu sürece suni sancı istemediğini de söyleyebilirsin doktoruna.. nst ile iyilik hali gösterildikten sonra neden acele edeceksin ki, suni sancıya başvurucaksın? sık takip edilirsin, en ufak bi sıkıntıda tamam verin suni sancı dersin.. şahsen bana suni sancı önerilirse ben dr uma bunları sormayı düşnüyorum, bu şekilde beklemeye devam edebilir miyiz diye... bizim anlamadığımız tıbbi bi gereklilik varsa da napalım önemli olan sağlık tabiki..

ayyy nagihannnn helecan yaptım şimdi valla ayy inş normal vede kendi sancınla olur okadar beklediğimize değsin bari :Saruboceq: ama ba olurda sezeryan falan olursada sakın üzülme bak şimdiden bu fikre alışalım ok kendini o fikrede alıştır hayal kırıklığı yaşama .... hadi sen doğurda bende gelim arkandan sağsalim bebişlerimizi alalım kucağımıza hadi hayırlısı canım dualarım seninle ...

canım günüm geçtiği için suni sancı verecem dedi yarına kadar suyum gelmesse sancım olmassa yani doğum belirtileri perşembe sunisancı verecem dedi ben sadece sezeryan istemdiğimi üstüne basa basa söyledim oda bebek gelişi güzel normal doğurursun dedi sezeryan bebeğin sağlığına göre kararımız dedi

anam suni sancıyada razıyım ben yeterki hayırlısıyla doğsun ama galiba gerek kalmayacak arara sancılarım oluyor

inşallah canım ya eğer senden önce yaparsam doğumu sana dua edeceğim tüm arkadaşlara edeceğimde senşle günümüz geçtiğe önceliğimsin
yok tatlım ya sezeryanada kendimi hazırlıyorum ama ben almalıyım bebeğimi ilk kucağıma kaynanam alırsa dayanamamklava:hahahhahah

he bide şimdi yazmışsın babnın lafını deve etimi yedin demişya sana ben deve eti yedim acaba ondanmı olmuyorki bebek olmuyor diye annem hactan deve eti getititirmişti hahahha:roflol::roflol::roflol:

hadi hayırlısı canım allah bir nefeste kurtarsın opuyorumnanaktan

bizde şuan gezmedeyiz ne hamilelik nede bebek bizi durduramadı hiç gezmeden geri kalmadım hamileliğimin som gününe kadar gezdim zemuszemus şimdiden gezginci olsun kızım:teytey:

amiiiiiiin mihricim çok hecan yaptım ben korku hecan endişe hepsi bir araya geldi alahım hayırlı doğum nasip etsin

bizde şuan gezmedeyiz ne hamilelik nede bebek bizi durduramadı hiç gezmeden geri kalmadım hamileliğimin som gününe kadar gezdim zemuszemus şimdiden gezginci olsun kızım:teytey:

buraya nasıl bağlanıyorsunuz ya gezmedeyim diyosun ya mihricim bende hastaneden size haber vermek istiyorum ama nasıl bağlanıyorsunuzki normal gogulamı giriyorsunuz eşim şifre gerek diyor

ayy canım sağol yaa bak tırtlamaya gidttiğinde doğum sancısı çekerken deki şimdi aggeleosta doğursun kaydirigubbakcemile3 ayy nickmle dua olmaz şaşırır belki dua yerini :roflol: ben sana gerçek adımı yazim :roflol: (LUİZA) ok :):):) bu arada ebelere tembihle ben odaya gelip kendime gelmeden bebeği getirmeyin de ki zaten getirmemeleri lazım sen emziremedikten sonra niye getirsinlerki valla ben öle diycem sonuçta onlar ben hemen emzirim diye getirecekler valla benden öncede k.valideme verirlerse oyarım hepsini gerçi ben doğum olup bebeği aldıktan sonra haber verdirticem eşime öle dedim ben doğurmadan kimseyi toplama dedim oda öle yaacak bakalım

