merhaba kızlar kızım emmeyi beceremediği için mecburen sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama tam olarak doyup doymadığını anlayamıyorum kaç saatte bir nekadar sağıp vermem gerekiyor bilgisi olan varmı?
canım sutunu sağ ve biboronla ver kaşıkla olmaz 2 saatten fazla sakın aç koyma sana tavsıyem biboronu 90 cc felan doldur içebildigi kadar içsin sık sık ver sutunu biboronla zaten tok oldugu zaman istemez zaten
sağol canım biberona alışırsa emmez dediler oyüzden vermedim ama zaten emeceğide yok kıyametleri koparıyor emmeye çalışırken en iyisi biberona başlamak sanırım tekrar tşk ederim cnm
buarada sarılığımızda var dün 14.6 çıktı doktor çok tehlikeli değil dedi sıkı sık emzir dedi ama benim içim rahat değil 14.6 yüksekmi birde siz su veriyomusunuz bebeğinize her kafadan bir ses çıkıyor kimisi su ver diyor kimisi verme diyorum kafayı yiycem çok üzülüyorum bu sarılık meselesine
14.6 yüksek normale göre ama herhangi bir tedavi gerektirecek yükseklikte değli, 18 den sonrası tehlikeliymiş, bir de 5. gününüzü geçirdiyseniz daha yükselmezmiş. Bize öyle dedi doktor, bizim de 14.2 çıkmıştı, binde bir ihtimal yükselir yine de siz takip edin dedi, biz de içimiz rahat etsin diye birkaç gün sonra tekrar ölçtürdük 10a düşmüştü çok şükür.
Sen de doktorun dediği gibi sık sık emzir ve içinin rahat olması açısından birkaç gün sonra tekrar ölçtür istersen, gözlerinden falan belli oluyor zaten, vücudunda da herhangi bir sarılık yoksa birşey olmaz Allah'ın izniyle.
kızlar yattım küvetin içine ohhhhhhhhhhh ağrılarım ara rara sürüyor dk tutuyorum şimdi
aleyna sarılık ayakta başlayıp en son gözde geçermiş panik yapma sen sık sık emzir
geçmiş olsun canım
ben de grip oldum
azra da şükür iyi
evet ilk zamanlar çok uyuyorlar ben çok zor uyandırıyordum gerçi hala öyle zor uyandırıyorum
akşamları uyanık oluyor genelde
aayşecim maşallah bebişine canım.
Bende çok üzüldüm yaa Allah Rahmet Eylesin.
canım sana bişey sorucam Dr benı her hafta sadece kalp atımına gel dıye cagırıyo gıdıyorum sadece kalbıne ve suyuna bakıyo 2 hafta once bı kılosun baktı o kadar bana normalde 3 eylul sezeryan tarıhı olarak verdı ama carsamba gıttıgımde o kadar garıp davrandı kı sankı basından atmak ıstermıs gıbı ıyı ıyı bebek dedı brıaz daha kılo alsın dedı bayramda zaten ben burdayım o zaman alalım dedı zaten ben normal dogum tarıhım 10 eylul benımkıde mecburı sezeryan .bende dedım kılosuna bı bakarmısınız bakamam uzun surer dedı sanıyorum para vermedıgım ıcın bakmadı bende yarın ıcın randevu aldım bakalım ne dıyecek .sanada kalp atımı ıcın mı cagırıyodu yoksa kontrol olarak mı gıdıyodun merak ettım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?