valla sebebi nedir biilmiyom bizde böle geç doğum yapanlara ya devemisin yada deve etimi yedin derlermiş kaydirigubbakcemile3 teyzem anlatıyo rahmetli annem ablamda böle geç doğum yapmış herkes ondada öle diyomuş sanırsam banada annemden geçmiş

arkadaşlar ben çıkıyorum küvetin içine kaynar suya oturacağım açılmasına yardımcı osun da erken doğurayım suni sancı yemiyeyim dua edin neolur

benim kaynana 2 ay olacak geldi yanıma mecbur gelecek benlen ama normal yaparsam doğumu benle çıkacak bebeğim kucağımda sezerayn olursam önceden bebeği getiriyorlarmış
canım dua edeceğim benle beraber sende gidersin inşallah doğuma bende akıntı gelmeye başladı sende nasıl açıma varmıydı sende

valla nagihancığım bende bi tık yok en son 1 cm di hala öle galiba bidaha bakan olmadı henüz

bu arada canım direk sıcak suyun içine oturma bence kan pıhıtılaşır sağlıklı bir yöntem olmayabilir sen bence ayaklarını sıcak suya koy bende de az biraz belirti olsa koyucamda doğumun kolay olmasında faydası varmış

slm züleyha hg iyiz çok şükür doğurmaya çalışıyoz az biraz günümüz geçtide kaydirigubbakcemile3 sen nasılsın

hb canım dogurursun merak etme erken dogurmaktan iyidir bak bana aranızda en erken ben dogurdum cok ugraştım hastanede kuvezde felan aman hayırlısı olsunda 1 hafta geç dogur

hb canım dogurursun merak etme erken dogurmaktan iyidir bak bana aranızda en erken ben dogurdum cok ugraştım hastanede kuvezde felan aman hayırlısı olsunda 1 hafta geç dogur

geçmiş olsun valla arkadaşımdan biliyorum zor bir süreç ama atlatılıyor uğraşmışsındır sende baya ama sonunda iyise herşeye değer ama herşeyin aşırısı zarar aşırı erken de riskli geçte riskli meraktan sabırsızlanmaktan da ziyade endişe etmeye başlıyosun ya suyu azalmışşsa ya kordona dolanmışsa ya kaka yaparsa e bide benim normal doğum yaabilmem için bebeişimin kilo almaması lazım çatım dar doğuramazmışım yoksa vs vs bu kadar soru işareti bir arada olunca beklemekte güçleşiyo haliyle ama hakımızda rabbim hayırlısını versin inş şimd nasıl seninki bakalım toparlamıştır kendini dimi ?

merhaba kızlar kızım emmeyi beceremediği için mecburen sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama tam olarak doyup doymadığını anlayamıyorum kaç saatte bir nekadar sağıp vermem gerekiyor bilgisi olan varmı?

buarada sarılığımızda var dün 14.6 çıktı doktor çok tehlikeli değil dedi sıkı sık emzir dedi ama benim içim rahat değil 14.6 yüksekmi birde siz su veriyomusunuz bebeğinize her kafadan bir ses çıkıyor kimisi su ver diyor kimisi verme diyorum kafayı yiycem çok üzülüyorum bu sarılık meselesine

*AGGELOS: canım ben akşam gitmiştim saat 7de evet çok kalabalıktı 8 gibi anca girebildik zaten
haha boşver ii yapmışsınız aklınıza takılcağına gidip görmüşsünüz
bakalım bende çok tedirginim sancı mı bu açılma mı oluyor ondan mı bilmem ne
yok canım p.tesi kalmaz senin kız o kadar da değildir herhalde
ben bugünden aldım randevumu ayın 20.sine anca yer bulunuyor malum :))
yine saat 7de olurda doğurmazsan belki görüşürüz randevu bulamazsan beraber gireriz haha
sürprizzz deriz ahmet bey hahah ama o zamana kalacağını sanmıyorum
hayırlısıyla ozamana kızın kucağında olur inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…